- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.817
- 798
- Konu Sahibi greengirll
- #61
Iyi ettin, bu gidisle biz sana kocada buluruzAhahaha olur valla
Napim konu açmamak için direndim ama cıks artık patlama noktasına gelmiştim size koştum gene![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ettin, bu gidisle biz sana kocada buluruzAhahaha olur valla
Napim konu açmamak için direndim ama cıks artık patlama noktasına gelmiştim size koştum gene![]()
Çok tatlı anlatmışsın canim ya. Bir yengeç olarak seni çok iyi anlıyorum. Daha önce sanki başka konunda bir ilişki için erken demiştim ama bu kadar yürekten bu kadar sahiciyken inşallah karşına seni sarıp sarmalayacak sana değer verecek hayırlı bir insan çıkar green.
Erken mi geç mi olmaktan çıkmış senin konun. Sans biraz da karşına çıkacak kişi meselesi. Bir kitapta şansın tanımı şöyle yapılmıştı. Doğru zamanda doğru yerde doğru işi yapmak. Duam bu yönde senin için.
Allah gonlunuze gore versin insallah. Ama acele etmeyin. Kalbinize sinen bir iliski illa ki olur. Kim yalniz kalmis ki siz kalasiniz?Ben hep eşimle gezme hayali kurmuştum mesela, biraz romantik bir tipim maalesef ki duygularım çok baskın![]()
Sen burclara takmissin bacim ama alakasi yok. Guzelliklede alakasi yok. Olay kaderde bitiyor.Çok teşekkür ederim duanız, iyi dilekleriniz ve anlayışınız için. Ah ah yengeç olmak ne zor bir kadın için ve benim doğum haritamda aldığım açılar hayatımdaki erkeğe bağımlılığa yöneltiyor beniBu kadar içten, bu kadar saf bu kadar iyi niyetli olup bu kadar acı çekmek...Bilmiyorum ama sanırım bıraktım ben akışa, istedikçe kaçıyor benden sanırım isteklerim :)
Tam olarak aynı hisler içerisindeyim.. Evlilik yorgunluk diyenleri es geçiyorum artık, yorulmadıktan sonra hayatın ne ehemmiyeti var, boşluğa düşünce çocuksuz yuvasız kalınca ne hissedeceklerini düşünmeden şikayet ediyolar sadece.. Gezmek tozmak eğlenmek güzel ama yanında birileriyle paylaşınca güzel... Yalnızlığı dibine kadar hissedenler bilir bunu.. Allah tez zamanda güzel kapılar açsın hepimize...
Iyi ettin, bu gidisle biz sana kocada buluruzbosanmanda buyuk payimiz var ne de olsa
![]()
Allah gonlunuze gore versin insallah. Ama acele etmeyin. Kalbinize sinen bir iliski illa ki olur. Kim yalniz kalmis ki siz kalasiniz?
İstanbula gel sana nargile ısmarlıyımHaklısın tatlım...
bazen diyorum hayat devam ettikçe sorunlar bitmeyecek, boşver diyorum, 1 gün iyiysem 2. gün gene tükeniyorum. Umarım yakın zamanda düzelirim...Hayatımda ilk kez sigara içmeye başladım, ramazan olmasa tiryaki olacağım sanırım.
İstanbula gel sana nargile ısmarlıyımonda 1paket sigara etkisi var . Ne iyi arkadaşım
![]()
Bence evliliklerin %75'i zorunluluk ve üretilen sebeplerden sürdürülmeye çalışılıyor; her imkan müsait olsa cogunluk hemen boşanır .Bir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.
Madem evlilik kötü bir kurum sizin işiniz ne acaba o kurumda ?
Şu an düzenli olarak hafta sonları ve resmı tatıllerde trekking e katılıyorum; bunun dışında bir de dil kursuna gidiyorum. Bundan önce de özel bir pastacılık kursuna gittim. Bir de kişisel gelişimle alakalı 2 aylık bir kursa katılmıştım. Arada işle alakalı seminerlere gidiyorum. Böyle işte.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbuldaysanız bana katılabilirsiniz isterseniz..Hislerinizi çok iyi anlıyorum. Bazı insanlar anlamıyor, ben güven, huzur, sıcaklık , yuva vs bunlar için yaratılmışım...Kimisi için bunlar önemli değildir onlar çok daha rahat bakıyor bu konulara, keşke ben de öyle doğsaydım keşke
Hangi kurslara gidiyorsunuz fikir olsun bana da.
Keşke keşkee . Gelsende seninle bir dağıtsak kuzumAh sorma içmiştim öğrencilik zamanında resmen boğuluyorsun nikotineNıhahaha alemsin kuzum bir İstanbul yolu gözüküyor bana sanki
![]()
Bir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.
Madem evlilik kötü bir kurum sizin işiniz ne acaba o kurumda ?
Bence evliliklerin %75'i zorunluluk ve üretilen sebeplerden sürdürülmeye çalışılıyor; her imkan müsait olsa cogunluk hemen boşanır .![]()
Sanmıyorum canım ya. Çoğu kadın burada konu açıyor kocası yapmadığını bırakmamış ama İYİ biriymişBence evliliklerin %75'i zorunluluk ve üretilen sebeplerden sürdürülmeye çalışılıyor; her imkan müsait olsa cogunluk hemen boşanır .![]()
ben de aynısını yazdım ya şekerimBir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.
Madem evlilik kötü bir kurum sizin işiniz ne acaba o kurumda ?
hay ağzın bal yesin ayyy bunu okduguma ne kadar sevındım.Sanmıyorum canım ya. Çoğu kadın burada konu açıyor kocası yapmadığını bırakmamış ama İYİ biriymiş
Boşanmak bana göre her kadının harcı değil. Sadece millet ne der diye bile boşanmayan bi ton kadın var. Sanki o hayatı millet yaşıyor.
Şu an düzenli olarak hafta sonları ve resmı tatıllerde trekking e katılıyorum; bunun dışında bir de dil kursuna gidiyorum. Bundan önce de özel bir pastacılık kursuna gittim. Bir de kişisel gelişimle alakalı 2 aylık bir kursa katılmıştım. Arada işle alakalı seminerlere gidiyorum. Böyle işte.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbuldaysanız bana katılabilirsiniz isterseniz..![]()