bunalıma giricem artık :(

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
Kızlar derdim bitmiyor ki 6 aylık bir kızım var önceden de huysuzdu hiç bir zaman çok akıllı çok uslu bir bebek olmadı a,ama son 1 aydır felaket bir şey oldu kızım hiç durmuyor bağırıyor ağlıyor iştahı yok doğru düzgün emmiyo sadece yıpratiyo...
aklımı kaçırmadan korkuyorum. Hiç mutlu olmuyo ne oyuncakları var görmelisiniz mutlu edemiyorum. Nolur anneler bi akıl verin ağladım ağladım sabah isyan ediyorum ben Nerede hata yaptım. ?..

Kızlar derdim bitmiyor ki 6 aylık bir kızım var önceden de huysuzdu hiç bir zaman çok akıllı çok uslu bir bebek olmadı a,ama son 1 aydır felaket bir şey oldu kızım hiç durmuyor bağırıyor ağlıyor iştahı yok doğru düzgün emmiyo sadece yıpratiyo...
aklımı kaçırmadan korkuyorum. Hiç mutlu olmuyo ne oyuncakları var görmelisiniz mutlu edemiyorum. Nolur anneler bi akıl verin ağladım ağladım sabah isyan ediyorum ben Nerede hata yaptım. ?..
Diş çıkarıyor olabilir. Annelik böyle bir şey, bebeğinizin her haline katlanmak zorundasınız. İsyan etme lüksünüz yok.

Son düzenleme:
Belki diş çıkarıyordur suheyl?
annelik bu işte ara ara isyanı basıcaksın, ara ara aşkı ile dolup taşacaksın, ara ara sinirden ağlayacaksın..
böyle böyle büyüyecek.:KK51:

Önce sakin olun biliyorum zor ama sakinliğinizi koruyun. Kızımın kolik dönemlerinde kafayı yemek üzereydim çok çok zor günlerdi. Durumu kabullenince herşey daha kolay oluyor. Bebeklerin böyle geçiş evreleri olabiliyor büyüme atağıdır belki. Benim kızımda hiçbirzaman uslu bir bebek olmadı zaman zaman atak yapıyor huysuzluğu. Ne yapalım evlat çok yıpranıyorum bende ama olsun her hakkım helal olsun ona. 1 yaşına 1 ayı var bizimkinin biraz düzelme var sabredin farkı sizde görürsünüz.

Benimde aklıma bian şey geldi acaba bebek doğmadan önce adak adandımı adandıysa yerine getirilmedi mi böyle sebeplerle de huzursuz oluyormuş bebekler..

ben anlamam bebek bakımından ama yakında akrabalarınız yok mu biraz yardım alsanız tek başınıza idare edemiyosanız

İsyan etmek mi?
Neye isyan ediyorsunuz pardonn ??

Her şeyi yapıyorum iyi bir anne olmaya çalışıyorum eşim hiç yardimci olmuyo üstüne bakamiuorsan anneme goturecem diye tehdit ediyor buna isyan ediyorum çok şükür sağlıklı bir çocuğum var ama feci huysuz
İsyan etmek mi?
Neye isyan ediyorsunuz pardonn ??

Haklısın canım bazen çok tatlı ama çoğu zaman ağlıyor bağırıyor sürekli ayakta duruyum istiyor eşim hiç yardimci olmuyo bilmiyorum ki ayaklarım ağrıyor aksama kadar
Belki diş çıkarıyordur suheyl?
annelik bu işte ara ara isyanı basıcaksın, ara ara aşkı ile dolup taşacaksın, ara ara sinirden ağlayacaksın..
böyle böyle büyüyecek.:KK51:

Birde ne kadar oyuncakları olursa olsun bebek her daim mutlu ve stresiz bir anneyi tercih eder.
Sanirim haklısın eşimle çok huzursuz bir Evliligimiz var çocuğumuz dogdugundan beri mutsuz bir ailede büyüyor onu mutlu etmek için çok uğraşıyorum ama tabi kendim öncelikle mutlu olmam lazım

Önce sakin olun biliyorum zor ama sakinliğinizi koruyun. Kızımın kolik dönemlerinde kafayı yemek üzereydim çok çok zor günlerdi. Durumu kabullenince herşey daha kolay oluyor. Bebeklerin böyle geçiş evreleri olabiliyor büyüme atağıdır belki. Benim kızımda hiçbirzaman uslu bir bebek olmadı zaman zaman atak yapıyor huysuzluğu. Ne yapalım evlat çok yıpranıyorum bende ama olsun her hakkım helal olsun ona. 1 yaşına 1 ayı var bizimkinin biraz düzelme var sabredin farkı sizde görürsünüz.
Sahi mi çok teşekkür ederim çok mutlu oldum umarım düzelir onu çok seviyorum bazen bagiriuorum ama geri çok vicdan azabı çekiyorum

Diş çıkarıyordur annesi,diş çıkarma evresinde böyle huysuz olur çocuklar,benim kardeşimde 4 yada 5 aylıktı çıkardığında hatta 5 aylık bile yoktu diye hatırlıyorum.

Onune yemegi koyun kendi yesin doke saca bile olsa bu onun daha cok hosuna gidicek ve yemek yemekten zevk alicaktir

Diş çıkarıyordur annesi,diş çıkarma evresinde böyle huysuz olur çocuklar,benim kardeşimde 4 yada 5 aylıktı çıkardığında hatta 5 aylık bile yoktu diye hatırlıyorum.
Dişi bekliyoruz zaten fitil verdi Dr ama koymuyorum kiyamadigim için o zaman da canımı okuyo bilmiyorum salyalari da 3 aydır aldı başını gidiyor bakalım bi uslansa

X