bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

Ahh canım ya.kendine gelmelisin bir an önce.bu adam seninle sadece cinsellik için birlikte.yok ailesine karşı gelemezmiş bilmemne!bunlar hikaye.sana uygun biri deil .uzaklaş kullandırtma kendini.seni asla bırakmazmışmış!nie bıraksınki zaten?gel diyince gidiosun adama.senden başkasını bulamazki...yapma bunu kendine

çok değer veriyrum ona oda bunun farkında hemde çok.düşünceler beni yiyip bitiriyor

hay allahım ya senin görmezden geldiğin aslında farkında olduğun şeyleri biz sana tekrar üstüne tekrar yazıp duruyoruz .CANIM ya ne değeri kime veriyon değeri seni kullanan adama mı ya ''yazık sana gerçekten''

hep aynı senaryo kuzum aç gözlerini ...... böyle söyleyen erkeklerle ilişkinin i si yürümez daha bırak evlenmeyi .....hala da bu sözlerden seni sevdiği manasını çıkarıyorsan ne diyeyim sadece ilerde iz bırakan bir acı görünüyor sonu.......

öyle dedim nikah yapalım dedim olmaz diyor ailem var.ozaman gidelim dedim burdan onuda düşündüm ama bizimkiler kahrolur diyor

bu adam seni gercekten sevmiş olsaydı bi şekilde ailesini ikna eder yada onları karşına alır seninle evlenirdi şunu unutma gerçekten evlenmeyi düşünen hiç bi erkek evleneceği kadınla gayri meşru bi ilişki yaşamaz. hem evlilik herşey demek değil sıyrıl bu düşünceden kendine başka hobiler edin arkadaş çevresi oluştur çalışıyorsun paranda var hayatını yaşa ama kendine olan saygını asla kaybetmetme. daha önce evlilikten dilin yanmış biraz yoğurdu üfleyerek ye ve seninle evlenmeyi düşğnmeyen bu adama daha fazla kendini teslim etme unutma sen kadınsın ve değerlisin gerçekten değerini anlayacak bi erkek karşına çıkana kadar kendini kimseye kullandırma. böyle bir hayat yaşamaya devam edersen hayatına girecek ve seninle gerçekten evlenmeyi isteyecek kişiyide kaybedersin.

benim ondan tek kurtuluş yolum bana çok değer verecek biri gelirse ancak.şehrimide değiştirsem ben duramam geri gelirim tutamam kendimi .belki o beni sevmiyor yalan söylüyor ama ben onu çok seviyorum
Yapma özlem bu düşünce seni her gün bataklığa bir adım yaklaştırır yapma canım sen okumuş etmiş mesleği olan bir kadınsın bu hayatta kimseye ihtiyacın yok aslında ... Aşk ve evlilik istiyorsan bunların 2sinide sana verebileck biriyle olmalısın yapma etme kendine bunu .. Psikolojik danışmanlık alsan sana çok iyi gelir .. Mutlaka psikologa gitmelisin yaşadıkların srnin ruhsal dengeni alt üst etmiş sağlıklı düşünemiyor mantıklı davranamıyorsun ... İnan bana sen bu pisliği hak etmiyorsun

Madem bu kadar çok istiyorsun evlenmeyi o zaman bana sahip olman için (senin deyiminle) evlen benimle yoksa yüzümü göremezsin de. Seviyorsa evlenir zaten ama boylebi adamla evlenmemen cok daha hayırlı. Ama böyle bi ise kalkisirsan olacağı söyleyim sana adam seni yine kaldıracak ve cinsel yönden faydalanacak asla evlenmeyecek. Çok diretirsen de seni bırakacak. Yapma bunu kendine. Bu kadar kiymetsiz mi hayatın bedenin?

çok değer veriyrum ona oda bunun farkında hemde çok.düşünceler beni yiyip bitiriyor
Neyin değeri Allah aşkına.Seni sevgili olarak görmüyor.Cahil.İşi gücü tam değil.Aile cahil.Ailem seni kabul etmez derken aileyi dinliyor,ama başkasıyla evlendirirlerse evlenmem diyerek dinlemeyeceğini söylüyor.

Senin ki aşk değil,sevgi değil değer değil.Elin herifinin ihtiyaçlarını gidermek.Önce kendine değer ver kendine.İnsanın hayatı ahlak ve gurur hamuruyla şekil alır.Yazık etme kendine.

Sizden annesine bahsettiğini bile sanmam..
Ben bakire bi kızla evlenirim ama arada sana da gelirim demek istemiş acı ama gerçek. Evlenince de zorla evlendim sevmiorum vs diycek, senin sadece cinselliğini kullanıyor

Yani ne diyeyim bilmiyorum. Kendine saygısı olmayan birisin, biz sana ne anlatalım ki?

Mutlu olmam için illa hayatımda biri olması lazım diyorsun. Neden bu kadar muhtaçsın başkasına? Kendi kendine neden yetemiyorsun? Hayatında birinin olması mutluluk katar elbette ama yalnızsam mutsuzum demek çok çok acizce değil mi?

seninle evlenirsem yada gidersek bi yere ailemden brine bişey olursa onun vebaline giremem diyor

öyle dedim nikah yapalım dedim olmaz diyor ailem var.ozaman gidelim dedim burdan onuda düşündüm ama bizimkiler kahrolur diyor

Kusura bakmayin o zaman, kendi düsen aglamaz... Bile bile yasiyorsunuz, herseyin farkindasiniz... Yarin öbürgün evlenirkkende "vallah onu sevmiyorum, mecburum, ailem, ben yine seninleyim" diye masallar uydurur size... Isin kötü tarafi siz bu yalanlara kaniyorsunuz... Hani evlenemem bidaha diye korkuyorsunuz yaaa, evet korkun, evlenmis bosanmissiniz diye degil, erkeklere yem oldugunuz icin Evlenilmek icin akli basinda birinden tercih edilmessiniz... Okadar okumussunuz, toy degilsiniz, evli olamadanda cinsellik yasaya bilirsiniz ama bu sekilde kendinizi kullandirmak degerinizi düsürüyor kusura bakmayin... Ilerde evlendimi sevgiliniz, kendinizi metreslige hazirlayin, hani kopamiyorsunuz ya...

belli başlı bir işiniz var okumuş bir insansınız artı evlenip boşanmış bir insansınız bu kişinin gerçek niyetini nasıl göremiyorsunuz. adamın tek derdi sizinle birlikte olmak. ve hiç bir şekilde denginiz değil. lütfen uzaklaşın o kişiden.

kendinizi kullandırmak istiyorsanız devam

yok illa biri olsun demiyorum.
kendi kendime yeterim elbet.ama ondan kurtulmak istiyorum bunu beceremiyorum

madem o akdar seviyosun saplantı halinde bu adam..dediği o kadar şeye rağmen ayrılmıyosun..kk da söylenenlere rağmen de ayrılmıcaksın ..
o zaman sen de onun gibi ol..gittiği yere kadar,sen de onun gibi sadece "takıl"..
adam evlenene kadar(ben hala evli olduğunu düşünüyorum),takılırsınız sonra herkes yoluna,alan razı satan razı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…