• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmmmmmmmmmmmm

Ben zaten genel bir eleştiri yaptım. Toplumdaki algıdan bahsettim. Bize hep " aman hevesli görünümeyin " demediler mi? Erkekler evlenmek istediklerini açık açık söyleyince problem yok ama bir kadın isteyince evlenme meraklısı oluyor. Buna kızdım ayrıca konuştuğun son kişinin sana öyle demesine kızdım. Hemen de soğumaya hazırlar hint kumaşları.

Konu sahibinin de inşalalh gönlüne göre olur.
Elbette haklısın. Ama şu da var onları bu hale getirende yine kadınlar.
Benim o konuştuğum kişide kendini bir şey sandı. Bunda benim etkimde vardı maalesef :D
 
Evet bende bunaldım hemde dünya tatlisi 2 çocuk ve bir koca ile uğraşmaktan. Suan imkanım olsa 24 saat bile tek başıma kalmak çok iyi gelecek bana
Bence hayatın tadını cikar

Sahip olduklarınız benim sahip olmadığım ve çok istediğim şeyler. Kıymetini bilin, ama insan sanırım istedikleriyle sınanıyor.
 
Green evliliği düşünme şuan önce birlikte yiyip içip gezeceğini birini bul evliliği sonraki plana at
bende boşandım arkadaşlık sitelerine üye oldum valla konuşuyorum öyle ne zaman bunalıma girsem orda takılıyorum kafamı dağıtıyorum tamamennn masumane :) tavsiyee ederimm :KK66:

Hangi siteler özelden yazar mısınız:) Ya benim sosyal medya hesabım bile yok, açsam mı emin olamadım pek sevmiyorum sosyal medyayı
 
G greengirll Ne geçmişte, ne gelecekte yaşa anı yaşa.

Ah bir yapabilsem....Biliyorum ama uygulamak hiç de kolay değilmiş. Duygularımı bastıramıyorum. Kişisel gelişim uzmanlarının uzun yıllarda başardığı şeylermiş bunlar, çok şaşırmıştım nasıl yapamıyorlar yaa falan diyerek ama cidden kolay değilmiş.
 
Bende aynı durumdayım; boşanma aşamasındayım. Bir çok neşeli, bir çok dipte oluyorum. Ama boşandıktan sonra Amsterdam ve Paris'e gitmeyi düşünüyorum tek başıma. Bir kursa yazıldım hafta sonları kafam dağılıyor. Sende böyle oyalanabilirsin. Ama ben bunları yaparken bile mutlu değilim en azından çabalıyorum diye kendimi oyalıyorum. Bazen o kadar yuvam olsun istiyorum ki dibe vuruyorum. Öyle böyle gidiyor işte..

Hislerinizi çok iyi anlıyorum. Bazı insanlar anlamıyor, ben güven, huzur, sıcaklık , yuva vs bunlar için yaratılmışım...Kimisi için bunlar önemli değildir onlar çok daha rahat bakıyor bu konulara, keşke ben de öyle doğsaydım keşke :(

Hangi kurslara gidiyorsunuz fikir olsun bana da.
 
Ne biliyoruz?
Belki bu ayrılık,sizin daha sonra karşınıza çıkacak ve yüreğinizi ısıtacak biri için
ön hazırlıktır aslında.
Yeni bir duygunun-durumun başlayabilmesi
için eskisinin bitmesi,gereksiz yüklerin sırtımızdan inmesi,bizi üzüp,yıpratan
insanların hayatımızdan çıkması gerekir bazen.

Hayat size sürprizler hazırlıyor olabilir.
Bu yaşadığınız içsel sıkıntılar,gel-gitler yeni bir başlangıç için olgunlaştırıyor belki de sizi.
Bir çok insanın daha ilk defa evlendiği yaştasınız,
hiç bir şey için de gecikmiş değilsiniz.
Üstelik artık evlilikte tecrübelisiniz.
İçinizi ferah tutun ki evrene de olumlu enerji gönderebilin.
Akışına bırakıp anı yaşarsanız yeni heyecanlara kapı aralayabilirsiniz.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Aslında ben de böyle düşünüyorum...

Ama ah o duygular...Onlara bir söz geçirebilsem...Hepsinin bir sebebi var biliyorum ama bazen çok dibe vuruyorum yalan değil. Ben maneviyata çok düşkünüm, bu süreçte hep sorguluyorum; bunlar bana ne kattı, ne için yaşadım, neyi öğrenmem gerekiyor?

Umarım sizin yazdığınız benim de içimden geçen gibi olur...
 
Evlenmek hak ,helal. Ben zaten evlenmesin demiyorum ki. Ama bu kadar çok istemesi ve greenciğimin kafasına takmasına kızıyorum. Biz evlilik ne demek bilen kadınlarız. Green sadece bunun için depresyona girer ve kendi güzelliğinin, ailesinin ve dostlarının farkında olmazsa buna bir dur derim.
Başkasına zaten böyle bir yorum yapmam ama G greengirll benim için çok değerli.
Erkekler maalesef(kadınlardan dolayı) kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Bakın yukarı da bir kaç kişi daha yazmış. Bir erkeğe evlilik baskısı kurmak onu kesinlikle soğutur. İnşallah greenin karşısına da onu hak edecek bir adam çıkar.

Canımsın
:KK200:

Aynen öyle bir bakıyorum etrafımda yaşı başı gelmiş, az çok mesleği olan birazcık da parası olan tüm erkekler kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Resimden kız beğenmemeler, kendini bir şey sanmalar önyargılar....
 
Canım vallahi bir arkadaşım doğum yapmıştı ben boşandıktan 2ay kadar sonra. Ziyarete gittik. Tabi herkesin bebeği var, herkes ne demek biliyor.
Ben tabi bir başıma hissettim kendimi. Bebeği görünce ben bir açtım çeşmeleri. Tüm arkadaşlarım üzülmüştü :)
Seni burada en iyi ben anlarım . Ama bak benim de hayatıma birisi ancak 8-9 ay sonra girdi. Ve ben gerçekten vazgeçmiştim.
Senin çevren şimdi hep evli olduğu için sen dert ediyorsun.
Biraz çevre değiştirmek sana çok iyi gelecek. Güzelsin ,aklı başındasın , kariyerin var ve en önemlisi ne istediğini biliyorsun.
Çok dua ediyorum bize. Çünkü yaşadıklarımız çok yakın. Allahım sana güzel insanları eş etsin inşallah.

Aynen öyle tüm arkadaşlarımın bebekleri çocukları var bekar tek bir arkadaşım bile kalmadı:( Sanırım kendime acilen yeni bir çevre kurmalıyım. Evli çocuklu insanlarla gezerken artık çok kötü hissediyorum kendimi, kıskanmak asla değil ama buruluyor içim...
 
Bak ben kursa yazıldım. Hayatımda bende bir işim olsun ,kariyerim olsun istiyorum. Hatta bu ara çok başka bir yerden teklifte aldım.
Kuzum bak benim de dertlerimi biliyorsun. İnan sorunsuz bir ilişki yok. Bazen diyorum ki nerden bulaştım bu işe ,bazen de iyi ki var diyorum.
Nolur kendini ve güzel aileni daha fazla üzme.
Çünkü kendinden tüketiyorsun şu anda. Daha dur bakalım gencecik kadınsın.

Haklısın tatlım...

bazen diyorum hayat devam ettikçe sorunlar bitmeyecek, boşver diyorum, 1 gün iyiysem 2. gün gene tükeniyorum. Umarım yakın zamanda düzelirim...Hayatımda ilk kez sigara içmeye başladım, ramazan olmasa tiryaki olacağım sanırım.
 
Green'im sen çok güçlü ve mantıklı bir kadınsın. Senin kararını verip uyguladığın şeyi çoğu kişi yapamıyor bile. İlk hedefin o hastalıklı evliliği, o kanseri hayatından söküp atmaktı, başardın.

Sırada hakettiğin mutluluğu bulmak var, sen bunları düşünerek kendini sıkıp yorma, hayat sana çok güzel kapılar açacak ben inanıyorum

Ay nasıl duygulandım okuyunca çok teşekkür ederim
:KK200:
 
Bunlar olagan surec. Hepimiz yasadik. Zaman verin kendinize. Bu hayatta hic birseyi cok istemeyin. Hayirli olamayabiliyor sonuc. Uzman destegi ve ortam degisikligi iyi gelecektir. Once kariyer, is. Is guvenceniz var mi? Ozel sektor cayir cayir isten cikariyor personelini. Ayri ev gercek hayati hatirlatir. Ve gezin. Ozellikle yurtdisi. Cok farkli hayatlar var. Son olarak gececek bu hissettikleriniz.

Aslında iş değişikliği istiyorum, yıllardır sınavlara girmek istiyorum erteliyordum belki de onlara odaklanırım...

Evet ramazan bitsin gez toz başlayacağım inşallah :)
 
Çok tatlı anlatmışsın canim ya. Bir yengeç olarak seni çok iyi anlıyorum. Daha önce sanki başka konunda bir ilişki için erken demiştim ama bu kadar yürekten bu kadar sahiciyken inşallah karşına seni sarıp sarmalayacak sana değer verecek hayırlı bir insan çıkar green.

Erken mi geç mi olmaktan çıkmış senin konun. Sans biraz da karşına çıkacak kişi meselesi. Bir kitapta şansın tanımı şöyle yapılmıştı. Doğru zamanda doğru yerde doğru işi yapmak. Duam bu yönde senin için.
 
Evet arkadaşlar merhaba ben green...Boşandım biliyorsunuz ama dengesiz ruh halim beni çok yoruyor. Dışardan bakınca ailemin bile anlamadığı bir ruh halim var yani gayet neşeli normalim. Ama dönem dönem aşırı umutsuzluğa kapılıyorum, hayatım düzene girmedi neler olacak nasıl olacak, hiç bir yere ait gibi hissetmiyorum. Özgürlüğümden, şu anki halimden memnunum ama ben yapı olarak güvene, bağlanmaya, huzura, yuvaya önem veren bir insanım bunlar benim için hayati önemde. (Ay burcum yengeç, doğum haritamda en çok etkileyen burç yengeç, sıkıntılı kısımlar da hep evlilik vs ile ilgili, yani resmen benim imtihanım bu konular.)

Bazen diyorum amannn yalan dünya, ama bir yandan da içimdeki yuva, güven, aşk sevgi ihtiyacını bastıramıyorum. Yaşlı teyzelerin kocasız duramıyor bu dediklerindenim evet vurabilirsiniz beni bu yönden :KK70:

Çoğu kişi daha dün bir bugün iki diyecek onu da biliyorum, ama ben zaten en az 3 senedir bitmiş bir evliliği süründürüyordum, oyalıyordum kendimi kandırıyordum belki de, ne duygusal ne fiziksel hiç bir ihtiyacımı gideremiyordum, konularımı bilenler bilir.

Tabi bir ilişkiye başlamak, karşındaki insanı tanımık vs bunlarda hiç kolay değil, illa ilişkim de olsun modunda herkese de hemen yüz vermiyorum ama istiyorum işte kahretsin mutlu bir yuva istiyorum. Arkadaşlarımın çocuklarını sevmekten gına geldi. Artık içimi acıtıyor. Yıllardır bebek hayali ile, huzurlu yuva hayali ile kendini kandıran ben pat diye bırakıldım eş kişisi tarafından ve ben bu hayallerimi gerçekleştirecek kişiyi de deli gibi istiyorum.

Beni anlayacak kişi belki çok azdır, ama yine de yazıp rahatlamak istedim.
Tam olarak aynı hisler içerisindeyim.. Evlilik yorgunluk diyenleri es geçiyorum artık, yorulmadıktan sonra hayatın ne ehemmiyeti var, boşluğa düşünce çocuksuz yuvasız kalınca ne hissedeceklerini düşünmeden şikayet ediyolar sadece.. Gezmek tozmak eğlenmek güzel ama yanında birileriyle paylaşınca güzel... Yalnızlığı dibine kadar hissedenler bilir bunu.. Allah tez zamanda güzel kapılar açsın hepimize...
 
Back
X