Bunalımdayım !!! Lütfen herkes bişeyler yazsın :(

Kesinlikle bosluktan oluyo bunlar canim bende de ayni bunalim hali mevcut yalnizliktan olcek gibi hissediyorum. Hani arkadasim yk kimsem yok gibi geliyo bilmiyorum belkk de yoktur vala ya ayy bunalima girdim bak konuyu gorunce tekrar
ayy kurban olurum gel canım gel şöyle yanıma otur
bazı kızlar kıskanmak demiş durumuma ama inanki yok kıskansam derim burda kimden çekincem sanki
anlatamadım bi boşluk bu ne yapsam dolmuyor

Ne kadar sığ bir sey senden guzel oldugu icin kiskaniyorsun demek. Herkesin guzelligi ayridir, hicbir noktamiz bir baskasiyla esdeger olmadigina gore nasil kiyas yapabiliriz ? Herkes guzel, hepimizin guzelligi farkli. Konu sahibine gelince, buradaki yorumlara aldirma, kimi zaman herkes benzer takintilar yasar. Bence sen o kizi takip etme tut kendini. Iki uc hafta icinde kurtulursun bu takintindan

Vaktini ayırıp yorum yaptığın için çok teşekkür ederim :)

Sağol canm :)
konuyu açarken daha detaylı yazmalıydım hatalıyım . .
kızdan nefret ediyorum kıskançlık çok farklı bi his ayırt edebilecek yaştayım .

Görmezden gel bakıp bakıp durma resimlere diyecem ...ama insanin kötü anısı olunca mutlaka o insan karşısına çıkıyor NEDENSE ..
Allaha tevekkül et en güzeli bu Rabbim hepimizin içini ferahlatsin inşallah

Faceden engelle o kızı. Aklına geldiği an bakamazsin böylece ve zamanla alışirsin.. şahsen ben erkek arkadaşımın eski kiz arkadaşı için aynı şeyi yaptım. Sık sık bakıyordum bende, gereksiz gereksiz kurtuldum böylece bu takıntidan

ayy kurban olurum gel canım gel şöyle yanıma otur
bazı kızlar kıskanmak demiş durumuma ama inanki yok kıskansam derim burda kimden çekincem sanki
anlatamadım bi boşluk bu ne yapsam dolmuyor
Canim benim ben anladim seni cunku ayni durumu paylasiyorum seninle ya. Ok falan var ama bunaliorm disari cikiyim diyorum cikcak kimse yok sevgilimden baska bisi yapmiyorum ya bu da bunalima sokuyo beni . Yalnizlik hissi diye konu actm zaten bende yani

Sağol canm :)
konuyu açarken daha detaylı yazmalıydım hatalıyım . .
kızdan nefret ediyorum kıskançlık çok farklı bi his ayırt edebilecek yaştayım .
Nefret veya kiskanclik, neticede takinti halini aliyor. Sen dedigim gibi takip etme. Etraf bos bir suru tiple dolu, hepsini takip edip cildirsak sinir hastasi oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…