- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
O kadar inanilmaz ki yazdıkların. Senin gibi okumuş söylediğine göre aklı başında ustelikte egitimci bir insan nasıl bu kadar saf olabilir? Arkadaşım aç gözlerini ne dediğinin me anlattiginin farkında mısın sen?dalga geçer gibi bir halimmi var
çok değer veriyrum ona oda bunun farkında hemde çok.düşünceler beni yiyip bitiriyor
öyle dedim nikah yapalım dedim olmaz diyor ailem var.ozaman gidelim dedim burdan onuda düşündüm ama bizimkiler kahrolur diyorTek bi dogru söyledigi sey var sevgilinizin "ölünceye kadar seni birakmam" evet bence bu sözü tutar, evlenir baba olur hatta torun sahibi olur ama siz böyle saf oldukca sizi birakmaz!!! Kullaniyor mu diye bide soruyormusunuz? Dibine kadar kullaniyor sizi, hemde acik cik, size söyleye söyleye, bagira bagira.... Kendinize biraz sayginiz varsa ayrilin ve onun laflarina kanip affetmeyin... Size duygu sömürüsü yaparken sizde deyin ki madem sen seviyorsun ispatla bana, bas bana nikahi...aklinizi basiniza toplayin...
merhaba arkadaşlar.derdimi sizle paylaşıcam etrafımdaki insanlara anlatamam ne olur bana yol gösterin.
bir evlilik yaptım eşimin alkol alıp her defasında beni dövmesi sebebiyle boşandım.
bu bende çok yaralara yol açtı ruhumda.kimse benimle artık evlenmez psikolojisine kapıldım.yaşım genç sürekli yeniden evlenmek düşüncesi var kafamda.
güzel bir işim var.eğitim sektöründe çalışıyorum güzelimde okumuş aklı başında biriyim ama bu beynime söz geçiremiyorum.elimdekilerin kıymetini hiç bilmiyorum.
şuan hayatımda biri var.kendisinin haftanın hergünü belli saatlerde gidip geldiği bir işi yok.haftanın belli günleri çalışıyor.(minibüs şoförü)liseden okumayı bırakmış okulu terketmiş zamanında kötü günler geçirmiş kötü şeylere bulaşmış(esrar vb-şuan kullanmadığını söylüyor)benimle evlenmeyi düşünmüyor çünkü ailesi razı gelmiyor.ailem benim için daha önde diyor bana ama senide seviyorum diyor.vazgeçemiyorum diyor.ama ailemi üzemem diyor.
şuana kadar ben onu hep şaşırttım annesine çiçek yolladım ona hediyeler aldım(doğumgününde).ama o hiç bana böyle şeyler almadı bırakın hediyeyi bir tek gül bile almadı.hep evde görüşüyoruz ve beraber oluyoruz.dışarda hiç görüşmüyoruz çünkü istemiyor.ne yaptıysam ne dediysem onu bir türlü ikna edemedim.
kızıyorum kendime hep onun dediklerini yaptığım için ama kendime hakim olamıyorum yine çağırsa yine gidiyorum çünkü onu çok seviyorum.
onun sevgiside sadece laflarında.mesela bugün işyerime gel oturalım diyorum hem kimsede yok fazla diyorum gelemem yorgunum hemde erken kalkamam diyor.
kimseyle evlenmicem diyor ölene kadar seninleyim diyor asla bırakmam diyor.ama ailesi ona baskı yapıyormuş evlendirmek için(anlattıklarına göre ailesi biraz eski kafalı-doğulu oldukları için ordaki usulleri istanbulda uygulamaya çalışıyorlar)ailen baskı yaparsa neolacak diyorum yapsınlar kabul etmem diyor.sevdiğini söylüyor ama hep lafta elle tutulur gözle görülür hiç birşey yok.
ben şimdi neyapayım?yeniden evlenmeye takmış durumdayım.başka yerlerde olmadık insanlarda medet arıyorum.bu adam beni seviyormu sizce yoksa gönülmü eğlendiriyor.defalarca ondan ayrıldım hep üzgün oluyor laf vuruyor bana senin sevgin yalanmış diyor sonra barışıyorum.psikoloim tamamen gitmiş durumda ben neyapayım :-(
Yapma özlem bu düşünce seni her gün bataklığa bir adım yaklaştırır yapma canım sen okumuş etmiş mesleği olan bir kadınsın bu hayatta kimseye ihtiyacın yok aslında ... Aşk ve evlilik istiyorsan bunların 2sinide sana verebileck biriyle olmalısın yapma etme kendine bunu .. Psikolojik danışmanlık alsan sana çok iyi gelir .. Mutlaka psikologa gitmelisin yaşadıkların srnin ruhsal dengeni alt üst etmiş sağlıklı düşünemiyor mantıklı davranamıyorsun ... İnan bana sen bu pisliği hak etmiyorsunbenim ondan tek kurtuluş yolum bana çok değer verecek biri gelirse ancak.şehrimide değiştirsem ben duramam geri gelirim tutamam kendimi .belki o beni sevmiyor yalan söylüyor ama ben onu çok seviyorum
Neyin değeri Allah aşkına.Seni sevgili olarak görmüyor.Cahil.İşi gücü tam değil.Aile cahil.Ailem seni kabul etmez derken aileyi dinliyor,ama başkasıyla evlendirirlerse evlenmem diyerek dinlemeyeceğini söylüyor.çok değer veriyrum ona oda bunun farkında hemde çok.düşünceler beni yiyip bitiriyor
bence adam zaten evli..
seninle evlenirsem yada gidersek bi yere ailemden brine bişey olursa onun vebaline giremem diyorAhh canım ya.kendine gelmelisin bir an önce.bu adam seninle sadece cinsellik için birlikte.yok ailesine karşı gelemezmiş bilmemne!bunlar hikaye.sana uygun biri deil .uzaklaş kullandırtma kendini.seni asla bırakmazmışmış!nie bıraksınki zaten?gel diyince gidiosun adama.senden başkasını bulamazki...yapma bunu kendine
öyle dedim nikah yapalım dedim olmaz diyor ailem var.ozaman gidelim dedim burdan onuda düşündüm ama bizimkiler kahrolur diyor
kendinizi kullandırmak istiyorsanız devammerhaba arkadaşlar.derdimi sizle paylaşıcam etrafımdaki insanlara anlatamam ne olur bana yol gösterin.
bir evlilik yaptım eşimin alkol alıp her defasında beni dövmesi sebebiyle boşandım.
bu bende çok yaralara yol açtı ruhumda.kimse benimle artık evlenmez psikolojisine kapıldım.yaşım genç sürekli yeniden evlenmek düşüncesi var kafamda.
güzel bir işim var.eğitim sektöründe çalışıyorum güzelimde okumuş aklı başında biriyim ama bu beynime söz geçiremiyorum.elimdekilerin kıymetini hiç bilmiyorum.
şuan hayatımda biri var.kendisinin haftanın hergünü belli saatlerde gidip geldiği bir işi yok.haftanın belli günleri çalışıyor.(minibüs şoförü)liseden okumayı bırakmış okulu terketmiş zamanında kötü günler geçirmiş kötü şeylere bulaşmış(esrar vb-şuan kullanmadığını söylüyor)benimle evlenmeyi düşünmüyor çünkü ailesi razı gelmiyor.ailem benim için daha önde diyor bana ama senide seviyorum diyor.vazgeçemiyorum diyor.ama ailemi üzemem diyor.
şuana kadar ben onu hep şaşırttım annesine çiçek yolladım ona hediyeler aldım(doğumgününde).ama o hiç bana böyle şeyler almadı bırakın hediyeyi bir tek gül bile almadı.hep evde görüşüyoruz ve beraber oluyoruz.dışarda hiç görüşmüyoruz çünkü istemiyor.ne yaptıysam ne dediysem onu bir türlü ikna edemedim.
kızıyorum kendime hep onun dediklerini yaptığım için ama kendime hakim olamıyorum yine çağırsa yine gidiyorum çünkü onu çok seviyorum.
onun sevgiside sadece laflarında.mesela bugün işyerime gel oturalım diyorum hem kimsede yok fazla diyorum gelemem yorgunum hemde erken kalkamam diyor.
kimseyle evlenmicem diyor ölene kadar seninleyim diyor asla bırakmam diyor.ama ailesi ona baskı yapıyormuş evlendirmek için(anlattıklarına göre ailesi biraz eski kafalı-doğulu oldukları için ordaki usulleri istanbulda uygulamaya çalışıyorlar)ailen baskı yaparsa neolacak diyorum yapsınlar kabul etmem diyor.sevdiğini söylüyor ama hep lafta elle tutulur gözle görülür hiç birşey yok.
ben şimdi neyapayım?yeniden evlenmeye takmış durumdayım.başka yerlerde olmadık insanlarda medet arıyorum.bu adam beni seviyormu sizce yoksa gönülmü eğlendiriyor.defalarca ondan ayrıldım hep üzgün oluyor laf vuruyor bana senin sevgin yalanmış diyor sonra barışıyorum.psikoloim tamamen gitmiş durumda ben neyapayım :-(
yok illa biri olsun demiyorum.Yani ne diyeyim bilmiyorum. Kendine saygısı olmayan birisin, biz sana ne anlatalım ki?
Mutlu olmam için illa hayatımda biri olması lazım diyorsun. Neden bu kadar muhtaçsın başkasına? Kendi kendine neden yetemiyorsun? Hayatında birinin olması mutluluk katar elbette ama yalnızsam mutsuzum demek çok çok acizce değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?