İMDB 9.8Ailen neden istemiyor?
Annene sert çıkış yapman hiç iyi olmamış, gönlünü almalısın
Fakat yine annenin 'ölürsek sebebi sensin' lafı da vicdan çektirmeye kurulan cümle. işe yaramış anlaşılan.
Tam bir aile ferdi lafı, olayı dramatikleştiren en vurucu cümle İMDB 9.8
Bana gelip kızım şu huyu var deseler amennna diyecem ama tanımıyorlar adını bile bilmiyorlar memur ve kariyer ön planda ha birde elalem ne deranne babanın istemediği kişiyle evlenenlerin bir çoğu mutlu olamiyor gercekten onlar bizlerin göremediği bir çok şeyi görür üzülme unut gitsin
sen eğitim olarak cok mu üst düzeyde kalıyorsun ona karşıBana gelip kızım şu huyu var deseler amennna diyecem ama tanımıyorlar adını bile bilmiyorlar memur ve kariyer ön planda ha birde elalem ne der
hayır eğitim değil önemsedikleri. memur demek daha havalı onlara göre altı üstü öğretmenim. şu devirde hiç bir memurun garantisi bile yokken ailem kibir yapıyor işte.sen eğitim olarak cok mu üst düzeyde kalıyorsun ona karşı
O laf sırf imdb si yüzünden hep işe yararAilen neden istemiyor?
Annene sert çıkış yapman hiç iyi olmamış, gönlünü almalısın
Fakat yine annenin ''ölürsek sebebi sensin'' lafı da vicdan çektirmeye kurulan cümle.
İŞe yaramış anlaşılan.
Tam bir aile ferdi lafı, olayı dramatikleştiren en vurucu cümle İMDB 9.8
evet çok takıyorum kimse üzülmesin diye çabalarken ben üzülüyorum . hiç kırmadım 26 yaşıma kadar . etrafıma bakınca neler var . ben hiç birşey yapmadım diyebiliyorum rahatlıkla ama gel gör ki ailem bir seviyorum dedim diye en kötü en hayrsz en berbat evlat oldum çıktım.O laf sırf imdb si yüzünden hep işe yarar
Çünkü konu sahibi fazlasıyla kafaya takıyor ve ailesi de bunu kullanıyor.
kazancı benden kat kat iyi sıradan bir yer değil tanınmış bir yer gidip sorsalar en azından ama ona bile yanaşmıyorlar. esnaf olmasın en kötü memur olsun ama memur olsunBüyüyebilme potansiyeli olan bir esnaf olsa bile mi istemiyorlar ? Esnaf diye önyargı mı olur ? Daha neler göreceğiz acaba
Kusura bakma da ailenin senin kararlarına bu denli inatla karşı çıkması canını sıkmıyor mu ya?evet çok takıyorum kimse üzülmesin diye çabalarken ben üzülüyorum . hiç kırmadım 26 yaşıma kadar . etrafıma bakınca neler var . ben hiç birşey yapmadım diyebiliyorum rahatlıkla ama gel gör ki ailem bir seviyorum dedim diye en kötü en hayrsz en berbat evlat oldum çıktım.
canımı sıktığı için artık bunaldım . çok bunaldım hemde artık bende onlara karşı çıkar oldum. şimdiye kadar hiç birşey yapmadım .onların inadı elalem için. çük üzülüyorum bişey yapsam haklı ya annen baban diycemde yapmadımKusura bakma da ailenin senin kararlarına bu denli inatla karşı çıkması canını sıkmıyor mu ya?
Neye istinaden bu kadar gururunu ve karakterini kırıcı kararları hem de senin adına alıyorlar ki?
Çok mu kötü işler yaptın zamanında,nedir bunların inadı.
Ekmeğini eline almış,kendi kararlarını verecek ve bunun sonuçlarına katlanacak olgunlukta bir kadınsın,öyle olmalısın.
Oyle malesefYa ne kadar dar gorusluer kusura bakmada.neguzel mesleği var esnafmis maddi durumu iyiymiş seninde gönlünün isindigi biri neden gözleri yüksekte.muhim olan senin mutluluğun.adamla evlenince mesleğini görmüyorsun bı sure sonra.koskoca öğretmen olmuşsunuz size çocuk gibi davraniyorlar
Annen ve baban istemiyorsa vardir bi bildigi. Anne babaya karsi gelip evlenenler ilerde coguda pisman oluyor. Bunlardan biride benim. 9 yil sonra bosandim.çoğu arkadaşlar bilir ailemin sevdiğim adamı istememsi beni çok yıprattı. gün içinde yaşananlar zaman zaman içime ata ata zaman zaman sabahlara kadar ağlayarak yordu artık. bir kardeşim bir annem kimse yanımda yokki onlara anlatıp birazcık olsun rahatlıyım. bana yol göstersinler. dua ediyorum ama bazen isyanlara düşüyorum. belki çok büyük bir dert değil kimilerine göre , okuyorum şurayı neler var, ne hayatlar. Allahım çok şükür diyorum. konu sahiplerine yardım et diye dua ediyorm. oturup konularını dertlerini paylaşanlar için ağlıyorum bir de. kendimi çökmüş olarak hissediyorum. hiç birşey mutlu etmiyor beni. en son anneme bağırdım gidin yanlız bırakın beni evinize gidin istemıyorum diye günlerdir içimde ukte kaldı . onlara birşey olursa ( bana ölürsek sebebi sensin dedikleri için) diye içim sızlamaya başladı. 10 15 günlüğüne gidecekler belki kendime gelecem kafamı dinleyip kafama göre yatıp kalkacam iyi gelecek ama kovmuş gibi olduğum için kalbim agrıyor. çok takıntılı her şeye ağlar hale geldim. kimse görmesin hissetmesin diye de içime attığım için iki göğsümün ortasına herşey taş gibi oturuyor. keşke bir şans verip tanımak isteselerdi ben bu hale gelmezdim sanırım. bu psikolojıden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. esas sıkıntılar yazın başlayacak ama ben şimdiden kaldıramıyorum artık hiçbirşeyi. bir çıkış yolu bulamıyorum. galiba çok bunaldım. içimi dökmek istedim buraya yazarak
( neden istemediklerinide söyleyim esnaf olduğu benm memur olduğum için. kimdir nasıl biridir hiç bir bilgileri yok ismini soran sadece annem diğer aile üyeleri ismini dahi sormadan yok dediler memur kariyerli değil diye. bu yüzden ben kabullenemiyorum .anneme git dedim diye bazılarıda eleştirecek benim yanımda kardeşime para biriktirmek için durup nerdeyse işime bile bırakıp alacak seviyeye gelmeleri.) bu konunun sebebi de sadece çok bunaldım. paylsmak istedim)
Neden istememislerdi kiAnnen ve baban istemiyorsa vardir bi bildigi. Anne babaya karsi gelip evlenenler ilerde coguda pisman oluyor. Bunlardan biride benim. 9 yil sonra bosandim.
İMDB 9.8buna gülümsedim siz çok yaşayın esnaf olması yüzünden . çok üzerime gelince dayanamadım patladım . haddinden fazla duygusal olmamda yıpratıyor beni
Annen ve baban istemiyorsa vardir bi bildigi. Anne babaya karsi gelip evlenenler ilerde coguda pisman oluyor. Bunlardan biride benim. 9 yil sonra bosandim.
Kayinvalideyi sevmediler. Bu kadin huzur vermez dediler. Gercektende oyle oldu. Kadin bana takti kafayi oglunu paylasamiyordu.Esim bile evliyken kac kere kustu baristi beni istememesi yuzunden. Ornek vericem. Hamileyken esime karnindayken bosa demis. Sana davullu zurnali dugun yapicam demis. Kayinvalidenin karsisinda cocuk parki vardi. Oglum gitmek istedi. Anne biz gidiyoruz derdim. Esim geldiginde bizi sorarmis. Bilmiyorum bisi demeden cikti gitti dermis. En sonunda kadinin istedigi oldu bosandik. Aldigi yeni gelinde onu istemedi :))Neden istememislerdi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?