Bunalımdayım galiba

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
Kızlar , bir kaç gündür bekliyorum normale dönemiyorum.

yaklaşık 3 hafta önce izne ayrıldık komple işyeri olarak.
daha o akşam yola çıktık ve tatile gittik. harika bir tatil geçirdik her sene bi aksilik oluyordu bıkkınlıkla dönüyorduk.

döndükten 1 gece sonra başka bir yere gittik döndüm ve evde 4 gün kaldıktan sonra dün işe başladım. akşamları uyuyamıyorum, sabahları kalkamıyorum o kadar bitkinim ki , yüzümü ateş basıyor . sanki hiç buralara ait değilim . normalde evcimen biriyimdir eşime cocuguma evime baglıyımdır, yemek yaparım , çamaşır evi toplarım normal yani ideal bir kadındım.

şimdi ise bana bunların hepsi yük bir türlü adapte olamıyorum resmen dakikaları sayar oldum.herkezle bir derdim var gibi, surat asıyorum , gülmüyorum konuşmak istemiyorum . işe gelmesem evdede ev üstüme üstüme geliyor .

Bayramdada tatile gitmiştik ve yıllık izni bayıla bayıla beklemiştim.

aynen öyleyim bişi bekliyorum ama yok , biraz gıdım iznim daha var ondada tatile gidelim diyorum . e ama bu hayat parayla dönüyor maddi bir gider yani, onada gitsem gelsem doyacak gibi değilim .

Sanki olmamam gereken bir yerde, yapmamam gerekenleri yapıyorum gibi . Otelde kalıp animasyonda çalışabilirim gibi geliyor

neden böyle kızlar , bir tek ben mi böyleyim?

daha o akşam yola çıktık ve tatile gittik. harika bir tatil geçirdik her sene bi aksilik oluyordu bıkkınlıkla dönüyorduk.

döndükten 1 gece sonra başka bir yere gittik döndüm ve evde 4 gün kaldıktan sonra dün işe başladım. akşamları uyuyamıyorum, sabahları kalkamıyorum o kadar bitkinim ki , yüzümü ateş basıyor . sanki hiç buralara ait değilim . normalde evcimen biriyimdir eşime cocuguma evime baglıyımdır, yemek yaparım , çamaşır evi toplarım normal yani ideal bir kadındım.

şimdi ise bana bunların hepsi yük bir türlü adapte olamıyorum resmen dakikaları sayar oldum.herkezle bir derdim var gibi, surat asıyorum , gülmüyorum konuşmak istemiyorum . işe gelmesem evdede ev üstüme üstüme geliyor .

aynen öyleyim bişi bekliyorum ama yok , biraz gıdım iznim daha var ondada tatile gidelim diyorum . e ama bu hayat parayla dönüyor maddi bir gider yani, onada gitsem gelsem doyacak gibi değilim .

Sanki olmamam gereken bir yerde, yapmamam gerekenleri yapıyorum gibi . Otelde kalıp animasyonda çalışabilirim gibi geliyor

tatil size yaramıyor :)

Klasik tatil donusu gercek hayata adapte olamama sendromu degil mu bu cute?
Sonraki asama da hatta "butun sene calisip bu kadarcik tatili mi hak ediyorum?" Sorgulamasi hatta.
Bence 1 2 haftaya gecer.

beni benden alacak gibi
otel araştırıyorum orayamı gidelim , burayamı gidelim
ciddi gidici gibiyim.
kurban kesicez tabi öncesinde gideriz ancak ama gitsek ne olacak ne kadar aç gözlüyüm

eşim hala anlam veremiyor olsa da benimde hayatımda deniz kum plaj ve tatil özlemi hiç dinmiyor
tatil kasabasında yaşamış olmamın etkisi olduğunu düşünüyorum
senede ki 10 15 günlük izinler bana yeterli geliyor
denize birkaç adım uzakta yaşamak istiyorum
bence bu bir yaşam kriteri
yapıcak birşey yok
her fırsatı değerlendirmeyi ihmal etmiyorum
ama onun dışında da sosyal yaşantımdaki adapteliği sağlıyorum
tatil dönüşleri hariç :)
ilk bir hafta toparlanmam zor oluyor

beni benden alacak gibi
otel araştırıyorum orayamı gidelim , burayamı gidelim
ciddi gidici gibiyim.
kurban kesicez tabi öncesinde gideriz ancak ama gitsek ne olacak ne kadar aç gözlüyüm

Cute ! gecen tatiller denk geldi ya bizim.
Kurbanda agvaya gidicez biz, dusun derim.

:KK70:

önce otelde kaldık , sonrada ev tuttuk . ıkısıde bır bırınden cok ayrı yerler
hepsini özlüyorum .

bende dıyorum ben burada yasamamalıyım havuzlu bır evde ne bılım ya da denıze yakın. ısten gelmelıyım cımmelıyım ben dıye.

Hanı abartmıyorum cıdden hıc ıyı degılım , uzerımdekı kıyafetlerın fazlalaıgını hıc saymıyorum
bu ne sıcak !

Cute ! gecen tatiller denk geldi ya bizim.
Kurbanda agvaya gidicez biz, dusun derim.

:KK70:
bak bunu unutmusum
agvadaya gıttık en once. 8 ayda 4 kere tatıl yaptık ve cıddı bır para harcadık
8 bın tl kadar.
eşime desem ciddi ciddi 3 geceliğine gideceğiz fethiye filan sonrada diyorum ay yakına gideyim anan seni oralardamı dogurdu.
hava soguk olur bilmem ne
ben piyasa insanıyım galiba :KK43:

eş meslek bunlardan yorulmuşta olabilir miyim bilmiyorum hiç

Evet yorulmuş olabilirsin bıkkınlık içinde olabilirsin çok insani bunlar, belki istanbulda değil başka bir ilde yaşamalısınız ege ya da akdenizde

evet ama yasam sartlarımız nasıl olur yoksa dıyoruz mesela keske ay muglada yasasak dıye.
buarada sız ne durumdasınız ankaraya gıttınız mı?
ote yandan bu saldırılar esımın calıstıgı yerede oldu duymussunudur gecen hafta bılmıyorum oda dıyor tayın alalım gıdelım bılmem nereye
ama hep laf
Evet yorulmuş olabilirsin bıkkınlık içinde olabilirsin çok insani bunlar, belki istanbulda değil başka bir ilde yaşamalısınız ege ya da akdenizde

evet ama yasam sartlarımız nasıl olur yoksa dıyoruz mesela keske ay muglada yasasak dıye.
buarada sız ne durumdasınız ankaraya gıttınız mı?
ote yandan bu saldırılar esımın calıstıgı yerede oldu duymussunudur gecen hafta bılmıyorum oda dıyor tayın alalım gıdelım bılmem nereye
ama hep laf

Sene seneyi aratıyo be canım kafası götürmüyor insanın bi süre sonra, imkan varsa yerinde olsam ben düşünürüm Ege'de bir il, denizi Muğla ya da İzmir, bi batmandayız ankaraya gidemiyorum gitmem için Diyarbakırdan geçmek gerekiyo korkuyorum

yok bende böleyim yeni geldim tatilden bunalımdayım tatildeyken başka dünyadasın sanki stres yok iş yok borç yok ders yok kaygı yok yokta yok gelincede hepsiyle yüzleşiyorsun meğerse evde bırakıp kapıyı üstüne kilitleyip gitmişssin.o bunalım ondan birde tatilde saate yemek vakti geldimi diye bakıyoruz sadece başka bi amaç için kullanılmıyor saat ama burda bölemi her dakka saate bakılıyor.

sererbah sererbah Bizim İstanbul'da bir denizimiz boğazımız var evet ama sadece bakmalık. İstanbul'un en ünlü plajları bakteri yuvası halinde, zaten gitmek bir zulüm. Koca şehir ve denize girilebilecek yer yok. Adalar dersen zaten ölmüş. Velhasıl her güzelin bir kusuru var.

CuteMom CuteMom Sen çok bunalmışsın be canım, aklın tatilde kalmış haliyle. Bence ufak bir kaçamak daha yapın.

tükenmişlik sendromu olamın,tatılde dınlenınce ortaya çıkmış bence,korktum yaa,bende izne çıkıcam,ölemi olurum,ama bende sneın gıbıyım şu anda

yiyeyim
içeyim
giyineyim süsleneyim
şuandan hayattan beklentim bunları yapabileceğim bir hayat :) uf

ideal kadınım aslında demişsin ya bırak bira ideal kadın olma.

diğerleri de tamamen tatil sonra iş psikolojisi.

şu dizileri izledikçe ben de yiyip içip süslenip gezmek istiyorum :KK11::KK11::KK11: en azından bıkana kadar.
ne vardı oluk oluk para olsaydı :KK70:

X