Yapiyorum yine ayni ben kuafore gittim iyice suslendim aynaya baktim yine berbat. Acaba yaslandim miMakyaj felan yap
Bunu gecen gun sordum bilgece. Imm yani huyun desem harika bi huyun da yok sevdim iste bilmiyorum dedi. Yani acikcasi onun beni guzel buldugu icin evlendigini biliyorum. Simdi guzellik gitti nolucakEşinize sorun bakalim neden evlenmis sizinle. Belki verecegi cevaplar sizi mutlu edip eski halinizin geri gelmesine vesile olur. Belli olmaz..
Spor yapmaya calisiyorum her gun olmasadaSpor yapin. Ozguven eksikliginin kesin ilaci spor...
Bunu gecen gun sordum bilgece. Imm yani huyun desem harika bi huyun da yok sevdim iste bilmiyorum dedi. Yani acikcasi onun beni guzel buldugu icin evlendigini biliyorum. Simdi guzellik gitti nolucak
Biliyorum zaten ben sasirmadimki. Insan kendini bilmez mi? E ben kendimi biliyorum yani bunun icin esime kizamam..Neey? Nasıl sana öyle bir cümle kurabildi ki? İnanmıyorum, şaka gibi.. Sen ne dedin peki??
28yaşınız kaç
Biliyorum zaten ben sasirmadimki. Insan kendini bilmez mi? E ben kendimi biliyorum yani bunun icin esime kizamam..
Bebegim olduktan sonra col eve kapandim. Bugun artik oyle bunaldimki ben yapamicam dedim. Eaim sagolsun isten geldi oglumu aldi gezdirdi. Kendime gelince aradim geldiler. Gelgitlwrim cok olmaya basladi. Ve inanilmaz tahammulsuz oldum artiko yaşta yaşlanılmaz ya
bunun bır nedenı vardır farkında olmadığın hayatında durağan bıseyler ya da ne bıleyım birisinin bir sözü hareketi bakışı7
kendinizi sevin bence sağlıgınız yerınde mı ? maddı sıkıntı da yoksa gezın tozun eğlenın
bir hayvan doyurun bır cocuk sevındırın ilaç gıbı gelır, baskalarını mutlu ederek de mutlu olunur
Bebegim olduktan sonra col eve kapandim. Bugun artik oyle bunaldimki ben yapamicam dedim. Eaim sagolsun isten geldi oglumu aldi gezdirdi. Kendime gelince aradim geldiler. Gelgitlwrim cok olmaya basladi. Ve inanilmaz tahammulsuz oldum artik
Yani bilgece nasil diyim zorum yani. Ozellikle oglum olduktan sonra iyice kaprisli tahammulsuz bi kadin oldum. Inan kendi annem bile baska adam olsa seni coktan bosardi diyor. Bu derece yani. Cok bunaldim. Tabi bin sukur sagligimiz yerinde ama esimi uzuyorum belli etmemeye calisiyor ama bence o da bigun isyan edecek. Ben nasil duzelecem yaAllah Allah çok ilginç. Nasıl bir huyunuz varmış ki? Kendiniz bile biliyorsunuz..
Evet. Daha bugun sinirlenince esim bizim bi sorunumuz yok cocuk yordugu icin boylesin biraz daha sabret buyucek dedi. O da farkinda her seyin. Artik icimden disariya cikmak bile gelmiyor. Hazir oglum uyumusken ben de dinleneyim diyorum hephayatınız monotonlaşmış işte
eşinizle biseyler yapın
ya da kendınız ıcın yenılıkler bulun, baskalarını muhtaç kısılerı mutlu edin kafa dınleyın
cocuk ıyı gelmedı sanırım
Demekki bir yerde bi sorun var. Psikolojik destek alsan nasıl olur? Evliliğinizin selameti için bence almalısın..Yani bilgece nasil diyim zorum yani. Ozellikle oglum olduktan sonra iyice kaprisli tahammulsuz bi kadin oldum. Inan kendi annem bile baska adam olsa seni coktan bosardi diyor. Bu derece yani. Cok bunaldim. Tabi bin sukur sagligimiz yerinde ama esimi uzuyorum belli etmemeye calisiyor ama bence o da bigun isyan edecek. Ben nasil duzelecem ya
Aldim canim.. ama ne ollursa olsun olay ben de bitiyor sonucta. Esimi cantada keklik amann naparsam yapayim beni birakmaz seklinde gordugumden dolayi sanirim kendimi ona sevdirme ihtiyaci gormuyorum. Halbuki cok sacma bi dusunce bu. Kendime gelmwm lazimDemekki bir yerde bi sorun var. Psikolojik destek alsan nasıl olur? Evliliğinizin selameti için bence almalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?