• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalıma girdim bıktım bunun arkadaşlarından !

Askerde kac aydir yolunu gozleyen benim arkadaslari degil tabikide onlardan daha fazla benle ilgilensin benle olsun istiyorum
Can'ım yorum yapmadan geçemedim.Doğal olarak özlüyorum,gekdiğinde de en çok benimle vakit geçirsin diyorsun.Ama araya özlem girdiğinde bile bu tarz davranıyorsa.Evlilikten sonra daha da arkadaş düşkünü olur gibi geldi bana.Sende fazla baskılama,öyle mi tamam ben de kendime vakit ayırıyorum de onun yaptığını yap.Ters teper iyice.

Umarim olmaz gercekten cok seviyorum onu canimdan bi can gibi bende arkadas muhabbeti geriyo beni

Sanırım benden küçüksünüz, o yüzden bu dediğimi abla tavsiyesi olarak görün, Hayatta her şey biz insanlar için, ölüm de ayrılık da, hayatınızda ki kişiyi elbette sevecek, aşık olacaksınız ama bunu saplantı, bağımlılık haline getirmeyin. Allah korusun bir gün bittiğin de en çok üzülen, yıpranan yine siz olacaksınız, tıpkı şu an ve daha önce ki konunuz da yaşadığınız gibi.
Sevgiliniz size aslında güzel bir örnek, o nasıl sizden başka bir hayatı olduğunun farkında ise, siz de öyle olmalısınız. Dünya kimse üzerinden dönmüyor. Biraz duygularınızı dizginlemeyi öğrenmelisiniz, bu da benim size naçizane tavsiyem olsun.

Zaten dolu dolu zaman geçiriyoruz diyorsunuz bırakın arkadaşlarıyla da zaman geçirsin.
Daha evlenmeden bu kadar baskı yaparsanız şimdiden bıktırırsınız.

ayni seyleri bende yasadimhemde tipatip aynisi sonuc ne oldu askerden geldi ve gorusme dedikce hala gorusuyo en yakinlari oldu arkadaslari . bende gicik olurdum yanimda arayip habire nerdesin demelerine takinti yaptim cunku benim arkadaslarim kiz oldugu halde nisanlim yanimdayken tamam ozaman sonra konusuruz diyip kapatir

Gormemisin bi sevgilisi olmus tutmus onu asiri ilgiyle ve baskıyla bogmus :D fazla boğma adami sevgilisiniz diye yapışık ikiz gibi yasamak zorunda degilsiniz. Bu şekilde devam edersen adami elinden kacirirsin bizden soylemesi. Sende git arkilerinle vakit gecir hayatin merkezine direk onu koyma.

Erkeklere baski yapilmaz.. birakin takilsin onlarla.. ama 7/24 takiliyorsa sorun var demektir.. ara sira gorusuyorsa SIKMAMALISINIZ..

Cok fazla canim yaniyo simdiden ozledim ne yapacagimi bilemiyorum.

tam ben bu işin sonu ayrılık olur diyecektim ki zaten bitmiş...

Birkac defa konu acmisligim var ciddi evlilige dogru giden iliskim var askerden izne geldi
Tabikide benlede dolu dolu zaman geciriyo ama arkadaslariyla bir tık daha fazla beraberken 100 kere arıyolar mesaj atiyolar benimde suratım asılıyo bagriyorum kiziyorum tartisiyoruz yok sana ne zararları var ben arkadaslarimla gezemezmiyim durmadan tavır yapiyosun surat asıyosun arkadas konusunda cok ustume geliyosun bilmem ne.
Arkadaslari konusunda evet cok ustune gidiyorum onlarla benden daha fazla vakit gecirdigi icin sinirleniyorum aksam gene aynı bi durum oldu demesinmi bana "sen 7/24 beraber olalım istiyosun ama benimde arkadaslarimla isim oluyo" demesine acayip bozuldum tabikide 7 24 beraber olmak istiyorum ben onun boyle demesi cok zoruma gitti arkadaslar ben mi abartiyorum ? Mantikli dusunemiyorum şu güzelim izinli günleri hep tartismayla gecer oldu arkadaslarina saga sola gitmesi yuzunden bana bi yol gosterin nasıl bi tavır hal hareket takınmalıyım ben ?
7 24 birlikte olmak mi istiyorsun? Bence cok fazla birak arkd da vakit gecirsin. Bu kadar vazgecilmez oldugunu onsuz yapamayacagini belli etmesen iyi olur gibi.

yanlış anlamayın ama ben biriyle buluşsam bu herhangi biri bir arkadaş iş görüşmesi veyahut sevgili
hani o kişiye 1 saat 2 saat ne kadar zaman ayırmışsam onunla ilgilenirim sürekli elimde telefon mesaj yazmalar konuşmalar
herşeyden önce bu terbiyesizlik geliyo bilmiyorum haklımıyım ?
şimdiki herkes böyle olmuş banada çok yapılır ve çok itici bulurum bu durumu
en basitinden evlisin arkadaşına gittin 1 saat oturcaksın ama o yarım saat watsapptan arkadaşlarıyla yüzünde saçma gülümsemesiyle mesajlaşıyo :KK12:
görüşmenin mantığı ne acaba ?
konu sahibi sende çok üstüne düşme bırak arkadaşlarıyla istediği gibi takılsın gençlik bu
tüm zamanını seninle geçirip çok mutlu olmasını bekleme herkesin kendine göre hayatı var

Ayrıldık arkadas arkadas yetti canıma

Cok fazla canim yaniyo simdiden ozledim ne yapacagimi bilemiyorum.

korkarım sen bu kafayla dayanamaz ararsın veya mesaj atarsın
ha ama alttan almaz birşey dokundurmaya çalışırsın
onun verdiği cevaptan tatmin olmaz iyice delirirsin
laf sokmaya çalışırsın
haddini bildirmek istersin........vs vs uzaaaaar gider

bir tek yerde sana hak verdim, seninle geçirdiği zaman içinde sürekli arkadaşlarıyla konuşuyor olması saygısızlık ama bunu anlatmanın yolu da dır dır dır dır değil

onlarla görüşmesi, görüşme sıklığı, hergün görüşmesi vs konusunda çok haksızsın

neymiş eve gitsinmiş, evde otursunmuş...

bence seninki sevgi değil takıntı hem de baya bi takıntı

Back
X