• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

Yavrum baglanma sende zaten evlensen bile olmaz bu adamla tamam vakit geçir gez toz evde görüşme ama baglanma.eger baglandiysan o hata işte

özlem okudun mu dicem ama zaten okumana gerek yok sanırım değil mi.
minibüs şoförü-uyuşturucu bağımlısı-ve eve gidip ilişkiye girdiğiniz detaylar malesef çok sırıtıyor.
yazık sana ya.

merhablar...bu insandan kesinlikle uzaklaşmanı öneririm sevgi bu değildir...sende kafana evliliği çok takma yani herşeyi akışına bırak insanların hayata geliş amacı evlenmek değildir okumuşum diyorsun güzelim diyorsun vardır bir nasip hem hayatını yaşa zamana bırak gururlu olun lütfen ve size bravo böyle bir adamla evlenmek istemeniz çok gözü kara gördüm sizi ilerde çocuklarınız olsa bu adam yüzünden sicilleri bozuk çıkar bunu bilin...hemde ikinci evlilik için insan biraz daha temkinli olur...

ailesi kızları kendi bulan bir aile tipi.abisinide köyden kendi buldukları bir kızla evlendirmişler hatta 10 bin tl başlık arası verip kızı almışlar oyzden evde hergün evlen muhabbeti açılıyormuş ama o kabul etmyrmuş.zorla evlendirecekler diyo

yok asla ayrım ypmıyorum bende doğuluyum.benim orda demek istediğim şu:mesela ailesi abisini evlendirmiş sevmediği biriyle köyden gidip 10 tl başlık parasıyla kız almışlar.bu gibi şeyleri kastedtim.
evet seninle evlenemem diyor açık açık.ama ayrılmıcaz beraberizde diyor.kafam bu yüzden karışık.

yani özlem ya da yasminn herneysen insanları aptal yerine koyman hiçhoş değil.:KK62:

iyi kendinizi çok güzel kullandırıyorsunuz tam böyle bir erkeğin istediği cinsten.

Aklı başında bir insanım derken eminmisiniz acaba . . !!
Aklı başında biri olsanız böyle bir adamla birlikte olmazsınız. .

yani özlem ya da yasminn herneysen insanları aptal yerine koyman hiçhoş değil.:KK62:

Bu konu bana da bir dejavu yaşattı doğrusu yaşananlar birebir aynı mı olur.

çok akıl vermiştik ona demek ki destek bulurum umuduyla yine geliyor başkası olarak.

çok akıl vermiştik ona demek ki destek bulurum umuduyla yine geliyor başkası olarak.
yazdım az ncede ben o kişi değilim.baksınlar isterlerse.
bende şaşkınım ama demek insanlar aynı şeyleri yaşayabiliyor

iyi kendinizi çok güzel kullandırıyorsunuz tam böyle bir erkeğin istediği cinsten.
Bence kullandirtmak degil bu.
Baksaniza adam son derece dürüst, net.
kesinlikle evlenmeyecegim seninle diyor.
ayrilmayacagiz da diyor, sadece evde gorusuyorlar o da sevismek icin.
adamda sıkıntı yok bence, o her seyi acikca soylemis.
sıkıntı bundaki acayipligi gormeyen konu sahibinde.
sevgilisinden hesap sorma hakki yok, yarin hamile kalsa, ben senle evlenmeyecegimi soylemedim mi ne halin varsa gor der adam. Diyebilir yani umut vermemis asla.

orada en sonunda baskılara dayanamayıp ayrıldım yazmıştı.
ayrılamadığı için de aynı konudan devam edemedi.
sayfalarca dil dökmüş insanlar.:((

Bence kullandirtmak degil bu.
Baksaniza adam son derece dürüst, net.
kesinlikle evlenmeyecegim seninle diyor.
ayrilmayacagiz da diyor, sadece evde gorusuyorlar o da sevismek icin.
adamda sıkıntı yok bence, o her seyi acikca soylemis.
sıkıntı bundaki acayipligi gormeyen konu sahibinde.
sevgilisinden hesap sorma hakki yok, yarin hamile kalsa, ben senle evlenmeyecegimi soylemedim mi ne halin varsa gor der adam. Diyebilir yani umut vermemis asla.
evet haklısınız

Back
X