Maddi durumdan dolayı mi çıkartmak istiyorsunuz kiraciyiMerhaba sırf içimdeki sıkıntıyı birilerine anlatabilmek için gecenin bu saatinde üyelik oluşturdum. Evimizdeki kiracı yüzünden aklımı yitirmek üzereyim iki sene önce benim isteğim dışında depremin merkezi olan bir şehre taşındık ama tabiki ordaki yaşama ayak uyduramayıp istanbula geri döndük sorun şu ki biz 6 yetişkin 3 kedi iki odalı evde kiracıyı rahatsız etmemek için yaşıyoruz rica da ettik kendisinden kabul etmesine rağmen aylar sonra çıkmıyorum dedi gerçekten o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi gündelik yaşama bile adapte olamıyorum sürekli kafamda intihar düşüncesiyle yaşıyorum
Eve sığamıyoruz dediğim gibi depremden sonra ablamda gelip bizimle yaşamaya başladı eve ihtiyacımız varMaddi durumdan dolayı mi çıkartmak istiyorsunuz kiraciyi
Kiracıyla sözleşme var mıydı veya mahkemeye başvurunEve sığamıyoruz dediğim gibi depremden sonra ablamda gelip bizimle yaşamaya başladı eve ihtiyacımız var
İyi de Ricaya gerek yok eğer bir şehirde başka eviniz yoksa avukata verin kendiniz oturacaksanız belli zaman sonra evi boşaltmak mecburiyetindeler . Yani bunun için intihar etmenize gerek yok.Eve sığamıyoruz dediğim gibi depremden sonra ablamda gelip bizimle yaşamaya başladı eve ihtiyacımız var
İntihar içi. Çok basit bir sebep. Başka sorunlarınız vardır eminim buda eklenince taşmış sabrınızMerhaba sırf içimdeki sıkıntıyı birilerine anlatabilmek için gecenin bu saatinde üyelik oluşturdum. Evimizdeki kiracı yüzünden aklımı yitirmek üzereyim iki sene önce benim isteğim dışında depremin merkezi olan bir şehre taşındık ama tabiki ordaki yaşama ayak uyduramayıp istanbula geri döndük sorun şu ki biz 6 yetişkin 3 kedi iki odalı evde kiracıyı rahatsız etmemek için yaşıyoruz rica da ettik kendisinden kabul etmesine rağmen aylar sonra çıkmıyorum dedi gerçekten o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi gündelik yaşama bile adapte olamıyorum sürekli kafamda intihar düşüncesiyle yaşıyorum
Kiracıyla sözleşme var mıydı veya mahkemeye başvuru
Bu iki odalı ev maalesef bize ait o yüzden sıkıntı yaşıyoruz mahkeme yoluba da gittik ama yine bir iki yıl başımızı ağrıtacağının farkındayım evde kişilsel alanımın olmaması ve kiracının ne yaparsan yap nasilsa mahkeme senelerce sürer demesi çok ağrıma gidiyor.İyi de Ricaya gerek yok eğer bir şehirde başka eviniz yoksa avukata verin kendiniz oturacaksanız belli zaman sonra evi boşaltmak mecburiyetindeler . Yani bunun için intihar etmenize gerek yok.
Evet dediğiniz gibi çok daha farklı sıkıntılarım var bir ay önce bir komşunun binada kendini asmasına da şahit oldum o yüzden burda yaşıyor olmak beni çok strese sokuyorİntihar içi. Çok basit bir sebep. Başka sorunlarınız vardır eminim buda eklenince taşmış sabrınız
Şuan çok fazla hassassiniz siz yinede verin mahkemeyeBu iki odalı ev maalesef bize ait o yüzden sıkıntı yaşıyoruz mahkeme yoluba da gittik ama yine bir iki yıl başımızı ağrıtacağının farkındayım evde kişilsel alanımın olmaması ve kiracının ne yaparsan yap nasilsa mahkeme senelerce sürer demesi çok ağrıma gidiyor.
Öyle yapacağız umarım bir çözüme kavuşur teşekkür ederinŞuan çok fazla hassassiniz siz yinede verin mahkemeye
Yine ablanız var ailesiyle ev sahibi babanızsa çocuğum oturacak diye yine çukartabilr biz 6-7 ayda çıkardık. Bu en kolay madde zaten asla seneler süremezBu iki odalı ev maalesef bize ait o yüzden sıkıntı yaşıyoruz mahkeme yoluba da gittik ama yine bir iki yıl başımızı ağrıtacağının farkındayım evde kişilsel alanımın olmaması ve kiracının ne yaparsan yap nasilsa mahkeme senelerce sürer demesi çok ağrıma gidiyor.
Çok teşekkür ederim içim nasıl rahatladı anlatamam nasılsa seneler sürer ben otururum çıkmam dediğinde iyice bunalıma girmiştimYine ablanız var ailesiyle ev sahibi babanızsa çocuğum oturacak diye yine çukartabilr biz 6-7 ayda çıkardık. Bu en kolay madde zaten asla seneler süremez
Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah. Strese sokmamaya çalışın kendinizi. Pozitif şeylere odaklanın.Evet dediğiniz gibi çok daha farklı sıkıntılarım var bir ay önce bir komşunun binada kendini asmasına da şahit oldum o yüzden burda yaşıyor olmak beni çok strese sokuyor
Yani burda birileriyle sıkıntımı paylaşmak bile nasıl iyi geldi anlatamam çevremde bu konuları konuşabileceğim fazla insan yok iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederimAllah gönlünüze ferahlık versin inşallah. Strese sokmamaya çalışın kendinizi. Pozitif şeylere odaklanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?