Kan değerlerim için takviye kullanıyorum seviyeleri düşüyor zaman zaman. Üst sınıra yaklaştırmaya çalışacağımMerhaba ,
Her insanın hayatında inişler ve çıkışlar yer yer bunalimlar mevcut bunlar hayatın parçası bunu kabul edip yola cıkın ölçün düşünün biçin imkanınız varsa kan değerlerinize baktırın eğer bu buhrandan daha da cıkamazsanız tabiki bir destek alın ama dönemsel diye düşünüyorum
Daha huzurlu gibi geliyorİnişi çıkışı olmayan insan daha sıkıcı değil mi ?
Basıyorum ilacı gitsin ya.yoksa benim bu hayatq tutunabilmem mümkün değil.aradq bırakmayı falan denedim ama sonunda pes ettim.26 yaşındayım. Bugünlerde baya bir bıkkınlık modundayım. Havalardan dolayı mı bilmiyorum. Donuk hissediyorum. Normalde enerjik bir insanım. Şimdi şarkı bile dinleyesim gelmiyor. Annemle vs balkonda oturunca muhabbet ediyoruz ama boş boş da bakıyorum çevreye.Zaman zaman böyle inişlerim oluyor. Biraz daha stabil bir insan olmak istiyorum ama olmuyor. Bir sorunum da yok gibi. Kendi işimi yapıyorum bir yandan da atanmaya çalışıyorum. Kendim için doğru erkekle henüz karşılaşmadım. Yani hayatımdaki eksikler genel olarak bunlar. Eksikliklere takılmayıp gayet huzurlu,enerjik olduğum zamanlarım da var ki olması gereken bu bence. Ama bazen de böyle takmadığım,boşvermiş gibi göründüğüm şeyler gizliden gizliye bunalım,huzursuzluğa neden oluyor ve hiç umursamadığım şeyler bile canımı sıkıyor. Bu sorunumu nasıl çözerim ? Dönemsel bunalımları mı çok abartıyorum her insanda oluyor mu böyle iniş çıkışlar ?
Güldüm bu yorumunuza yaaBasıyorum ilacı gitsin ya.yoksa benim bu hayatq tutunabilmem mümkün değil.aradq bırakmayı falan denedim ama sonunda pes ettim.
Neden ki? Hem çok güzelsin hem memursun hem çok talibin varBasıyorum ilacı gitsin ya.yoksa benim bu hayatq tutunabilmem mümkün değil.aradq bırakmayı falan denedim ama sonunda pes ettim.
merhabalar böyle iniş çıkışlar her insanda olabilir. Mevsimsel olabiliyor, değerlerinizle ilgili olabiliyor, yaşam olayları/stresli durumlar üst üste geldiyse olabiliyor vs vs. Kronik ve ağırsa tabi destek alınması gerekebilir ancak anladığım kadarıyla sizde öyle bir durum yok. O halde ayrım şu şekilde yapılabilir, bu modun sizin "işlevselliğinizi bozup bozmaması". Günlük hayatta, iş hayatında, insan ilişkilerinizde, fiziksel sağlığınızda vs işlevselliğiniz. Bunları aksatıyor ve bozuyorsa o zaman üzerine düşülmesi gereken bir şey vardır. "Bunları bozmuyor, hayatıma iyi kötü olağan akışında devam edebiliyorum ancak çok modum olmuyor bazen isteksizlik hissediyorum" şeklinde tanımlıyorsanız çokkk normal bir durum:)26 yaşındayım. Bugünlerde baya bir bıkkınlık modundayım. Havalardan dolayı mı bilmiyorum. Donuk hissediyorum. Normalde enerjik bir insanım. Şimdi şarkı bile dinleyesim gelmiyor. Annemle vs balkonda oturunca muhabbet ediyoruz ama boş boş da bakıyorum çevreye.Zaman zaman böyle inişlerim oluyor. Biraz daha stabil bir insan olmak istiyorum ama olmuyor. Bir sorunum da yok gibi. Kendi işimi yapıyorum bir yandan da atanmaya çalışıyorum. Kendim için doğru erkekle henüz karşılaşmadım. Yani hayatımdaki eksikler genel olarak bunlar. Eksikliklere takılmayıp gayet huzurlu,enerjik olduğum zamanlarım da var ki olması gereken bu bence. Ama bazen de böyle takmadığım,boşvermiş gibi göründüğüm şeyler gizliden gizliye bunalım,huzursuzluğa neden oluyor ve hiç umursamadığım şeyler bile canımı sıkıyor. Bu sorunumu nasıl çözerim ? Dönemsel bunalımları mı çok abartıyorum her insanda oluyor mu böyle iniş çıkışlar ?
Evet.hiçbir yan etkisi de olmuyor bende.Güldüm bu yorumunuza yaaBen de KPSS'den sonra 4 ay kullandım.O aralar çok rahattım. Bir ara iyi hissedince kendim bıraktım çok bir etkisi yok zaten deyip ama tekrar iniş çıkışlar oluyor. Sürekli ilaç kullanmak da ne kadar doğru olur bilmiyorum. İlaç kullandığınız süreçte hep çok rahat mı oluyorsunuz ?
İşlevselliğimi bozmuyor halsizlik dışında ama "ben neden böyle oluyorum, hep böyle iniş çıkış mı yaşayacağım ileride de şöyle şöyle olursa" gibi derin düşüncelere neden oluyor.Normal zamanlardaki sakinliğim gidiyor.Bir de sanki tek bende oluyormuş gibi zannedip daha da ağırlaştırıyorum durumu bu dönemlerde. Duyusal hassasiyetim bu dönemlerde artıyor dış seslere karşı tahammülsüz oluyorum. Sonra geçiyor bu durum artık onun farkındayım.Ama o süreçteki stres genel bir tükenmişlik yapıyor galiba biraz kendim ağırlaştırıyorum durumu.merhabalar böyle iniş çıkışlar her insanda olabilir. Mevsimsel olabiliyor, değerlerinizle ilgili olabiliyor, yaşam olayları/stresli durumlar üst üste geldiyse olabiliyor vs vs. Kronik ve ağırsa tabi destek alınması gerekebilir ancak anladığım kadarıyla sizde öyle bir durum yok. O halde ayrım şu şekilde yapılabilir, bu modun sizin "işlevselliğinizi bozup bozmaması". Günlük hayatta, iş hayatında, insan ilişkilerinizde, fiziksel sağlığınızda vs işlevselliğiniz. Bunları aksatıyor ve bozuyorsa o zaman üzerine düşülmesi gereken bir şey vardır. "Bunları bozmuyor, hayatıma iyi kötü olağan akışında devam edebiliyorum ancak çok modum olmuyor bazen isteksizlik hissediyorum" şeklinde tanımlıyorsanız çokkk normal bir durum:)
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? Ben bir araştırma okudum. Demir,B12,D vitamini değerlerindeki düşüklükler de bu sorunlara neden olabiliyormuş. Beyindeki etkileri antidepresanın etkisine benziyor. Dopamin,serotonin salgılamak,düzenlemek. Kan ilacı kullandığımda da gerçekten olumlu etkisi olmuştu. Bir süre kan değerlerimi optimal seviyeye getirmeye odaklanacağımEvet.hiçbir yan etkisi de olmuyor bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?