• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmmmmmmmmmmmm

Bir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.
Madem evlilik kötü bir kurum sizin işiniz ne acaba o kurumda ?

:super: Ağzına sağlık :)

Ne tatlı yazmışsınız:)

Bende hep şöyle bir korku oluştu, amannn nerden bulacak beni, tüm gün işteyim, çıkıp illa birilerini bulmak için çok sosyal olmam mı lazım vs vs böyle korku karışık düşünceler saçma sapan.

Aslında yıllardır iş değişikliği düşünüyorum, belki de ona odaklanmalıyım.
Mesela ben bekar olsam mutlaka spor salonuna giderim çünkü spor hem ilgi alanım hem spor yapan erkekler ilgimi çeker. Bir örnek daha vereyim arabalara meraklıyımdır, atıyorum Honda arabam var ise onların grupları oluyor oralara bi göz atarım :KK66: Tamamen hobi odaklı yanlış anlaşılmasın:ıslık:Senin ne gibi hobilerin var?İş değişikliği uzun zaman alabilir böyle hem kafan dağılır

Mesela ben bekar olsam mutlaka spor salonuna giderim çünkü spor hem ilgi alanım hem spor yapan erkekler ilgimi çeker. Bir örnek daha vereyim arabalara meraklıyımdır, atıyorum Honda arabam var ise onların grupları oluyor oralara bi göz atarım :KK66: Tamamen hobi odaklı yanlış anlaşılmasın:ıslık:Senin ne gibi hobilerin var?İş değişikliği uzun zaman alabilir böyle hem kafan dağılır

Spor seviyorum, trekking, pilates, yüzme severim, dans seviyorum...

Çok güzel fikirler teşekkür ederim:)

Hepsi süpermiş keşke istanbulda olsaydım :KK43: Trekkinge bayılırım, nasıl katılıyorsunuz pek deneyimim yok bu tarz etkinlikler için...
Canım ben internete yazıyorum, mesela pastacılık kursu istanbul, trekking istanbul vb.. Neye katılmak istiyorsam. Bir kac tane linke tıklıyorum arıyorum fiyat alıyorum vb. Bana uygun olan hangısıyse gidiyorum. Onun dışında kişisel gelişim kitapları okuyorum; yabancı dızı ya da belgesel izliyorum. Benımde çogu arkadasım evli; bütün arkadaşlarıma sırayla yazıyorum kim müsaitse görüşüyorum. 2 gün önce 31 yaşıma girdim; kendime söz verdim bundan sonra her gün kendim için bişeyler yapcam diye. Liste yapıyorum mesela günlük içine basit şeyler yazıyorum yapmak istediğim onları yapıyorum falan. Dediğim gibi bunları yapınca mutlu olcaksın demıyorum. Bende mutsuzum, yalnız, buruk hissediyorum. Ama bu süreci mahvolarak geçirmek istemiyorum.

Canım ben internete yazıyorum, mesela pastacılık kursu istanbul, trekking istanbul vb.. Neye katılmak istiyorsam. Bir kac tane linke tıklıyorum arıyorum fiyat alıyorum vb. Bana uygun olan hangısıyse gidiyorum. Onun dışında kişisel gelişim kitapları okuyorum; yabancı dızı ya da belgesel izliyorum. Benımde çogu arkadasım evli; bütün arkadaşlarıma sırayla yazıyorum kim müsaitse görüşüyorum. 2 gün önce 31 yaşıma girdim; kendime söz verdim bundan sonra her gün kendim için bişeyler yapcam diye. Liste yapıyorum mesela günlük içine basit şeyler yazıyorum yapmak istediğim onları yapıyorum falan. Dediğim gibi bunları yapınca mutlu olcaksın demıyorum. Bende mutsuzum, yalnız, buruk hissediyorum. Ama bu süreci mahvolarak geçirmek istemiyorum.

Aynı yaştayız:)
Bayıldım size ya süper fikirler. Ben nispeten küçük bir ildeyim ama 10 etkinlik yerine 1 tane bulurum herhalde :)
Kafam dağılınca iyi hissediyorum aslında. Arada geliyor işte dün mesela çok kötüydüm bugün nispeten daha iyiyim, inişli çıkışlı yaşıyorum biraz, zamanla geçeceğini umuyorum...

Aynı yaştayız:)
Bayıldım size ya süper fikirler. Ben nispeten küçük bir ildeyim ama 10 etkinlik yerine 1 tane bulurum herhalde :)
Kafam dağılınca iyi hissediyorum aslında. Arada geliyor işte dün mesela çok kötüydüm bugün nispeten daha iyiyim, inişli çıkışlı yaşıyorum biraz, zamanla geçeceğini umuyorum...
zamanla geçer heralde bakalım bende aynı inişli çıkışlıyım ama huzur ya o çok önemli.. Allah iyi insanlarla hayırlısıyla karşılaştırsın inşallah. Bazen bende çok ağlıyorum sanki biri bana yardım etmesi gerekiyormuş ne yapmam gerektiği ile ilgili gibi hissediyorum. Ama insana sadece kendisi yardım edebilir bence

zamanla geçer heralde bakalım bende aynı inişli çıkışlıyım ama huzur ya o çok önemli.. Allah iyi insanlarla hayırlısıyla karşılaştırsın inşallah. Bazen bende çok ağlıyorum sanki biri bana yardım etmesi gerekiyormuş ne yapmam gerektiği ile ilgili gibi hissediyorum. Ama insana sadece kendisi yardım edebilir bence

Aynen sadece kendimiz varız aslında. Bir de bir şeyi tek başına atlatmamız gerekiyormuş tamamen bitirmemiz ve bir daha aynısını yaşamamamız için, yoksa tekrar aynı sorunla karşılaşabilirmişiz. Destek almak çok önemli ama bazı şeyleri de bizim kendi içimizde kendi kendimize halletmemiz gerekiyor.

Bayılıyorum sizin gibi dolu dolu insanlara Ne tür diziler izliyorsunuz merak ettim , ayrıca konu sahibi hayatta anladığım bişey varsa o da herşeyin bir zamanı var ve ne yaparsak yapalım o zaman değişimez, boşverin herşey olacağına varır ...

Bayılıyorum sizin gibi dolu dolu insanlara Ne tür diziler izliyorsunuz merak ettim , ayrıca konu sahibi hayatta anladığım bişey varsa o da herşeyin bir zamanı var ve ne yaparsak yapalım o zaman değişimez, boşverin herşey olacağına varır ...
Teşekkür ederim canım; ben önceden hiç böyle değildim. Sürekli evde aglar dururdum ama en sonunda yeter be dedim. . Ben canım belgesel çok sevıyorum. Tarihi diziler; psikolojik diziler seviyorum. Öneri istersen özelden yazabilirsin

Canim ne yaparsan yap doğum haritasi de bilmem ne de.
En çok istediğin şeyden imtihan oluyorsun net. Bende bosanma asamasindayim seni öyle iyi anliyorum ki sevgi saygi güven bunlari hiç yasayamadim ve bende cok umutsuzum

Kesinlikle katılıyorum :KK70:
Adam bana tek amacın evlenmek senin dedi. Yani kişi fark etmez deyip engelledi :KK70:
O zaman tabi yıkılmıştım ama şimdi çok gülüyorum o halime .
Gerçekten hayatın ekseni evlilik olmamalı. Ben bunu biraz zor anladım ama anladığım zamanda da geldi buldu beni.

hahaahahahha çok iyiyimiş yaaa güldüm "senin tek amacın evlenmek" :D Aynen erkekler hemen ürküp kaçıyorlar bizlerde yaradılış gereği konuyu illa bir yerde sahiplenme, evlilik, yuva, huzur, çocuk vb. konulara bağlamak istiyoruz :))) Konu sahibi arkadaşım, ben evli değilim ancak psikolojin bence çok normal insan uzun bir ilişkiden çıkınca da bu hisse kapılıyor biraz sosyal ortamlara gir, bir hobi kursu, sosyal sorumluluk projeleri, derneklerde gönüllülük, spora git vs. aklıma ilk gelenler bunlar.. Ve sana sinyal gönderenleri de değerlendir. Asla kendini kapatma dünyaya bir kere geliyoruz. Yine sevecek, sevileceksin:KK68::KK68:

Canim ne yaparsan yap doğum haritasi de bilmem ne de.
En çok istediğin şeyden imtihan oluyorsun net. Bende bosanma asamasindayim seni öyle iyi anliyorum ki sevgi saygi güven bunlari hiç yasayamadim ve bende cok umutsuzum

Benim doğum haritamda da bariz evlilik ilişki kısmı sıkıntılı yani hatta birden çok evlilik ibareleri falan var, keşke önceden bilseydim ama kader sanırım bazen olacaksa da oluyor.

Seni çok iyi anlıyorum boşanma aşaması en sıkıntılı kısım ben yasal süreci kısa sürede atlattığım halde en bunaldığım kısım oydu, resmi işlemler bitince oh be demiştim, o mahkeme adliye vs bile geriyor insanı. En kısa zamanda sıkıntını atlatır feraha kavuşursun inşallah.

Ben bu konuda çok okuyorum; şu var ki hayatımızdaki yanlış erkeklere hayır diyerek kendimizi yükseltiyoruz yeniye iyiye yer açıyoruz, yaşam dersimizi alıp önümüze bakıyoruz. Biraz üstten bakmalı bu sürece kendimize odaklanmalıyız. Her şey güzel olacaktır inşallah.

Teşekkür ederim canım; ben önceden hiç böyle değildim. Sürekli evde aglar dururdum ama en sonunda yeter be dedim. . Ben canım belgesel çok sevıyorum. Tarihi diziler; psikolojik diziler seviyorum. Öneri istersen özelden yazabilirsin
Evet çok isterim

G greengirll artik siz demeyecegim cunku sen diyecek kadar yakin hissediyorum seni kendime.

Seni oyle iyi anliyorum ki cunku ben de ayni seyleri istiyorum. Bunun icin her gece dua ediyorum ve seni de katacagim artik dualarima, dileklerime, gonulden istediklerime... :KK200:

G greengirll artik siz demeyecegim cunku sen diyecek kadar yakin hissediyorum seni kendime.

Seni oyle iyi anliyorum ki cunku ben de ayni seyleri istiyorum. Bunun icin her gece dua ediyorum ve seni de katacagim artik dualarima, dileklerime, gonulden istediklerime... :KK200:

Teşekkür ederim, ben de senin için aynı duyguları besliyorum; birçok üye dahil buna aslında, sayenizde yaptıklarım başardıklarım ortada:)

Dualarımız illaki duyuluyor, benim içimi ferahlatan zaman kavramının biz insanlara özgü oluşu, yani olacak bir şey var ama ne zaman olacağını bilemeyiz, zaman kavramını katmamalıyız işin içine. İstemeli ve bırakmalıyız ardını...

Ben de bunları düşünüyorum artık, bir yandan da mevcut anda kalmaya her şeyin tadını çıkarmaya ve şükretmeye çalışıyorum...Bazen istemekten yoruluyor insan, akışına bırakıyor belki de böylesi en iyisidir. Biz isteyelim, verecek vermeyecek olan belli, onun takdirine sığınmaktan başka çaremiz yok.

Şu an düzenli olarak hafta sonları ve resmı tatıllerde trekking e katılıyorum; bunun dışında bir de dil kursuna gidiyorum. Bundan önce de özel bir pastacılık kursuna gittim. Bir de kişisel gelişimle alakalı 2 aylık bir kursa katılmıştım. Arada işle alakalı seminerlere gidiyorum. Böyle işte.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbuldaysanız bana katılabilirsiniz isterseniz..:D

Ayy ben katilayim sizee bana da boyle seyler lazim ama bir başımayım diye her etkinlige yalniz gidip yalniz dönüyorum 😣

Back
X