• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

Bir de daha önce bir eviliğiniz olmuş nasıl sonuçlanmış en iyi siz bilirsiniz kötü evliliğin sonuçlarını.
Bu kadar şey yazmışsınız olumsuz demek ki siz de farkındasınız. Her şey ortada biz daha ne diyelim sana

Vallahi bu kalbe soz gecirememek buyuk bir problem, ben de bu yuzden cok aci cektim diyeyim.

Kalp konusurken beyni dinlemek zor gercekten, hele de sevince beyin bedavalasiyor :KK66:

Bosverin, degersiz bir herif icin kendinizi daha fazla uzmeyin. Ben kendi adima oyle yapmaya karar verdim, insallah beceririz. Insan sevince zirvaliyor bazen, gunahlik bir durumunuz yok bence.

Umarim karsiniza mutlu olacaginiz biri tez zamnada cikar, siz de her seyi unutursunuz.
allah biliyor sevdim herşeyini kabul ettim razı geldm
benim ona hakkım helal değil
allah biliyor

bende boşanmış bir bayanm 3 yıl oldu cok şey yaşadım af edersiniz ama bu adam sadece sizi kullanıyor...

Kusura bakmayın ama ben o adamın yerinde olsam bende sizi bırakmam.çünkü elinin altında sürekli istediğinde kendisini rahatlatan bir kadın var. Neden bir erkeğe bu kadar muhtaç olduğunu dusunuyorsun. Birazcık onurunu gururunu düşün. Bence akıllı degilsin.

Kusura bakmayın ama ben o adamın yerinde olsam bende sizi bırakmam.çünkü elinin altında sürekli istediğinde kendisini rahatlatan bir kadın var. Neden bir erkeğe bu kadar muhtaç olduğunu dusunuyorsun. Birazcık onurunu gururunu düşün. Bence akıllı degilsin.

haklısınz.
anlıyorum şimdi ben aşktan kör olmuşum

bende cok benzer seyler yasamım ama asla kendimi kullandırmadım (cinsel anlamda) istiyorsan özelden konua biliriz özlem deneymli bir insan olarak karşındaki

merhaba arkadaşlar.derdimi sizle paylaşıcam etrafımdaki insanlara anlatamam ne olur bana yol gösterin.
bir evlilik yaptım eşimin alkol alıp her defasında beni dövmesi sebebiyle boşandım.
bu bende çok yaralara yol açtı ruhumda.kimse benimle artık evlenmez psikolojisine kapıldım.yaşım genç sürekli yeniden evlenmek düşüncesi var kafamda.
güzel bir işim var.eğitim sektöründe çalışıyorum güzelimde okumuş aklı başında biriyim ama bu beynime söz geçiremiyorum.elimdekilerin kıymetini hiç bilmiyorum.
şuan hayatımda biri var.kendisinin haftanın hergünü belli saatlerde gidip geldiği bir işi yok.haftanın belli günleri çalışıyor.(minibüs şoförü)liseden okumayı bırakmış okulu terketmiş zamanında kötü günler geçirmiş kötü şeylere bulaşmış(esrar vb-şuan kullanmadığını söylüyor)benimle evlenmeyi düşünmüyor çünkü ailesi razı gelmiyor.ailem benim için daha önde diyor bana ama senide seviyorum diyor.vazgeçemiyorum diyor.ama ailemi üzemem diyor.
şuana kadar ben onu hep şaşırttım annesine çiçek yolladım ona hediyeler aldım(doğumgününde).ama o hiç bana böyle şeyler almadı bırakın hediyeyi bir tek gül bile almadı.hep evde görüşüyoruz ve beraber oluyoruz.dışarda hiç görüşmüyoruz çünkü istemiyor.ne yaptıysam ne dediysem onu bir türlü ikna edemedim.
kızıyorum kendime hep onun dediklerini yaptığım için ama kendime hakim olamıyorum yine çağırsa yine gidiyorum çünkü onu çok seviyorum.
onun sevgiside sadece laflarında.mesela bugün işyerime gel oturalım diyorum hem kimsede yok fazla diyorum gelemem yorgunum hemde erken kalkamam diyor.
kimseyle evlenmicem diyor ölene kadar seninleyim diyor asla bırakmam diyor.ama ailesi ona baskı yapıyormuş evlendirmek için(anlattıklarına göre ailesi biraz eski kafalı-doğulu oldukları için ordaki usulleri istanbulda uygulamaya çalışıyorlar)ailen baskı yaparsa neolacak diyorum yapsınlar kabul etmem diyor.sevdiğini söylüyor ama hep lafta elle tutulur gözle görülür hiç birşey yok.
ben şimdi neyapayım?yeniden evlenmeye takmış durumdayım.başka yerlerde olmadık insanlarda medet arıyorum.bu adam beni seviyormu sizce yoksa gönülmü eğlendiriyor.defalarca ondan ayrıldım hep üzgün oluyor laf vuruyor bana senin sevgin yalanmış diyor sonra barışıyorum.psikoloim tamamen gitmiş durumda ben neyapayım :-(

O KADAR YIL BOŞUNA OKUMUŞSUN...KENDİNE HAYRIN YOK..

Lütfen kendinizi kullandırtmayım öyle bir adama size hemcinsiniz olarak yalvarıyorum. Gece yatınca vicdaniyla başbaşa kalan sizsiniz.

evet iyi olur.
çok pişmanım keke hiç olmasaydı diyorum ama geçmişe dönemiyorum
hayırher pişmanlık daha çok deprasyona sokar ben işimden herşeymden oldum mesela ço pişman oldun ama sonra dedmki hayır pişman değilim olması gerekiyrdu oldu gecmiste bırakıcam bunu yapıcm dedm

arada bir bakıp tekrar işimin başına dönüyorum .ama nedense gerçekten sizin az da olsa düşünceleriniz değiştimi diye bakıyorum .nedense okadar çok üzüldüm ki durumunuza, birde çocuğunuz varmış biraz da onu düşünerek haraket edin dünyada ondan başka erkek yok gibi davranmayın ...gerçekten size ihtiyacı olan bir kızınız var onun ile vakit geçirin çağırdığı zaman kınızla değerli vaktinizi geçirin o masum bir melek şefkate ihtiyacı var lütfen ama lütfen yapmayın bunu kendinize :(

merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.ondan defalarca ayrıldım her ayrıldığımda saçma sapan şeyler yaptı ya içti ya kavga etti ya kaza yaptı.belki gerçekten seviyor bilmiyorum.aklımdan bir an olsu çıkmıyorsun delikanlı gibi sevdim seni diyor.dışarda utanıyorum görüşmeye alışkın değilim böyle şeylere diyor.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
özlem bi oku bakalım.
tanıdık gelecek mi?

Back
X