• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalıma girdim bıktım bunun arkadaşlarından !

Bi kaç konunuzu daha görmüştüm. Ne kadar ki toplam izin süresi?

Onun psikolojisi şu an çok çok farklı
Böyle yaparsanız şimdi değil de döndüğünde baskı yapıyorsun bahanesiyle ayrılmaya bile kalkabilir
O an cidden ben kendimi kontrol edemiyorum uyuz oluyorum nefret ettim arkadas arkadas

Yani can sıkıcı.Evlendikten sonranin sinyalleri.Ama bi de sen onu cok sallama .Hayatta kimseyi pek sallamamak lazim.

Nefeste mi almasın adam? Dünya sadece senin etrafında dönmüyor ve o adamın da çevresi arkadaşı var. Bırakta kendine ait değerleri de olsun.
Ee tamam olsun oluyoda insan birazda evinde zaman gecirmek yatmak dinlenmek istemezmi sabah aksam arkadas arkadas fazla degil mi

Yani can sıkıcı.Evlendikten sonranin sinyalleri.Ama bi de sen onu cok sallama .Hayatta kimseyi pek sallamamak lazim.
Takmamak elimde degil takmiyayim umursamayayim diyorum yokk olmuyoo deli oluyorum sabah aksam arkadaslariyla olmasindan

Ee tamam olsun oluyoda insan birazda evinde zaman gecirmek yatmak dinlenmek istemezmi sabah aksam arkadas arkadas fazla degil mi
Dinlenmek yorulmak onun keyfidir. Senle ilgileniyor görüşüyor mu ? Eeee daha? Onlarla görüşüp senle çok mu az görüşüyor? Olayı anlamaya çalışıyorum sadece yanlış anlama.

inanın eşimi çok seviyorum onunla vakit geçirmek güzel ama 7/24 değil arkadaşlarım ailem var kendimede zaman ayırmalıyım keza eşimde öyle ve sanırım sağlıklı olan herkes içinde bu böyledir

Siz onu arkadaşları ile geçirdiği zamanda bin kere aramıyorsanız o da sizinle geçirdiği zamana arkadaşlarının biraz saygı göstermesini sağlamalı. Olmadı sessize alsın sonra cevap versin. Ama siz de onun arkadaşları ile geçirdiği zamana saygı duyun. Şu adamın da totosunu cümleten bu kadar kaldırmayın.
Benim arkadaslarimla gorusmem en fazla 2 3 saat onunki bir gunun yarısı ee bende takiyorum kafama bunalima girdim artik

inanın eşimi çok seviyorum onunla vakit geçirmek güzel ama 7/24 değil arkadaşlarım ailem var kendimede zaman ayırmalıyım keza eşimde öyle ve sanırım sağlıklı olan herkes içinde bu böyledir
Evet orası öyle tabikide benim demek istedigim kac aydir yolunu gozleyen ozleyen ben benden cok ilgilendigi gordugu arkadaslari buda zoruma gidiyo ister istemez

Dinlenmek yorulmak onun keyfidir. Senle ilgileniyor görüşüyor mu ? Eeee daha? Onlarla görüşüp senle çok mu az görüşüyor? Olayı anlamaya çalışıyorum sadece yanlış anlama.
Yok canim ne yanlis anlamasi söyle misal ornek vereyim sabah evden cikti onlarin yanina 4-5 saat sonra yanıma geldi bizde 4 saat diyelim vakit gecirdiik yanimda ara ara onlarla konusmalar mesajlasmalar iste yarim saatte bulusuruz gelirim yanina demeler ben yanindayken plan yapmasinada sinir oluyorum benim yanimdan sonrada direk onlarin yanina geciyo ben evine gecsin otursun istiyorum ne bilim bu kadar gezentilik arkadas canliligi fazla geliyo bana

Bazi erkeklerde bu disa dönük olma durumu mevcut.Iyi dusun evlenince dayanilmaz bir hal bu.
Kac kere dedim diyorum evlenincede bu sekilde arkadasci olacaksan bitsin simdiden diye isten evime evimden ise onlarlada gorusursem nadir olur diyor

Yok canim ne yanlis anlamasi söyle misal ornek vereyim sabah evden cikti onlarin yanina 4-5 saat sonra yanıma geldi bizde 4 saat diyelim vakit gecirdiik yanimda ara ara onlarla konusmalar mesajlasmalar iste yarim saatte bulusuruz gelirim yanina demeler ben yanindayken plan yapmasinada sinir oluyorum benim yanimdan sonrada direk onlarin yanina geciyo ben evine gecsin otursun istiyorum ne bilim bu kadar gezentilik arkadas canliligi fazla geliyo bana
Valla sevgili senin hayat senin ... ama ben insanların bi ilişki sırasında körü körüne hayat yaşanmasına karşıyım. Onunda seninde birbirinizden ayrı vakit geçireceğiniz bir hayatta olmalı sonuçta insanın eşine anlatacağı şeyler vardır dostuna yada ailesine anlatacağı şeyler vardır. Dünya iki kişi yaşamaktan ibaret olsa ohoooo... insan patlar bir noktadan sonra nefes alamaz.

Back
X