Bunalımdayım

Demin internette baktım 27 yaşa yaşlı diyorlarmış çok üzüldüm
Tamam da siz başkalarına göre neden kendinizi üzüyorsunuz ki , yaşlılıkta çocukluk gibi bir süreç değil mi , yaşlı olup çocuk ruhlu bakımlı çok güzel kadınlar var yani buna takılmayın bence üzüntü de insanın ruhunu yaşlandırır

Bence senin başka derdin tasan yok nilüfer..
Para kazanmak için bile youtube'yi düşünmen, bunu destekliyor..
Zaten aylak bakkal canı sıkıldikca bu yerlerini tartar..
Seninkisi de o hesap bence
Nasıl derdim yok?sayayım mı?9 kişi Rusya’da 3 odalı evde kalıyoruz izin vermiyorlar gideyim de mesleğimde çalışayım bu dert değil mi?!yaşımı kompleks yapıyorum sen her halde benden küçüksün sana hava hoş kvya geldikde galiba ben “yaşlanıyorum”demedim nasılsa bir laf oldu hatırlamıyorum,onun dediği “yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dediğini hatırlıyorum.sonra yüzümü tedavi ediyorum nisandan beri izotretionin ilaçını içiyorum yan etkileri var (ona da izin vermiyorlar gizli yapıyorum)dişlerimin düzülüşünü beğenmiyorum para briiktiriryorum ona da izin vermiyorlar ve de burnumu da sevmiyorum .ben bunların hepsini dert ediyorum

Diğer konularınızi bilemicem ama bende bu yaş konusuna çok üzülüyorum saçma evet ama bazen çok duygusal oluyorum. Bazen bir ankete katılınca yaş kısmında18-24 değilde 25-35 arasında olduğumu görünce daha bi üzülüyorum. Hele ki eşim benden 5 yaş büyük otuuzn üstünde bebeğim olacak hayırlısıyla onun ileri yaşlarını düşünüyorum bı tuhaf hissediyorum. Yaşlı değiliz ama yaşlanıyoruz. Galibaa bundan korkuyoruz.

Yani gittikçe yaşlanıyorum değiş mi?oeki insan hangi yaşlarda gençleşmeye doğru gidiyor

Pasta yapacağım diyorsun da kaynanan izin verecek mi?
Videoyu saymıyorum bile

İş konusunda bilgim yok ancak çok karamsar düşünüyorsun. 27 yaş ne ki? Şimdiden böyle düşünüyorsan bunun 30 üzeri 40 50 üzeri zamanları var. O zaman ne hale gelirsin bu düşünceyle. Anın kıymetini bil tadını çıkar. Çok gençsin. Kv de hazir hassas noktani yakalamisken canını sıkmak istemiş.

Ama rus sayfalarımdan birimde kız soru sormuştu yaşlı miyim diye?yazdılar evet yaşlısın falan

Ben 34 oluyorum ama dert etmiyorum.
Vücuduma da çok takmıyorum,popom için memem.icin beğenecek olan hiç begenmesin.
Sen evlisin,ben değilim..
Bunu bile dert etmiyorum.
Kendini uzucek yer arama nilüfer,olan için de şükretmesini bil bence.
Ha diyorsan ki ben üzülürüm,ben takarım o d sana kalmış.

Yani gittikçe yaşlanıyorum değiş mi?oeki insan hangi yaşlarda gençleşmeye doğru gidiyor
Tek siz değil hepimiz yaşlanıyoruz gün geçtikçe her beden farklıdır kimisi erken yaşlanır kimisi geç , fizyolojik olarak da ruhsal olarak da herkes bir gün yaslanacak ben şu an 22 yim bundan 20 yıl sonra şu an ki halimde mi olacağım hayır bunu biliyorum ama üzülmüyorum dert edilcek bir şey değil ki bu

Ben hayatımı yaş üzerinde düşünüyorum mesela,30 a kadar arzularımın hepsini gerçekleştirmek istiyorum ve bunu yapacak gücüm olmadığını derk ediyorum daha da üzülüyorum sanki 30 dan sonra herşey bitecek

22 ne yaş ki?geri verin bana 22 yaşımı

22 ne yaş ki?geri verin bana 22 yaşımı
İşte diyorum ya 10 sene sonra bile şu an ki fiziğe yüz hatlarına sahip olmayacağım fiziksel olarak değil ruhende şu an düşündüklerim bile değişecek hepimizin öyle merak etmeyin , sizi de böyle beğenmeyen sevmeyen hakaret eden insanları ya duymayın görmeyin ya da silin hayatınızdan kendinize çok sıkıntı etmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…