• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

yuh diyorum :KK57: adamın niyeti belli adam gizlemiyor ki niyetini apaçık söylüyor siz hala seviyorum diyorsunuz kendi düşen ağlamaz derler buraya konu açıpta boş yere insanların sinirini bozmayın :KK62:

Bu kadar ailesine düşkün örf adet bilen adam seviyorum dediği kadınla gizli kapaklı ilişki Yaşamaz. Adam seni eve atıyor daha ne deyim sana. Adam helalim olmadan dokunmam sana saçının teline Kıyamam evlenelim bile dese senin oturup düşünmen gerek acaba doğru bi karar mı diye. Ne icin kendini ortalara atıyorsun böyle. Kadınlık gururu diye birşey var. Yaziktir ya dünya tersine mi dönüyor ne!

öyle dedim nikah yapalım dedim olmaz diyor ailem var.ozaman gidelim dedim burdan onuda düşündüm ama bizimkiler kahrolur diyor

peki sen bu adam evlenirse kahrolmıcan mı ?Bunu da geçiyorum eşi ile evli yarın o kadının hakkına eşini aldattığı için girmicekmisin resmen kadını ayakta aldatmış olacaksınız çok karanlık geliyo herşey nasıl bukadar şeye gönlün razı oluyor anlam veremiyorum gerçekten

Adamın nufus cuzdanına bak bakalım bi banyoya girdiğinde...evli mi yazıyor uzerinde...bu kadar basit ogrenmen

Bu adam sizi basbaya sevmiyor.Olurda evlenirseniz (ki bence evlenemezsiniz adam zaten diyor açık açık) tekrar hüsran olur sizin için.

buna benzer bir konu açılmıştı daha önce. aynısı diyebileceğim kadar benzer...
sadece adamın işi değişikti tam hatırlamıyorum ne iş yaptığını??

Kendinize hakim olup bu adamdan uzaklaşın.
Sizi sevmiyor sadece kullanıyor.
Aşk gözünüzü kör etmiş olabilir şuan ama kendinize gelin yoksa çok pişman olacaksınız.
Rabbim size doğru yolda gitmek için yardım etsin.

ben şimdi neyapayım?yeniden evlenmeye takmış durumdayım.başka yerlerde olmadık insanlarda medet arıyorum.bu adam beni seviyormu sizce yoksa gönülmü eğlendiriyor.defalarca ondan ayrıldım hep üzgün oluyor laf vuruyor bana senin sevgin yalanmış diyor sonra barışıyorum.psikoloim tamamen gitmiş durumda ben neyapayım :-([/QUOTE]

ozlem3427 ya sen ciddi ciddimi soruyorsun ne yapayım diye ki madem ciddi ciddi soruyorsun burada herkes sana bu adamdan bir cacık olmıycağını söylediği halde sen hala yapamıyorum, edemiyorum, bırakamıyorum,seviyorum ya arkadaş bir insan bukadar da kendini kullandırmaya meraklı olmaz demekki seninde hoşuna gidiyor ki devam ediyorsun madem buradaki kişilerin söylediklerini kaile almıycaksın niye buradaki insanlara ne yapayım diye fikir soruyorsun insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen gözünü kapatmış kendini bile bile bataklığa sokmaya çalışıyorsun sen böyle davranmaya devam ettiğin sürece daha çooooook kapanması zor yaralar alırsınçooooookkk arkadaşımmm.

uzak durun tek kelimeyle kimse aşktan ölmemiş başkası çıkar nasıl bikere hata yapmış biri aynı hatayı böyle tekrarlamak ister adam olmaz bundan..sevmiyor sizi

ben ona defalarca bunu söyleyerek ayrıldım.beni eşya olarak görme diyor.
çok paralı asker var gibi laflar söylüyor ama kalbim seni istiyor diyor bana böyle laflar öyleyince ben yine yumuşuyorum
O zaman senin kendine layık gördüğün yaşam bu. Adamla sevip sevişmek yetiyor aslında; dışarıda seninle görünmek istememesi gibi bir gerçeği bile sorun etmiyorsun, yeterki adam iki tatlı lafla seni yumuşatsın. Olabilir. Kendine dürüst ol sadece. Böyle biriyle eğlenirken, evlenmek istiyorum diye ağlaman komik olmuş.

Madem bu kadar çok istiyorsun evlenmeyi o zaman bana sahip olman için (senin deyiminle) evlen benimle yoksa yüzümü göremezsin de. Seviyorsa evlenir zaten ama boylebi adamla evlenmemen cok daha hayırlı. Ama böyle bi ise kalkisirsan olacağı söyleyim sana adam seni yine kaldıracak ve cinsel yönden faydalanacak asla evlenmeyecek. Çok diretirsen de seni bırakacak. Yapma bunu kendine. Bu kadar kiymetsiz mi hayatın bedenin?
bir kere yaşadığım için bu pislik çıkmıyor gibi geliyor ne kadar dua etsemde ağlasam sızlasamda vücudumdan iğreniyorum
tertemiz bir hayata ne yapsamda dönemem gibi geliyor

Yok bu adam seni kandırmıyor, seni çok seviyor diyebileceğimizi mi düşünüyorsun da 'sizce' diye soruyorsun?
Böyle bir ihtimal var yani sence öyle mi?

bir kere yaşadığım için bu pislik çıkmıyor gibi geliyor ne kadar dua etsemde ağlasam sızlasamda vücudumdan iğreniyorum
tertemiz bir hayata ne yapsamda dönemem gibi geliyor
Şu adamdan sözde adamdan kurtulmakla başlayabilirsin ise. Nerden buldun Allah aşkına bunu ya adam mı kalmadı dünyada. Yapma kendine bunu.

Allah'a sığın. Tövbe et. Allah çok affedicidir.Zararın neresinden dönersen kardır. olmuş bi hata yapmışsın. insanız hata yapabiliriz. bir daha dönmemek üzere terk et kendisini. Ve dua et. "Allahım karşıma hayırlı evlenebileceğim bir kişi çıkar " diye. ömrün boyunca bu şekilde yaşamayı mı düşünüyorsun?

Ya yazmislardir arkadaslar ama tutamayacagim kendimi. Cok da acik yazacam ozur diliyorum herkesten.
evlenmeye niyeti olmayan ya neyse o kismi da geciyorum.
Bulusmalari sadece evde olup bu evde gecirilen zamanda sadece iliski oluyorsa sevgi bunun neresinde. Buna kapatma deniyor kusura bakmayin. Acin artik gozunuzu.
Hem evlilige takmis durumdayim diyorsun7z hem olmadik biriyle zaman geciriyorsunuz. daha da bisey demiyom

bence adamın niyeti gayet açık.
eğitimli ve aklı başındayım diyorsunuz..
aklınızı başınıza bir kez daha almanızı öneririm.

Back
X