• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdayım, Yardıma ihtiyacım var...

20 yaşındayken kocaman adam ile evlenmek , şiddet aldatma olan evliliğe devam edip bir de çocuk doğurmak .
Hayatta çok hata yapmışsınız , bundan sonra dikkatli adımlar atın lütfen .
Haklısın, bundan sonra önce çocuğumu ve kendimi düşüneceğim. Toplum olarak Boşanma, Nişan atma hala zor bizim için. Ben de geri kafalılık ettim. Yalan Sözlerine, gülümsemelerine şefkatine aldandım her defasında. Her ailede olur böyle Şeyler dedim. Küçük yaşta büyük sorumluluk aldım. Ama öyle inandırıcıydı ki... Bizi gören herkes onun bana ne kadar çok aşık OLDUĞUNU söylerdi. Tam bir showmenmiş, göremedim. Görmek istemedim...

Altı yıllık mutlu bir Evliliğin ardından, tam da hamile kalmışken eşim sebepsiz yere boşanmak istediğini söyledi. Bir ay ayrı yaşadık. Ben ailemin yanında kaldım. Bir ayın ardından Eylül başında evime gittiğimde eşimin benim evimde benim eşyalarımın üzerinde bir başka Kadınla yaşadığını gördüm. Şok geçirdim. Üç gün içinde anlaşmalı bir şekilde boşandık. Şu an beş buçuk aylık hamileyim. Kafam allak bullak. Resmen dumura uğradım. Önümde önemli bir sınav var ama Kafamı toplayıp ders çalışamıyorum. Mutlu günlerimizi unutamıyorum. Bebeğimi babasız nasıl büyüteceğim, bundan sonra nasıl ayakta duracağım... Kafamda binlerce soru... Ben ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin...

:KK57::KK57::KK57: evet kim olsa şok yaşar kendi evinizde başka bir kadın '''ve utanmaz koca''' ne yapacaksınız ki en güzeline karar vermişsiniz zaten böyle bir insana böyle bir melek çok zaten ...bu adam ile hala güzel günler hatırlamayınn lütfen sevginizi haketmiyor.siz zor olsada şuan doğmamış meleğiniz ile geleceğe hazırlanın rabbim yardımcınız olsunn....

nasil bu Kadar midesiz olabiliyor bu adamlar.

madem 1bucuk yildir baska kadin var hayatinda niye cocuk istedi peki bu Adam?

Aslında öyle mutluyduk ki... Gözlerime aşkla bakardı. Ama bu ilişkisi bir buçuk Yıldır devam ediyormuş. Defalarca kafelerde aynı kişiyle görülmüş. Bu ikiyüzlülüğü kaldıramıyorum. Hem bana hem ona nasıl aşık gibi davranır? Yıllarımı harcanmış hissediyorum.
Nasil ya madem o kadar zamandir beraberler neden cocuk icin dikkatli davranmiyor. Cok uzuldum ya. Allah bebeginizi size bagislasin guzel gunler gostersin size. O da ettigini bulacak elbet siz sadece sabredin.

Nasil ya madem o kadar zamandir beraberler neden cocuk icin dikkatli davranmiyor. Cok uzuldum ya. Allah bebeginizi size bagislasin guzel gunler gostersin size. O da ettigini bulacak elbet siz sadece sabredin.
Dedim ya, herşey aslında çok normaldi. Deli gibi çocuk istiyordu, geleceğe dair planlar yapıyordu. Bebek odası mobilyası bakıyorduk, Bebeğin nasıl yetiştirileceğinş bile planlamıştık. Bir anda bir günde oldu ne olduysa. Haber bile vermeden evi terketti ve on gün gelmedi. Gelince de "boşanacağım"dan başka bir şey demedi. Bu kadın tehdit mi etti şantaj mı yaptı anlamadım. Ya da Büyü yaptı bilemiyorum, bir insan bir anda böyle değişemez. İlişki bir buçuk Yıldır devam ediyormuş ama çok sık değil ara ara görüşüyorlarmış. Ne olduğunu nasıl bu aşamaya geldiğini bilmiyorum ve bu bilinmezlik beni delirtiyor. Keşke ne yaşadıklarını ayrıntısıyla öğrenebilsem.

Dedim ya, herşey aslında çok normaldi. Deli gibi çocuk istiyordu, geleceğe dair planlar yapıyordu. Bebek odası mobilyası bakıyorduk, Bebeğin nasıl yetiştirileceğinş bile planlamıştık. Bir anda bir günde oldu ne olduysa. Haber bile vermeden evi terketti ve on gün gelmedi. Gelince de "boşanacağım"dan başka bir şey demedi. Bu kadın tehdit mi etti şantaj mı yaptı anlamadım. Ya da Büyü yaptı bilemiyorum, bir insan bir anda böyle değişemez. İlişki bir buçuk Yıldır devam ediyormuş ama çok sık değil ara ara görüşüyorlarmış. Ne olduğunu nasıl bu aşamaya geldiğini bilmiyorum ve bu bilinmezlik beni delirtiyor. Keşke ne yaşadıklarını ayrıntısıyla öğrenebilsem.
Siz doktora yaptığınızdan emin misiniz büyüden falan bahsediyorsunuz? Evlendiğinizden beri ne şiddet görmediğiniz kalmış ne de evli bir kadınla aldatılmadığınız. Hala mutlu bir evliliğim vardı diyorsunuz. Bilemiyorum, bir çiğlik, cahillik var sizde de.

Altı yıllık mutlu bir Evliliğin ardından, tam da hamile kalmışken eşim sebepsiz yere boşanmak istediğini söyledi. Bir ay ayrı yaşadık. Ben ailemin yanında kaldım. Bir ayın ardından Eylül başında evime gittiğimde eşimin benim evimde benim eşyalarımın üzerinde bir başka Kadınla yaşadığını gördüm. Şok geçirdim. Üç gün içinde anlaşmalı bir şekilde boşandık. Şu an beş buçuk aylık hamileyim. Kafam allak bullak. Resmen dumura uğradım. Önümde önemli bir sınav var ama Kafamı toplayıp ders çalışamıyorum. Mutlu günlerimizi unutamıyorum. Bebeğimi babasız nasıl büyüteceğim, bundan sonra nasıl ayakta duracağım... Kafamda binlerce soru... Ben ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin...

Eşin çok karaktersızmış. Muhtemelen o 6 yıl içinde aldatildin. Çok üzüldüm senin için ama evladin için dimdik durmalısın

Siz doktora yaptığınızdan emin misiniz büyüden falan bahsediyorsunuz? Evlendiğinizden beri ne şiddet görmediğiniz kalmış ne de evli bir kadınla aldatılmadığın
Siz doktora yaptığınızdan emin misiniz büyüden falan bahsediyorsunuz? Evlendiğinizden beri ne şiddet görmediğiniz kalmış ne de evli bir kadınla aldatılmadığınız. Hala mutlu bir evliliğim vardı diyorsunuz. Bilemiyorum, bir çiğlik, cahillik var sizde de.
çiğlik ve cahillik mi? Bu ne seviyesizce bir yorum! Tanımadığınız hayatlar hakkında ne kolay yorum yapabiliyor ne kolay yargılayabiliyorsunuz. Cahillikten siz mi bahsediyorsunuz? Akademisyen kadınların yüzde kaçı şiddet Görüyor eşinden haberiniz var mı? Aldatılmak sadece cahil kadınların kaderi mi? Ya da aldatılan her master doktora mezunu eşini hemen boşuyor mu? Affetmek, ikinci bir şans vermek sadece cahillere mi mahsus bir özellik? Evet büyüye inanıyorum, inanmadığını söyleyenlerin Beyoğlu'nun ara sokaklarındaki falcılarda kahve içmekten haz duyacak kadar modern! Ve medeni! Olduğunu da biliyorum. Halk bilimi okuyorum, Büyü benim bilimimin sınırları içinde son derece gerçek. At gözlüklerinizi çıkararak yorum yapın!

Diğer kadına onursuz diyorsun.. Tabi ki onu savunmayacağım da senin yaptıkların, aldığın kararlar doğru mu?
Adam şiddet uygulamış, adam aldatmış, adam sevmemiş... Ama sen sürdürmüşsün Evliliğini..
Nikah herseyi affediyor mu ya?
Kendine nasıl reva gördün sevilmediğini göre bile yanında durdun?

Biliyorum belki biraz ağır oldu ve hamilesin üstelik ama kendine gelmeni istedim . Önünde koca bir Ömür var . Aynı hataları tekrar etmez ve mutlu olursun umarım..

çiğlik ve cahillik mi? Bu ne seviyesizce bir yorum! Tanımadığınız hayatlar hakkında ne kolay yorum yapabiliyor ne kolay yargılayabiliyorsunuz. Cahillikten siz mi bahsediyorsunuz? Akademisyen kadınların yüzde kaçı şiddet Görüyor eşinden haberiniz var mı? Aldatılmak sadece cahil kadınların kaderi mi? Ya da aldatılan her master doktora mezunu eşini hemen boşuyor mu? Affetmek, ikinci bir şans vermek sadece cahillere mi mahsus bir özellik? Evet büyüye inanıyorum, inanmadığını söyleyenlerin Beyoğlu'nun ara sokaklarındaki falcılarda kahve içmekten haz duyacak kadar modern! Ve medeni! Olduğunu da biliyorum. Halk bilimi okuyorum, Büyü benim bilimimin sınırları içinde son derece gerçek. At gözlüklerinizi çıkararak yorum yapın!
Sakin olun, heyecanlanmayın. Burası sanal bir ortam, bir forum, elbette söylediklerinizden çıkarım yapılabilir, eleştiri alabilirsiniz. Akademisyen kadınlar şiddete görmez diye birşey demedim ama hem şiddet gören, hem aldatılmış kadın bir de kapının önüne konulunca "benim evliliğim çok iyiydi mutluyduk biz, o kadın büyü mü yaptı acaba " diyorsa... Neyse. Size akademik kariyerinizde başarılar.

Son düzenleme:
Canım benım aklıma gelen kadın buna şantaj yapmış bence ama oyle bısey varsa bile ömrünün sonuna kadar katlanacak halı yok ya bence çocuk doğunca o kadına restı çekip sana donmek ıateyecek

Canım benım aklıma gelen kadın buna şantaj yapmış bence ama oyle bısey varsa bile ömrünün sonuna kadar katlanacak halı yok ya bence çocuk doğunca o kadına restı çekip sana donmek ıateyecek
Bu işte şantaj olduğundan eminim. Dönmek isteyebilir ama onu karşılayacak kimse yok artık. Onun cezası Ömür boyu kendisini kötü anan bir evladının olması olacak. Babasız büyümüştü kendisi de, evladına da babasızlığı reva gördü. Hem de geçici bir heves Uğruna. Ona sadece acıyorum.

Kiyamam oncelikle kolay degil Allah sabrini artirsin diyorum ve bence maddi olarak ne kadar zorlayabilirsen zorla diyorum.yerinde olsam o gorustugu kadina da dava acardim kendisine de azcik da olsa iyi gelir diye dusunuyorum . Hem onlari biraz zorlamis olrsun hem de cocugun icin cok para lazim olacak onun icin harcarsin

Yasadiklariniz cok zor ama guclu ve karakterli bir kadinsiniz anlasilan.
Cocugunuzada bakarsiniz, calisir ayaklarinizin uzerinde de durursunuz.
Cocugunuzun evet babaya ihtiyaci var ama boyle karaktersiz bir baba olmaz olsun!
Hayat karsiniza guzel seyler cikarir bu yasadiklariniza sukredersiniz insallah ilerde.

Allah yardımcın olsun canım. İnşaAllah evladınla birlikte çok mutlu bir hayatınız olur.. o adamı da Allah'a havale et önüne bak sen.

Erkek musveddesi. Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Acini kalbimde hissettim. Bebeğin için cabala bundan sonra, bu arada bir mesleğin var mi? Hemen baba evine döndüm, ezildim buzuldum havalarina girme. Kendin için avantaja çevir bu hali. En azindan bebeğin büyürken de calisabilirsin, ve gözün arkanda kalmaz. Sonrasında ayrı bir eve çıkarsın. Yani bebeğin krese verilebilecek yasa geldiğinde. hem belki de çok iyi bir insanla tanisirsin o sırada. Kendini eksik hissetme. Senin bir suçun yok. Düşünüp de üzülme daha fazla. Allah biliyor de geç ve bebeğin için güçlü ol.

Erkek musveddesi. Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Acini kalbimde hissettim. Bebeğin için cabala bundan sonra, bu arada bir mesleğin var mi? Hemen baba evine döndüm, ezildim buzuldum havalarina girme. Kendin için avantaja çevir bu hali. En azindan bebeğin büyürken de calisabilirsin, ve gözün arkanda kalmaz. Sonrasında ayrı bir eve çıkarsın. Yani bebeğin krese verilebilecek yasa geldiğinde. hem belki de çok iyi bir insanla tanisirsin o sırada. Kendini eksik hissetme. Senin bir suçun yok. Düşünüp de üzülme daha fazla. Allah biliyor de geç ve bebeğin için güçlü ol.
İçten yorumuna çok teşekkür ederim. Şu an doktora yapıyorum. Okul iki yıl sonra bitecek inşallah. Sonra kadro olur illa ki. Ama burs alıyorum ve nafaka da bağlandı bebek için. Çok şükür kimseye ihtiyacım yok şimdilik maddi yönden. Az da olsa kendime yetebilecek durumdayım yani. Ailem hiçbir zaman kendimi kötü hissettirmedi. Dediğin gibi artık bebeğim için güçlü Olacağım. Giderek de düzeldiğimi hissediyorum. Kesinlikle kıskançlık ya da aşağılık duygusu hissetmiyorum. Allah hayırlısını versin...

Bu adamlara ne dense bos bir an once unutup yeni bir hayat kurmaya bak. O kendini rezil etmeye devam etsin. Bebek konusunda ne dusunuyo acaba ve nafaka konusunu da merak ettim.

Bu adamın al karşına suratına tükür, ya rabbim şükür der. Bence boşandığına sevin, evet üzülmen çok normal hele ki durumda. Ailen ve arkadaşlarından sosyal destek al yalnız kalma. Kaldıkça düşünür kendini üzersin.

Şükret Allah yüzüne bakmış hem senin hem de evladının..

KADINA DA ADAMA DA TAZMİNAT DAVASI AÇIN NE OLUR GURUR YAPMAYIN....
sizi şu halinizle böyle bir duruma atan insanların yakasını küt diye bırakıp ödüllendirmeyin

Back
X