- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
ayy kurban olurum gel canım gel şöyle yanıma oturKesinlikle bosluktan oluyo bunlar canim bende de ayni bunalim hali mevcut yalnizliktan olcek gibi hissediyorum. Hani arkadasim yk kimsem yok gibi geliyo bilmiyorum belkk de yoktur vala ya ayy bunalima girdim bak konuyu gorunce tekrar
Vaktini ayırıp yorum yaptığın için çok teşekkür ederim :)Facebook bir maskelı balo ve orda gordugun gulen yuzlerın hepsı bırer maske...İnan bana herkes senın su ankı yasadıgın dönemlerden gecıyor cok normal bır surectesın..Sevdıgın seylerı yapıp arkadaslarınla vakıt gecır,sevgılınle sınemaya falan gıt..
Sağol canm :)Ne kadar sığ bir sey senden guzel oldugu icin kiskaniyorsun demek. Herkesin guzelligi ayridir, hicbir noktamiz bir baskasiyla esdeger olmadigina gore nasil kiyas yapabiliriz ? Herkes guzel, hepimizin guzelligi farkli. Konu sahibine gelince, buradaki yorumlara aldirma, kimi zaman herkes benzer takintilar yasar. Bence sen o kizi takip etme tut kendini. Iki uc hafta icinde kurtulursun bu takintindan
Resimlere bakip sinir krizi gecirmek ..Cok acil tedavi ol.
büyük ihtimal içimiz karardı ayolHavadandır geçer, bu aralar herkes bunalımda...
Olmaz mı .? Mazhar Osman çok ünlü bu konuda. Tevsiye ederimtamam tatlım varmı bi tanıdık indirim yapar belki
Olmaz mı .? Mazhar Osman çok ünlü bu konuda. Tevsiye ederim
Canim benim ben anladim seni cunku ayni durumu paylasiyorum seninle ya. Ok falan var ama bunaliorm disari cikiyim diyorum cikcak kimse yok sevgilimden baska bisi yapmiyorum ya bu da bunalima sokuyo beni . Yalnizlik hissi diye konu actm zaten bende yaniayy kurban olurum gel canım gel şöyle yanıma otur
bazı kızlar kıskanmak demiş durumuma ama inanki yok kıskansam derim burda kimden çekincem sanki
anlatamadım bi boşluk bu ne yapsam dolmuyor
Nefret veya kiskanclik, neticede takinti halini aliyor. Sen dedigim gibi takip etme. Etraf bos bir suru tiple dolu, hepsini takip edip cildirsak sinir hastasi oluruz :)Sağol canm :)
konuyu açarken daha detaylı yazmalıydım hatalıyım . .
kızdan nefret ediyorum kıskançlık çok farklı bi his ayırt edebilecek yaştayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?