Evet arkadaşlar merhaba ben green...Boşandım biliyorsunuz ama dengesiz ruh halim beni çok yoruyor. Dışardan bakınca ailemin bile anlamadığı bir ruh halim var yani gayet neşeli normalim. Ama dönem dönem aşırı umutsuzluğa kapılıyorum, hayatım düzene girmedi neler olacak nasıl olacak, hiç bir yere ait gibi hissetmiyorum. Özgürlüğümden, şu anki halimden memnunum ama ben yapı olarak güvene, bağlanmaya, huzura, yuvaya önem veren bir insanım bunlar benim için hayati önemde. (Ay burcum yengeç, doğum haritamda en çok etkileyen burç yengeç, sıkıntılı kısımlar da hep evlilik vs ile ilgili, yani resmen benim imtihanım bu konular.)
Bazen diyorum amannn yalan dünya, ama bir yandan da içimdeki yuva, güven, aşk sevgi ihtiyacını bastıramıyorum. Yaşlı teyzelerin kocasız duramıyor bu dediklerindenim evet vurabilirsiniz beni bu yönden
Çoğu kişi daha dün bir bugün iki diyecek onu da biliyorum, ama ben zaten en az 3 senedir bitmiş bir evliliği süründürüyordum, oyalıyordum kendimi kandırıyordum belki de, ne duygusal ne fiziksel hiç bir ihtiyacımı gideremiyordum, konularımı bilenler bilir.
Tabi bir ilişkiye başlamak, karşındaki insanı tanımık vs bunlarda hiç kolay değil, illa ilişkim de olsun modunda herkese de hemen yüz vermiyorum ama istiyorum işte kahretsin mutlu bir yuva istiyorum. Arkadaşlarımın çocuklarını sevmekten gına geldi. Artık içimi acıtıyor. Yıllardır bebek hayali ile, huzurlu yuva hayali ile kendini kandıran ben pat diye bırakıldım eş kişisi tarafından ve ben bu hayallerimi gerçekleştirecek kişiyi de deli gibi istiyorum.
Beni anlayacak kişi belki çok azdır, ama yine de yazıp rahatlamak istedim.