• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmmmmmmmmmmmm

Çok tatlı anlatmışsın canim ya. Bir yengeç olarak seni çok iyi anlıyorum. Daha önce sanki başka konunda bir ilişki için erken demiştim ama bu kadar yürekten bu kadar sahiciyken inşallah karşına seni sarıp sarmalayacak sana değer verecek hayırlı bir insan çıkar green.

Erken mi geç mi olmaktan çıkmış senin konun. Sans biraz da karşına çıkacak kişi meselesi. Bir kitapta şansın tanımı şöyle yapılmıştı. Doğru zamanda doğru yerde doğru işi yapmak. Duam bu yönde senin için.

Çok teşekkür ederim duanız, iyi dilekleriniz ve anlayışınız için. Ah ah yengeç olmak ne zor bir kadın için ve benim doğum haritamda aldığım açılar hayatımdaki erkeğe bağımlılığa yöneltiyor beni :( Bu kadar içten, bu kadar saf bu kadar iyi niyetli olup bu kadar acı çekmek...Bilmiyorum ama sanırım bıraktım ben akışa, istedikçe kaçıyor benden sanırım isteklerim :)

Çok teşekkür ederim duanız, iyi dilekleriniz ve anlayışınız için. Ah ah yengeç olmak ne zor bir kadın için ve benim doğum haritamda aldığım açılar hayatımdaki erkeğe bağımlılığa yöneltiyor beni :KK43: Bu kadar içten, bu kadar saf bu kadar iyi niyetli olup bu kadar acı çekmek...Bilmiyorum ama sanırım bıraktım ben akışa, istedikçe kaçıyor benden sanırım isteklerim :)
Sen burclara takmissin bacim ama alakasi yok. Guzelliklede alakasi yok. Olay kaderde bitiyor.

Kendimden ornek vereyim, aslan burcuyum cok sukur.. vallahi guzel bi kadinim bakimliyim bebek gibiyim tas gibiyim😂 calisiyorum mutfakta asciyim evimde hanimim😂 cocuklarimin anasi, yatakta..😂 ama bazen herseye ragmen mutsuz olabiliyorsun😂 kaderin ustundeki kaderi bekliyorum😑

Tam olarak aynı hisler içerisindeyim.. Evlilik yorgunluk diyenleri es geçiyorum artık, yorulmadıktan sonra hayatın ne ehemmiyeti var, boşluğa düşünce çocuksuz yuvasız kalınca ne hissedeceklerini düşünmeden şikayet ediyolar sadece.. Gezmek tozmak eğlenmek güzel ama yanında birileriyle paylaşınca güzel... Yalnızlığı dibine kadar hissedenler bilir bunu.. Allah tez zamanda güzel kapılar açsın hepimize...

İnsanlar sahip olduklarının kıymetini bilmiyorlar. Hayatta neyi çok istersen o senden kaçıyor. Onunla imtihan oluyorsun.

Amin inşallah ama ben bu konuyu rafa kaldırdım artık...Erkekler de alem, ciddi olsan suç olmasan suç. 18 yaşında ergenler değiliz ki her gün gez toz mesajlaş kafelerde takıl konserlere git tabi ki daha ciddi başlayacağız birşeylere ama hemen kaçıyorlar haspamlar.

Haklısın tatlım...

bazen diyorum hayat devam ettikçe sorunlar bitmeyecek, boşver diyorum, 1 gün iyiysem 2. gün gene tükeniyorum. Umarım yakın zamanda düzelirim...Hayatımda ilk kez sigara içmeye başladım, ramazan olmasa tiryaki olacağım sanırım.
İstanbula gel sana nargile ısmarlıyım :D onda 1paket sigara etkisi var . Ne iyi arkadaşım :D

Bir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.
Madem evlilik kötü bir kurum sizin işiniz ne acaba o kurumda ?
Bence evliliklerin %75'i zorunluluk ve üretilen sebeplerden sürdürülmeye çalışılıyor; her imkan müsait olsa cogunluk hemen boşanır . :halay:

Hislerinizi çok iyi anlıyorum. Bazı insanlar anlamıyor, ben güven, huzur, sıcaklık , yuva vs bunlar için yaratılmışım...Kimisi için bunlar önemli değildir onlar çok daha rahat bakıyor bu konulara, keşke ben de öyle doğsaydım keşke :KK43:

Hangi kurslara gidiyorsunuz fikir olsun bana da.
Şu an düzenli olarak hafta sonları ve resmı tatıllerde trekking e katılıyorum; bunun dışında bir de dil kursuna gidiyorum. Bundan önce de özel bir pastacılık kursuna gittim. Bir de kişisel gelişimle alakalı 2 aylık bir kursa katılmıştım. Arada işle alakalı seminerlere gidiyorum. Böyle işte.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbuldaysanız bana katılabilirsiniz isterseniz..:D

Bir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.

Züğürt tesellisi :)

Olsun iyi niyet olduğu sürece her yoruma açığım:)

Bence evliliklerin %75'i zorunluluk ve üretilen sebeplerden sürdürülmeye çalışılıyor; her imkan müsait olsa cogunluk hemen boşanır . :halay:
Sanmıyorum canım ya. Çoğu kadın burada konu açıyor kocası yapmadığını bırakmamış ama İYİ biriymiş :D
Boşanmak bana göre her kadının harcı değil. Sadece millet ne der diye bile boşanmayan bi ton kadın var. Sanki o hayatı millet yaşıyor.

ben de aynısını yazdım ya şekerim
hepsi boşansın o zaman , boşanmazlar ama :)

Sanmıyorum canım ya. Çoğu kadın burada konu açıyor kocası yapmadığını bırakmamış ama İYİ biriymiş :KK70:
Boşanmak bana göre her kadının harcı değil. Sadece millet ne der diye bile boşanmayan bi ton kadın var. Sanki o hayatı millet yaşıyor.
hay ağzın bal yesin ayyy bunu okduguma ne kadar sevındım.
Geçen hafta ıkı uc kısı gıcık ettı benı.
Kocasına saymıs saymıs saymıs, ben de mübarek gün hadı yorumda saydım.
Anam ne görem kocasını ovmeye baslamıs aslında cok ıyı bırıymıs :D ay allahım

Şu an düzenli olarak hafta sonları ve resmı tatıllerde trekking e katılıyorum; bunun dışında bir de dil kursuna gidiyorum. Bundan önce de özel bir pastacılık kursuna gittim. Bir de kişisel gelişimle alakalı 2 aylık bir kursa katılmıştım. Arada işle alakalı seminerlere gidiyorum. Böyle işte.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbuldaysanız bana katılabilirsiniz isterseniz..:KK70:

Hepsi süpermiş keşke istanbulda olsaydım :( Trekkinge bayılırım, nasıl katılıyorsunuz pek deneyimim yok bu tarz etkinlikler için...

Back
X