- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
YOK tatlım yeni bitti sayılırRegl zamanı yakın mı canım? Benim be zaman yaklaşsa kavga edesim geliyor
Güzellikle alakası yok aslında takıntı haline geldi sürekli bakıyorum güzel olsa kıskanıyorum derim açık açık öyle çekinmem yani .Belli ki kız senden güzel sende kıskançlık yapıyorsun,ama hiç normal değil durumun bir psikolağa git en iyisi.
şimdi buradan yazılanlar daha da moralini bozacak ama öyle.
Sürekli nefret ettiğim bi kız var onun sosyal paylaşım sitelerindeki
fotolarına bakıp sinir krizleri geçiyorum moralim dahada bozuluyor .
Kizla durmadan kendini kiyasliyorsun, bu cok acik...Sanki dünyadaki en çirkin kız benmişim gibi
Halbuki kimse bu zamana kadar böyle demedi ama NEDEN YA nldu bana
Ah canım ah gerçekten kötüyüm desem yeridir süreklimi sklr bi insan hic biseyden tat alamiyorum bide üstune bu kiza gck oluyorum dahada agresif gecimsiz biri olup cikiyorumbende bunalımdayım sureklı aılemle kavga edıyorum.ama hakkaten sureklı bagırınca agresıf oluyorum ama ustume gelıyolar sankı.yenı mezunum işsizim hazıran ayından berı arıyorum bulamıyorum.gectıgımız yıllar çok mutluydum aıleden uzak mis gibi hayat ama şimdi gel gör ki iğrenç bi hayatım var. yaklasık 1-2 saat once babamla tartıstm yıne. agladım bıraz rahatladım. sonra aldım pcyi dolanıyorum nette. sonbahardan mıdır bılmıyorum ben her zaman boyle agresıfım ama aılemde genel olarak herkes agresıf kendımın sakın bırı olmasını zaten beklemıyorum. Moral bozuklugu donem donem herkeste olur.. Elbet geçecek oyle dusunun geleceğı düşünerek mutlu olurum ben yşadığım andan en azından şu 4-5 aydır hıc mutlu degılım..
Aslında ben konuyu tam anlayamadim bu sinir olduğun kız kim sevgilinle bi alakasi varda o yüzden mi kıskanıyosun canim yoksa farkli bi durummu biraz daha açık yazarsan belki yardimci olmaya çalisirizİyi Akşamlar Canlarım
Buda dertmi deyişlerinizi duyar gibiyim şimdiden lakin benim için dert .
Kaç gündür Canım sıkkın.Moralim bozuk.Daralıyorum. .
Belli bi nedeni yok ama neden böyle hiçbişeyden zevk alamıyorum
Neden herşey bu kadar anlamsız geliyor bilmiyorum .
Sürekli nefret ettiğim bi kız var onun sosyal paylaşım sitelerindeki
fotolarına bakıp sinir krizleri geçiyorum moralim dahada bozuluyor .
SEvgilimle tartışmak istiyorum .
Kimseyle konuşmuyor görüşmüyorum .
Sanki dünyadaki en çirkin kız benmişim gibi
Halbuki kimse bu zamana kadar böyle demedi ama NEDEN YA nldu bana
Devrim cümlelerimden ötürü kusura bakmayın bu halde bu kadar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?