- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle dedim nikah yapalım dedim olmaz diyor ailem var.ozaman gidelim dedim burdan onuda düşündüm ama bizimkiler kahrolur diyor
O zaman senin kendine layık gördüğün yaşam bu. Adamla sevip sevişmek yetiyor aslında; dışarıda seninle görünmek istememesi gibi bir gerçeği bile sorun etmiyorsun, yeterki adam iki tatlı lafla seni yumuşatsın. Olabilir. Kendine dürüst ol sadece. Böyle biriyle eğlenirken, evlenmek istiyorum diye ağlaman komik olmuş.ben ona defalarca bunu söyleyerek ayrıldım.beni eşya olarak görme diyor.
çok paralı asker var gibi laflar söylüyor ama kalbim seni istiyor diyor bana böyle laflar öyleyince ben yine yumuşuyorum
bir kere yaşadığım için bu pislik çıkmıyor gibi geliyor ne kadar dua etsemde ağlasam sızlasamda vücudumdan iğreniyorumMadem bu kadar çok istiyorsun evlenmeyi o zaman bana sahip olman için (senin deyiminle) evlen benimle yoksa yüzümü göremezsin de. Seviyorsa evlenir zaten ama boylebi adamla evlenmemen cok daha hayırlı. Ama böyle bi ise kalkisirsan olacağı söyleyim sana adam seni yine kaldıracak ve cinsel yönden faydalanacak asla evlenmeyecek. Çok diretirsen de seni bırakacak. Yapma bunu kendine. Bu kadar kiymetsiz mi hayatın bedenin?
Şu adamdan sözde adamdan kurtulmakla başlayabilirsin ise. Nerden buldun Allah aşkına bunu ya adam mı kalmadı dünyada. Yapma kendine bunu.bir kere yaşadığım için bu pislik çıkmıyor gibi geliyor ne kadar dua etsemde ağlasam sızlasamda vücudumdan iğreniyorum
tertemiz bir hayata ne yapsamda dönemem gibi geliyor
baktım bekar yazıyor evli değil çünkü evdede annesinin önündede konuşuyor benimleNüfus cuzdanına diyorum hiç baktın mı