kızlar basımdan gecenlerı kısaca anlatmak ıstıyorum.ben kaynanamlarla bırlıkte oturuyorum.esim insaatta calısıyo ve ben 4,5 aylık hamıleyken esım 4. kattan dustu.Allaha sukur canına bısey olmadı ama beyın ve kol amelıyatları gecırdı.ben bu gunler ıcınde cok streslendım bebegıme bısey olacak dıye gozumden tek bır damla yas dokemedım.hep ıcıme attım esımı o halde gordukce kahroldum.esım son 1 aydır anca kendıne geldı.bir tanıdıgın yanında yenı ıse basladı.Allaha sukur olsun bu kadar kısa surede atlattık.doktorlar iyilesmesıne hıc ümıtlı bakmıyodu cunku.nese ama ben mahvoldum bu durumun hamılelıgıme denk gelmesı mahvettı benı.suan 37 haftalık hamıleyım psıkolojık sorunlarım var kaynanamın kaynatamın her hareketı bana batıyo.bırıyle konusurken hemen aglıyorum herseye streslenıyorum.sımdı bebegımle ılgılı kaygılarım var ya bebegım cok etkılendıyse ya onda hasar olustuysa dıye cok uzuluyorum bırden aglamaya baslıyorum.esımle paylasamıyorum butun bunları cunku kafası tam ıyılesmıs sayılmaz uzulsun ısemıyorum arkadasım vs. yok kımseyle konusamıyorum kısacası bebegımın durumu nasıldır sızce cok etkılenmısmıdır bıraz yardımcı olursanız sevınırım kızlar.