Tamam da siz başkalarına göre neden kendinizi üzüyorsunuz ki , yaşlılıkta çocukluk gibi bir süreç değil mi , yaşlı olup çocuk ruhlu bakımlı çok güzel kadınlar var yani buna takılmayın bence üzüntü de insanın ruhunu yaşlandırırDemin internette baktım 27 yaşa yaşlı diyorlarmış çok üzüldüm
Evet evet hepimiz yaşlanıyoruz ne var bunda anlamadım?Demin internette baktım 27 yaşa yaşlı diyorlarmış çok üzüldüm
Sen bilmezsin,onlar elit kesim..Azeriler, İranlilar Türklerden cok farkli değil ki kulturel olarak.
Nasıl derdim yok?sayayım mı?9 kişi Rusya’da 3 odalı evde kalıyoruz izin vermiyorlar gideyim de mesleğimde çalışayım bu dert değil mi?!yaşımı kompleks yapıyorum sen her halde benden küçüksün sana hava hoş kvya geldikde galiba ben “yaşlanıyorum”demedim nasılsa bir laf oldu hatırlamıyorum,onun dediği “yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dediğini hatırlıyorum.sonra yüzümü tedavi ediyorum nisandan beri izotretionin ilaçını içiyorum yan etkileri var (ona da izin vermiyorlar gizli yapıyorum)dişlerimin düzülüşünü beğenmiyorum para briiktiriryorum ona da izin vermiyorlar ve de burnumu da sevmiyorum .ben bunların hepsini dert ediyorumBence senin başka derdin tasan yok nilüfer..
Para kazanmak için bile youtube'yi düşünmen, bunu destekliyor..
Zaten aylak bakkal canı sıkıldikca bu yerlerini tartar..
Seninkisi de o hesap bence
Yani gittikçe yaşlanıyorum değiş mi?oeki insan hangi yaşlarda gençleşmeye doğru gidiyorTamam da siz başkalarına göre neden kendinizi üzüyorsunuz ki , yaşlılıkta çocukluk gibi bir süreç değil mi , yaşlı olup çocuk ruhlu bakımlı çok güzel kadınlar var yani buna takılmayın bence üzüntü de insanın ruhunu yaşlandırır
İş konusunda bilgim yok ancak çok karamsar düşünüyorsun. 27 yaş ne ki? Şimdiden böyle düşünüyorsan bunun 30 üzeri 40 50 üzeri zamanları var. O zaman ne hale gelirsin bu düşünceyle. Anın kıymetini bil tadını çıkar. Çok gençsin. Kv de hazir hassas noktani yakalamisken canını sıkmak istemiş.Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Ama rus sayfalarımdan birimde kız soru sormuştu yaşlı miyim diye?yazdılar evet yaşlısın falanİş konusunda bilgim yok ancak çok karamsar düşünüyorsun. 27 yaş ne ki? Şimdiden böyle düşünüyorsan bunun 30 üzeri 40 50 üzeri zamanları var. O zaman ne hale gelirsin bu düşünceyle. Anın kıymetini bil tadını çıkar. Çok gençsin. Kv de hazir hassas noktani yakalamisken canını sıkmak istemiş.
Ben 34 oluyorum ama dert etmiyorum.Nasıl derdim yok?sayayım mı?9 kişi Rusya’da 3 odalı evde kalıyoruz izin vermiyorlar gideyim de mesleğimde çalışayım bu dert değil mi?!yaşımı kompleks yapıyorum sen her halde benden küçüksün sana hava hoş kvya geldikde galiba ben “yaşlanıyorum”demedim nasılsa bir laf oldu hatırlamıyorum,onun dediği “yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dediğini hatırlıyorum.sonra yüzümü tedavi ediyorum nisandan beri izotretionin ilaçını içiyorum yan etkileri var (ona da izin vermiyorlar gizli yapıyorum)dişlerimin düzülüşünü beğenmiyorum para briiktiriryorum ona da izin vermiyorlar ve de burnumu da sevmiyorum .ben bunların hepsini dert ediyorum
Tek siz değil hepimiz yaşlanıyoruz gün geçtikçe her beden farklıdır kimisi erken yaşlanır kimisi geç , fizyolojik olarak da ruhsal olarak da herkes bir gün yaslanacak ben şu an 22 yim bundan 20 yıl sonra şu an ki halimde mi olacağım hayır bunu biliyorum ama üzülmüyorum dert edilcek bir şey değil ki buYani gittikçe yaşlanıyorum değiş mi?oeki insan hangi yaşlarda gençleşmeye doğru gidiyor
Ben hayatımı yaş üzerinde düşünüyorum mesela,30 a kadar arzularımın hepsini gerçekleştirmek istiyorum ve bunu yapacak gücüm olmadığını derk ediyorum daha da üzülüyorum sanki 30 dan sonra herşey bitecekBen 34 oluyorum ama dert etmiyorum.
Vücuduma da çok takmıyorum,popom için memem.icin beğenecek olan hiç begenmesin.
Sen evlisin,ben değilim..
Bunu bile dert etmiyorum.
Kendi uzucek yer arama nilüfer,olan için de şükretmesini bil bence.
22 ne yaş ki?geri verin bana 22 yaşımıTek siz değil hepimiz yaşlanıyoruz gün geçtikçe her beden farklıdır kimisi erken yaşlanır kimisi geç , fizyolojik olarak da ruhsal olarak da herkes bir gün yaslanacak ben şu an 22 yim bundan 20 yıl sonra şu an ki halimde mi olacağım hayır bunu biliyorum ama üzülmüyorum dert edilcek bir şey değil ki bu
İşte diyorum ya 10 sene sonra bile şu an ki fiziğe yüz hatlarına sahip olmayacağım fiziksel olarak değil ruhende şu an düşündüklerim bile değişecek hepimizin öyle merak etmeyin , sizi de böyle beğenmeyen sevmeyen hakaret eden insanları ya duymayın görmeyin ya da silin hayatınızdan kendinize çok sıkıntı etmişsiniz22 ne yaş ki?geri verin bana 22 yaşımı
Orda öyle mi görülüyor bilmiyorum ama 27 yaş genç bir yaş.Ama rus sayfalarımdan birimde kız soru sormuştu yaşlı miyim diye?yazdılar evet yaşlısın falan
32 yaşındayım bir miktar gücendim NiluBen hayatımı yaş üzerinde düşünüyorum mesela,30 a kadar arzularımın hepsini gerçekleştirmek istiyorum ve bunu yapacak gücüm olmadığını derk ediyorum daha da üzülüyorum sanki 30 dan sonra herşey bitecek
Ben zaten hep 2 yaş küçük gösteririm gerek yokGüney Koreye taşın. Referandumla tüm halkı iki yaş gençleştireceklermiş.
Bilmiyorum belki de mahsustan öyle söylemişlerOrda öyle mi görülüyor bilmiyorum ama 27 yaş genç bir yaş.
Ee 10 mu verelim? Kaça okey dersinBen zaten hep 2 yaş küçük gösteririm gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?