Bunalımdayım,çıldıracağım

SEWDAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
50
0
46
evleneli 1 buçuk yıl oldu eşim beni çok seviyor (du) ya da hala sevio da belli edemio bilmiyorum eskiden durup dururken sarar öperdi ben gözümü kapatmadan uyumazdı ama yaklaşık yarım yıldır beni umursamıyor sadece ailesiyle ii geçineyim yeter ona sanki onunla deil de ailesiyle evlenmişim.ailesiyle aynı evde yaşıyoruz ama her şey bana bakıyor benle yaşıt görümcem war yerinden kalkmaz kaynanam laf sokar durur kayın babam ayrı dert ayrı eve cıkabilcek durumumuz da yok ve 4 aylık minicik bir bebeğim var napcagımı şaşırdımm yardıımm

çok haklısın, kim olsa öyle bir ortamda bunalıma girer.. köle olarak görüyorlar herhalde gelinlerini.. ohh onlar keyif çatsınlar sen çile çek.. eşinde ayrı vaka zaten.. ne gibi bi tavsiyede bulunabilirim bilemiyorum gerçekten.. ama eşine biraz göz dağı ver.. annenin evine dönmekle filan tehdit et.. bakalım tepkisi ne olacak... aynı şekilde görümcene de tepkini koy. sen iş yaparken, ona da "sende şu işi yap" filan de.. ezdirme kendini.. zaten bebişinde varmış.. ne acımasız insanlar var ya hey allahımm

ev ev üstüne olmaz demişler.
küçücük bebekle birde diğerlerinin işlerine koşmak çok çok zordur eminim.
hiç mi imkanınız yok ayrı eve çıkmak için?

Allah yardımcın olsun, Evliliğin ileri dönemlerinde, özellikle de çocuk olduktan sonra eşlerin arasına soğukluk girmesi normal diyor evlenen arkadaşlarım, eşin seni sarıp öpmüyosa sen dene? yatağa yatınca sırtını dönüyosa, hayatım sırtım üşüyo beni sar da uyu de, o da farketsin ne yaptığını.. Ama sakın bu nedenle tartışma, tartışırsan hiç yapmayabilir.. en güzeli kadınsal taktik kullanmak.. :)

evlilikte belli bir süreden sonra ilk sevgi kelebekliği devam etmiyor bu doğal. bu yüzden eşinin sevmediğini düşünme yani.

ayrıca evde kendini ezdirme canım. ve durumun kötüymüş ya sülalecek mi yaşıyorsunuz aynı evde? umarım başka eve çıkarsınız yakında.

canım hayat binmiş sırtınıza, o da bunalmış sen de. Sen ne yaparsan yap ama kocana yap. Adama çıkışma, ters teper. Nazlı nazlı davran. Kocana ağla, bir gün işe yarayacak. Ama anında değil.

ben haftada bir gidiyorum da batlıyorummm
siz tabiki de haklısınız...
kayınvalide kayınpeder tamam da kayın görümce falan oldu mu daha zorr
zamanla daha çok batacak herşey size
sizin gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var az çok biliyorum..
allah güzel kapılar açsın sizee

hep haksızsın kendi evindir mecbursun diolar bu sefer ben kendimi suçlu görüyorum kendi yengemi ve başkalarını örnek veriolar ben örnek verecek olsam ohooo ki kimse kimsenin evini bilmez ki örnek verdikleri insanlar da bana kendi ailelerini şikayet ediolar her neyse ben doluyor doluyor eşime patlıyorum o da napcağını bilmior şaşırdı kaldı bi yanda ben bi yanda ailesi ha bu arada eşime naz pek işlemio kadınsal cazibelerimi kullanıyorum ama sonuç alamayınca sıkılıyorum o da bunalmış bu hayattan ben dee... eşim 700 tl alıo bu parayla ayrı eve de cıkamayız dua edin de bi evimiz olsun eşimin ii bir işi olsun uğrasıyoruz kapı çalıp duruyoruz devlet hastanesinde otomasyon eşim kadro gelcek söylentisi var taşeronlara o ümitle bekliyoruz ama cok sıkıldımm artık kızlar yaa annemlere bi kaç kez gittim ama olan eşime oldu onlar sevindi nerdeyse eşim kötüleşmişti geri döndüm bu aralar da yine gönder beni diorum annmlere veya herhangi bi yere gönder gelmiyeyim ailenle ii ol diyorum böle diyince benim ailem sensin sabret dior ÇOK ŞAŞKINIMMM:,(

oturdum konustm esimle o da biliyor durumumu beni sewmio musun artk dedm ama sewdgni soyledi ben de bunaldim napcgmi dusunuyorum dio esimin ustne de cok gidiolar para istiolar hersey bana diolar bencillik war yani cok doluyum kizlar patlicak bomba gibiyim yazsam hayatmi roman olur sonucu yok ama ne iyi ne kotu

Neden eşinizin ailesiyle iyi olmaya mecburmuşsunuz?
Onlar sizinle iyi olsunlar.
Siz zaten iyi olursunuz.
Madem mecburiyetler yüzünden birlikte olmak zorundasınız ve katlanıyorsunuz, bari eşiniz sizi hoş tutsun.

cnm yaaa kıyamam nasıl içim daraldı okuyunca.eşinin maaşı düşük ayrı ev zor gibi görünüyor dediğin gibi.
ne yaparsan yap yaranamazsın kimseye ama ezdirmemeye çalış kendini lütfen.Bütün iş güç sana bakıyordur evde artı bi de bebiş var.Eşin seni anlıyordur ama onun için de zor bi durum bu.elinde avucunda olsa ayrı eve çıkmak ister o da.umarım kadroya geçer.
Bol bol dua et.senin işe girme gibi bir durumun yok mu?

Severek mi oldu yoksa aileler mi uygun gördü ,şartlar olgunlaşınca evlenseydiniz ..

Benım cok yakın bır arkadasımda senın durumundayıdı hatta dahada kotuydu durumu cok severek evlemıslerdı ama evlendıkten sonra cok sey degıstı hatyatında kayınvalıdesıyle aynı evde oturdu sayılır solekı kayınvalıdesının evının uzerıne bı yatak odası ve kucuk bı oda yapmıslar okadar kız butungun kosusturuyordu kendı gozumle sahıt oldum yasadıklarına sabahın korude kalkıp hızmet edıyordu temızlık yapıyordu kahvaltı kazırla kaldır bulasıkları elınde yıkıyordu sureklı son 2sene oncesıne kadar haytı mutfakta gecıyordu dıyebılırım kalabalıktı cocugun ailesı gelen gıdenlerı cok oluyordu her gelene yemek cay meyve ama aksam sabah bole kız kole gıbıydı bır yerede gıdemıyordu tutuculardı cok kız bıze bıle gelmeye cekınıyordu kayınbabası laf edıcek surat yapıcaklar dıye asırı bunalıma gırmıstı kocasıda eve girmek bilmiyordu sürekli arkadslarıyla beraberdi 10 yıla yakın neler cekti kızcağız. Bıgun bız ona gıtmıstık o gelemıyo dıye yukadardakı odada oturmustuk zırp pırt mısafırlerı gelıyo dıye sıbel sıbel dıye cagırıyolardı kızı bı rahat ettırmedıler hatta ogunden sonra bız onun huzuru kacmasın dıye bıdaha gıtmeme kararı aldık cay yap sıbel yemek yap sıbel bulasık yıka sıbel kız kole gıbıydı madı durumları oldugu halde adam evı yapmadı tamamlamadı domuz ınatlı herıf yardım etmedı kayınpederı adamın evın dıbınde dukkanı vardı kız sabah ogle yemeklerı ve cayları gotururdu ama kıymet bıle olmadı kocasıda evlene kadar calısmamıs baba parası yemıs bı cocuktu bende ne yalan soyluyeyım sıbel bu adam calısmaz bakmaz sana alısmıs baba parasına ısın zor dıyordum ama kocası benı sasırttı bu konuda ılk ısıydı kıpaya gırdı uzun bı sure hamballık yaptı ekmegını tastan cıkardı helal olsun serefı var derken kasıyer oldu sonrada magaza sorumlusu derken maası yukseldı kendı gonullerıne gore guzel bır ev yaptılar 1tane kızları vardı sımdıde ıkız bebeklerı oldu cok mutlular allah bozmasın kızcagız keske kapım ayrılsa o bıle bana yeter goruyosunuz ayda yılda sızınle bıle vakı gecıremıyorum dıyordu ıc cekerek uzun yıllar evı tamamlayamadılar borclandılar 2 sene kaba ınsatlı felan kaldı ama sımdı super hayaller kurardı kırmızılı grilı mutfak dolaplarım olsa dıye olduda ama hemen degıl sabrın sonu selamettır canım sana ve senın durumundakı arkadaslarıma umut olsun dıye yazıyorum neyazıkkı mutluluga hemen kavusamıyor bazılarımız

Son düzenleme:

canım o kalabalığın içinde belki sevgisini gösteremiyordur(sarılmak,öpmek gibi)
her yer insan
bir yerden annesi çıkabilir
öbür taraftan kız kardeşi babası vesayire
eşinin seni sevmediğini düşünme sadece başbaşa kalamıyorsunuz

ayrı eve çıkmak gibi bir ihtimal yok mu

yani bebeğiniz büyüdüğünde sizde çalışsanız olamaz mı mesela...:44:

okurken ıcım daraldı resmen ya

allah yardımcın olsun senin yaşadıklarını bende yaşadım cnm çok zor 5 yıl kaynanamla oturdum bir anda herşey değişiyo işte eşinin davranışlarıda değişiyo zamanla ama evimiz ayrılınca yanlıs kalınca ohhh beee dedim rahat nefes aldım ev ev üstüne olmuyo

canım benim allah kolaylık versin,seni çok iyi anlıyorum bende altlı üstlü oturuyorum ,evlendiğim 2 yıl burnumdan geldi emin ol.eşimle ne kavgalar ettik beni canını verecek kadar seven adam benden soğumuştu.çünkü hep annesini şikayet ediyordum oda benden bıkıyordu,söyediklerim doğruda olsa kimse annesine babasına laf söyletmez,bende söyletmem o yüzden eşime şikayeti bıraktım.kendi işimi kendim hallediyorum sanada bunu tavsiye edebilirim.

ben alışmak istiyorum ama kötü bir iş de istemiyorum bu sene bebeğimi büyütmek için çalışamıyorum ama seneye inşallah başlıcam çalışmaya eşim için tercihler yaptık kpss inşallah biri gelir de kurtuluruz bu sacma sapan hayattan ya ii dileğin için tşk ederim

Severek mi oldu yoksa aileler mi uygun gördü ,şartlar olgunlaşınca evlenseydiniz ..

aslında o da cok karışık bir durum bir sevdiğim vardı annem istemedi onu bana uygun olmadığını düşündü zorladı beni gitti sevdiğim adamla konuştu benden nefret ettiğini ve ayrılmak istediğini söylemesini istedi o da kabul etti.....nişanlandığım akşam öğrendim ben bunları çok gec olmuştu evlendiğim insan da hakikatli bir insan yani değerimi biliyor beni savunuyor her durumda onunla 1 ay içinde tanışıp nişanlandım acele ettim sanırım ne olursa olsun ilk insanla evlencektim o da bu oldu yani bir inat uğruna evlendim kocamdan şikayetçi deilim sevdim onu şimdi cok seviyorum kocamı zaten sevdiğim adam da evlendi o da inat ugruna başkasıyla evlndi diorum ya yazsam roman olurr

çok etkilendim yazdıklarından darısı başımıza ya ben de kaynanamın evine geldim sadece bir odam var yatak odam ve kızımın beşiği zorla sığıyor eşyalarım üst üste orda burda savrulmuş şekil yani ben de istediğim yere gidemiyor kimseyi çağıramıyordum sonunda patladım eşime artık izinlerim senden sorulcak kaynanamdan izin almam dedim bi ka kere tartıştık sonunda olduu artık eşimden izin alıp çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…