Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yaşadığım bazı şeylerle aynı.tek ben değilim demekkiözlem bi oku bakalım.
tanıdık gelecek mi?
evet haklısınız bende zaten çok utanıyorum şuanyaa birde çocuğunmu var offf yapma bunu sen önce çocuğuna anne ol elin adamını hayatına alma...
ailesi kızları kendi bulan bir aile tipi.abisinide köyden kendi buldukları bir kızla evlendirmişler hatta 10 bin tl başlık arası verip kızı almışlar oyzden evde hergün evlen muhabbeti açılıyormuş ama o kabul etmyrmuş.zorla evlendirecekler diyo
yok asla ayrım ypmıyorum bende doğuluyum.benim orda demek istediğim şu:mesela ailesi abisini evlendirmiş sevmediği biriyle köyden gidip 10 tl başlık parasıyla kız almışlar.bu gibi şeyleri kastedtim.
evet seninle evlenemem diyor açık açık.ama ayrılmıcaz beraberizde diyor.kafam bu yüzden karışık.
vallahi o kişi ben değilim.
yani özlem ya da yasminn herneysen insanları aptal yerine koyman hiçhoş değil.![]()
konunu kib ledim.vallahi o kişi ben değilim.
kimseyide aptal yerine koymuyoum
çok haksızlık ediyorsunuz
öyle olsa ilk açtığım konuyla devam ederdim
tabiki baksınlarkonunu kib ledim.
bakarlar kimsin nesin.
aklım birtek kendime yetmiyorAklı başında bir insanım derken eminmisiniz acaba . . !!
Aklı başında biri olsanız böyle bir adamla birlikte olmazsınız. .
yani özlem ya da yasminn herneysen insanları aptal yerine koyman hiçhoş değil.![]()
evet rahat ama ben bunu göremedimohh adam ne rahat... sen iyi misin ? neden kendini kullandırıyorsun ? bu işin sonu yok, bitir.
yazdım az ncede ben o kişi değilim.baksınlar isterlerse.Bu konu bana da bir dejavu yaşattı doğrusu yaşananlar birebir aynı mı olur.
çok akıl vermiştik ona demek ki destek bulurum umuduyla yine geliyor başkası olarak.
Bence kullandirtmak degil bu.iyi kendinizi çok güzel kullandırıyorsunuz tam böyle bir erkeğin istediği cinsten.
Bu konu bana da bir dejavu yaşattı doğrusu yaşananlar birebir aynı mı olur.
çok akıl vermiştik ona demek ki destek bulurum umuduyla yine geliyor başkası olarak.
evet haklısınızBence kullandirtmak degil bu.
Baksaniza adam son derece dürüst, net.
kesinlikle evlenmeyecegim seninle diyor.
ayrilmayacagiz da diyor, sadece evde gorusuyorlar o da sevismek icin.
adamda sıkıntı yok bence, o her seyi acikca soylemis.
sıkıntı bundaki acayipligi gormeyen konu sahibinde.
sevgilisinden hesap sorma hakki yok, yarin hamile kalsa, ben senle evlenmeyecegimi soylemedim mi ne halin varsa gor der adam. Diyebilir yani umut vermemis asla.