bunalıma girmek üzereyim

Allah yardımcınız olsun ama
bir doktora götürün bence ya karnı doymuyor ya da bir sıkıntısı var bebeğin...
bu arada konunuzu;Doğum ve Sonrası... - Kadınlar Kulübü Forum
bölümüne taşıyorum...
lütfen o bölümden devam edelim...
sevgiler...

teşekkür ederim songül doktorada götürdük aç kalsa kilo almaz diyo kilo alışı çok iyiymiş. gaz şikayetimiz var ama sanırım bide benm oğlum kolikli olsa gerek çünkü sebepsiz yerede ağlıyo

fazla üzme kendını bu yaşadıkların yenı anne olan herkesın basına gelıyor zamanla herşey yoluna gırıyo inanki bende oyollardan gectım okudukca ogünler aklıma geldı eve gelen yardımcı olmaz işin var mı bebege ben bakarım sen azıcık uyu yada banyonu falan yap dıyen olmaz eşin kesınlıkle hızmet bekler yemek hazır ve sıcak hersey onun ıstedıgı saatte olması lazım anne olmak kolay degıl sıkıldıkca yaz sen burda hepımız sana yardımcı olmaya calısırız canım

fazla üzme kendını bu yaşadıkların yenı anne olan herkesın basına gelıyor zamanla herşey yoluna gırıyo inanki bende oyollardan gectım okudukca ogünler aklıma geldı eve gelen yardımcı olmaz işin var mı bebege ben bakarım sen azıcık uyu yada banyonu falan yap dıyen olmaz eşin kesınlıkle hızmet bekler yemek hazır ve sıcak hersey onun ıstedıgı saatte olması lazım anne olmak kolay degıl sıkıldıkca yaz sen burda hepımız sana yardımcı olmaya calısırız canım

valla aynen dediğin gibi canım allah yardımcımız olsun sağolasın

yaa arkadaşlar yazmayı unuttum forma bu kanuyu açtığım günden beri eşim oğlumuzla bi ilgileniyoki sormayın naptı acaba odamı okudu ne ? yada içine doğdu galiba. eve geliyo aşkım sen biraz dinlen ver ben bakarım diyo şaşırdım valla taşmı düştü kafasına acaba. gece sabaha kadar ayağında salladı hayret doğrusu. aman maşallah diyimde böyle gider inşallah. teşekkür ederim destekleriniz için

içinde bulunduğunuz durumu farketmiştir belkide,
ama eşinize sinir oldum yaaa... Ben olsam hayatta kalkıp kahvaltı hazırlamazdım üstelik bağırıp kızardım, sert bir tepki gösterirdimki, kendine gelsin... Babalık eve ekmek getirmekle olmuyor sadece, siz nasılki zamanında çalıştıysanız onun değişiyle erkek gibi; o da azcık bebeği ile ilgilensin dimi ama...

Canim yaşadıklarını hepsini bizde yaşadik, hala yaşamiyor degiliz
Bir tek şu sinir bozucu eşinin yaptıklari hariç! Gaz bulma benden, arkadaşlardan ama tam odun! Saten bebekli kadinsin, dünyanin en zor işlerinden biri!
Allah eşine vişdan versin
İkinci cocuk artik yok sana diye tehdit yap
Bende bunu diyorum sinirlendiğimde inan sesi cikmiyo; sanki gercekten kast etiğimi düşünüyo! Yada ailemin yanina gideyim; orda bi annem halimden anlar
Burda piskolejim bozuldu de! Belki korkar? Eşin galiba diyer kocalardan haberi yok! Artik dünya tersine döndü! Erkeklerde cocuklara bakiyor!

Yerinde olsam; elin, kolunmu kırık! kalk kahvaltini kendin yap derdim ama yerinde değilim ve gazda alma sakin:) ama korkm ondan, asil sen korkar, sessiz kalırsan başina cikar

Zamaninda eşinin ailesine gitmesini istemiyordun? Olabilir! Ozaman bebeyin yoktu, o da bebeye bakarim diye söz vermiş. Nasil o fikrini değiştire biliyorsa sende aynen fikrim değişti de

Ayyy vallah ben ögle sapıtıyomki
Benim eşim zor tutuyor kendini
Üstüne kalk gözüm görmesin seni diyom :s

Back
X