Bunalımdayım !!! Lütfen herkes bişeyler yazsın :(

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
İyi Akşamlar Canlarım
Buda dertmi deyişlerinizi duyar gibiyim şimdiden lakin benim için dert .
Kaç gündür Canım sıkkın.Moralim bozuk.Daralıyorum. .
Belli bi nedeni yok ama neden böyle hiçbişeyden zevk alamıyorum
Neden herşey bu kadar anlamsız geliyor bilmiyorum .
Sürekli nefret ettiğim bi kız var onun sosyal paylaşım sitelerindeki
fotolarına bakıp sinir krizleri geçiyorum moralim dahada bozuluyor
.
SEvgilimle tartışmak istiyorum .
Kimseyle konuşmuyor görüşmüyorum .
Sanki dünyadaki en çirkin kız benmişim gibi
Halbuki kimse bu zamana kadar böyle demedi ama NEDEN YA nldu bana
Devrim cümlelerimden ötürü kusura bakmayın bu halde bu kadar oluyor

Regl zamanı yakın mı canım? Benim be zaman yaklaşsa kavga edesim geliyor

Belli ki kız senden güzel sende kıskançlık yapıyorsun,ama hiç normal değil durumun bir psikolağa git en iyisi.

şimdi buradan yazılanlar daha da moralini bozacak ama öyle.

Kucukken banada ayni seyler oluyordu belki oyle biseydir belki sonbaharin cogumuza getirdigi gerginlik depresyon tarzi birseyde olabilir

Nefret ettigin kiz senden daha guzel diye kendini yiyip bitiriyosun yani aferin sana simdi yok oyle bisey dersin ama burdan gozuken bu maalesef kendini bosuna uzme kiskanclik guzel bisey degil..

Belli ki kız senden güzel sende kıskançlık yapıyorsun,ama hiç normal değil durumun bir psikolağa git en iyisi.

şimdi buradan yazılanlar daha da moralini bozacak ama öyle.
Güzellikle alakası yok aslında takıntı haline geldi sürekli bakıyorum güzel olsa kıskanıyorum derim açık açık öyle çekinmem yani .

Ara ara her insanda oluyor canım o devreler.Gelip geçici gibi düşün.Yarın daha güzel olabilir

Bir psikoloğa görünmenizde fayda var sanki. Lütfen yardım edin denir de herkes birşeyler yazsın ne anlama geliyo pek çözemedim. Özgüven eksikliğinden kaynaklanan ilgi bekleme, önemsenme çabası gibi geldi bana

Sürekli nefret ettiğim bi kız var onun sosyal paylaşım sitelerindeki
fotolarına bakıp sinir krizleri geçiyorum moralim dahada bozuluyor
.
Sanki dünyadaki en çirkin kız benmişim gibi
Halbuki kimse bu zamana kadar böyle demedi ama NEDEN YA nldu bana
Kizla durmadan kendini kiyasliyorsun, bu cok acik...
Guzelligini, hayatini, belki giyimini kusamini...
Ozeniyorsun ona, kiskaniyorsun...
Herkes zaman zaman benzer seyler hissedebilir ama onemli olan bunu dizginleyebilmek ve cirkinlestirmemektir...
Kendini yer bitirirsin boyle biraz daha makul davran, cok cocukca...

bende bunalımdayım sureklı aılemle kavga edıyorum.ama hakkaten sureklı bagırınca agresıf oluyorum ama ustume gelıyolar sankı.yenı mezunum işsizim hazıran ayından berı arıyorum bulamıyorum.gectıgımız yıllar çok mutluydum aıleden uzak mis gibi hayat ama şimdi gel gör ki iğrenç bi hayatım var. yaklasık 1-2 saat once babamla tartıstm yıne. agladım bıraz rahatladım. sonra aldım pcyi dolanıyorum nette. sonbahardan mıdır bılmıyorum ben her zaman boyle agresıfım ama aılemde genel olarak herkes agresıf kendımın sakın bırı olmasını zaten beklemıyorum. Moral bozuklugu donem donem herkeste olur.. Elbet geçecek oyle dusunun geleceğı düşünerek mutlu olurum ben yşadığım andan en azından şu 4-5 aydır hıc mutlu degılım..

Ah canım ah gerçekten kötüyüm desem yeridir süreklimi sklr bi insan hic biseyden tat alamiyorum bide üstune bu kiza gck oluyorum dahada agresif gecimsiz biri olup cikiyorum

Facebook bir maskelı balo ve orda gordugun gulen yuzlerın hepsı bırer maske...İnan bana herkes senın su ankı yasadıgın dönemlerden gecıyor cok normal bır surectesın..Sevdıgın seylerı yapıp arkadaslarınla vakıt gecır,sevgılınle sınemaya falan gıt..

Aslında ben konuyu tam anlayamadim bu sinir olduğun kız kim sevgilinle bi alakasi varda o yüzden mi kıskanıyosun canim yoksa farkli bi durummu biraz daha açık yazarsan belki yardimci olmaya çalisiriz

Kesinlikle bosluktan oluyo bunlar canim bende de ayni bunalim hali mevcut yalnizliktan olcek gibi hissediyorum. Hani arkadasim yk kimsem yok gibi geliyo bilmiyorum belkk de yoktur vala ya ayy bunalima girdim bak konuyu gorunce tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…