arkadaşlar boşuna okuyupta sinir olmayın bişey yazmayın bu arkadaşa bile bile isteye isteye kabul ediyor ve hala daha yapamam edemem neyi yapamazssın ya kendini kullandırman hoşunamı gidiyo ben anlamıyorum ya bi insan nasıl bu kadar basit olur o kadar okumuşum diyosunda senin bu yaptığını cahil biride yapmaz üzgünüm kusura bakma ama sen ne yaşıcaksan gerçekten hakediyosun net!!
eğer bizden akıl istiyosan tövbe et, dua et, Allaha sığın namaz kıl Allah hepsini affeder,,, güzel bi hayat istiyosan Allaha sığınmaktan başka bi yolun yok. Yok eğer yapamam diyosan da sana ömrün boyunca o adamla sadece ve sadece cinsel yaşam için mutluluklar... Çünkü ben ortada ne aşk gördüm ne sevgi gördüm. Ben nişanlıyım ve nişanlım bana dokunmaya kıyamıyo ya ben anlamıyorum . Bi insan değerini kalitesini nasıl bu kadar düşürebilir.
yalan söylüyor eminim ailesine senden hiç bahsetmemiştir bile.isteseydi boşandığını bile gizleyebilir ailesinden.seninle evlenirsem yada gidersek bi yere ailemden brine bişey olursa onun vebaline giremem diyor
özür dilerim acımasız değilim gerçekten yazarken içim sızlaya sızlaya yazdım. kimse başına ne gelinceğini bilemez kınamıyorum seni,, ama nolur yalvarıyorum sana çıkar o adamı hayatından görüşme çünkü sen görüştükçe şuan yaşadığın gel gitlerden sıkıntılardan acabalardan daha beterini yaşıcaksın zaman geçtikçe... hiç bişey düzelmicek olan sana hayatına gençliğine olucak , yeni biri girebilir hayatına, çok mutlu olabilirsin, güzel bi yuva kurabilirsin ama bu adamla devam ettiğin sürece hiç birisi olmıcak hangi erkek kabul eder böyle bi durumu soruyorum sana ?? kimsenin diline düşmeden kurtul hayatına yeni tertemiz bi sayfa aç nolur bak görceksin Allah senin yanında sana çok güzel kapılar açıcak, sen sadece inan bize güven seni tanımıyorum ama senin için endişeleniyorum göre göre bile bile hata yapmana kızıyorum ne kaybedersin burdaki arkadaşların yazdığı şeyleri denemekle... Bak bugün mübarek gün bugün ettğin her dua çok önemli tövbe et ve bugün herşeyi sonlandır güzel bi gelecek hazırlakendine geleceğine... Kırdıysam da seni affettabiki yardım istiyorum.neden bukadar acımasz konuşuyosunuz
bile bile yapmıyorum içime şeytan girmiş gibi
anlatamıyorum derdimi kimseye
çocuğum var bi tane o yüzden ailesi kabul etmiyoryalan söylüyor eminim ailesine senden hiç bahsetmemiştir bile.isteseydi boşandığını bile gizleyebilir ailesinden.
burda yazılanlara gerçekten ihtiyacım var.sağlıklı dşünemiyorum belkide insanız hepimiz herkes br gün bir hataya düşüyor.özür dilerim acımasız değilim gerçekten yazarken içim sızlaya sızlaya yazdım. kimse başına ne gelinceğini bilemez kınamıyorum seni,, ama nolur yalvarıyorum sana çıkar o adamı hayatından görüşme çünkü sen görüştükçe şuan yaşadığın gel gitlerden sıkıntılardan acabalardan daha beterini yaşıcaksın zaman geçtikçe... hiç bişey düzelmicek olan sana hayatına gençliğine olucak , yeni biri girebilir hayatına, çok mutlu olabilirsin, güzel bi yuva kurabilirsin ama bu adamla devam ettiğin sürece hiç birisi olmıcak hangi erkek kabul eder böyle bi durumu soruyorum sana ?? kimsenin diline düşmeden kurtul hayatına yeni tertemiz bi sayfa aç nolur bak görceksin Allah senin yanında sana çok güzel kapılar açıcak, sen sadece inan bize güven seni tanımıyorum ama senin için endişeleniyorum göre göre bile bile hata yapmana kızıyorum ne kaybedersin burdaki arkadaşların yazdığı şeyleri denemekle... Bak bugün mübarek gün bugün ettğin her dua çok önemli tövbe et ve bugün herşeyi sonlandır güzel bi gelecek hazırlakendine geleceğine... Kırdıysam da seni affet
evet ve şuan çok utanıyorumÖzlem çocuğun mu var !!!!!!!! Sen bir annesin özlem nasıl böyle pisliğin tekine kul köle olursun ... Mzlem sen annesin ANNE !!! Sorumlulukların var senin .. Sen napıyorsun böyle hem kendini hemde çocuğunu ateşe atıyorsun srnin adın çıkarsa o çocuğa hesap veremezsin ilerde kendine sevgin saygın yok bare çocuğuna olan saygın için yapma artık .. Geçmişinde uyuşturucu olan tahsilsiz geleceği belli olmayan bir adamımı baba yapma hayalindesin cocuğuna !!!! Kendine gel özlem
Utanma özlem hemen silkin kendine gel .. Sen bir insansın hata tabiki yapabilirsin kimse yarın ne olacağını bilemez ama srn bunca acılar çekmiş srn şu hayatta en iyisini hak ediyorsun evladınla insan gibi yaşayabileceğin srni srven evladını seven birisi ile beraber olmalısın .. Hatta evlrneceğin kişiyi kendine göre değil evladına göre seçmelisin lütfen güzel anne silkelen kendine gel lütfen psikoloğa git lütfen çocuğun için bu adamı çıkar hayatından yemin ediyorum canım yandı öyle kötü oldum inşallah allah sana bu adamdan kurtulma aklını verir ve cocuğuna iyi bir baba olucak kaliteli bir beylr tanışıp evlenirsinevet ve şuan çok utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?