Bunalımda

Doğru yazmisiniz benim kendime guvenimi bitirdi beni kadinlimi ayak altına aldı insallah biran önce kendi düzenimi kurar hayatıma bakarım yoksa böyle giderse kısa zamanda deliririm

Biraz önce yanıma gelmiş yağlarını aldır dio şaştım kaldım elime maden suyu aldım neden onu iciyirimusun düşünün onuda geçtim gözü hep göbeğim de bakıp bakıp üflüyor onuda geçti başlıyor hakarete elestirmwyw

Doktor musunuz da bu adama ömür harcayıp ruh hastasını tedaviye çalışıyorsunuz

Haklolisiniz hem.kpss ye hazırlanıyorum bu kafayla hemde iş arıyorum ins yolumu en kısa sürede çizerim

Haklolisiniz hem.kpss ye hazırlanıyorum bu kafayla hemde iş arıyorum ins yolumu en kısa sürede çizerim
ooo çok güzel. Ünv mezunusuz kpss planınız var güvenceniz var. Enerjinizi kendinize ve çocuğunuza harcayın, aynaya baktığınızda daha güçlü bir insan görün kendinize de özen gösterin bu daha motive eder sizi eşinizi de takıntılarıyla baş başa bırakın hayat kaldığı yerden daha güzel aksın :)

Mesleği olmayan, anne babasi arkasinda durmayan insanların evli kalma mecburiyetini bile anlıyorum ama okumuş, meslek sahibi olmuş bir kadının bu psikolojik şiddete katlanmasını anlayamıyorum.
Neden sabrediyorsunuz? Yazık değilmi size? Sizi geçtim o çocuğun psikolojisini hicmi düşünmüyorsunuz?
Bunun tek çözümü ayrılmak. Bir iş bulup ayrılın, eşinizin ömrünüzü artık mahvetmesine izin vermeyin. Biraz güçlü olun nolur ya

Abinin kendi Brad Pitt mi?
Eşim bana zayıfla dese, onu da yerim
Ben kendim için, aynada baktığımda mutlu olmak için fiziğİme dikkat ederim. Biri bana tenkit etse aşırı rahatsız olurum.
Ama maalesef size yapılan bu psikolojik şiddet karşısında boşanacak potansiyel göremedim.
10 senedir de göbek bölgesinde yağlanmanız varmış. Belli ki diyetle veremiyorsunuz. Maddi imkanınız varsa liposuction yaptırın.

Böyle bir adamı hala seviyor musunuz peki? Yani şiddet görmüşsünüz hala görmektesiniz ve çocugunuzun gözü önünde?

NEden görmediniz pekala düşüncenizi alabilirmiyim

NEden görmediniz pekala düşüncenizi alabilirmiyim e
Böyle bir adamı hala seviyor musunuz peki? Yani şiddet görmüşsünüz hala görmektesiniz ve çocugunuzun gözü önünde?
Delirmemek için dualarla duruyorum bol sabr çekerek zaten buraya kadar geldim

Ailem üzülse bile böyle beni oğlumla tek hayata yanlız yaşama koycak insanlar.değil ama yeri geldimi bana onların evide zindan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…