Nilüfer seni youtube'da
Seni insan yerine koyanlar beni gökte koyarlarNilüfer seni youtube'da kim, niye izleyecek?
Bende 27 yım yas kompleksını at, her yasın ayrı bı guzellıgı var tatlımmSelam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Kendimi koymam ki pasta falan yapmamı koyarımKız çek 2 video koy bakalım
Alışveriş, bakim, yemek, çocuğunuz varsa onla ilgili videolar çekip youtube da paylasabilirsiniz benceSelam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Ağlamak istiyorumBende 27 yım yas kompleksını at, her yasın ayrı bı guzellıgı var tatlımm
Kendimi göstermek istemiyorum başka konulara odaklanmak istiyorumAlışveriş, bakim, yemek, çocuğunuz varsa onla ilgili videolar çekip youtube da paylasabilirsiniz bence
Mesela Rusya da gezilip görülecek yerleri de atabilirsiniz
Burda da youtube kanalınızn ismini yazarsiniz takipçiniz artar
Kendimi koymam ki pasta falan yapmamı koyarım
Sana komik gele bilir ama ben çok üzülüyorum ağlıyorumYaslaniyorsun,yıllar geriye doğru saracak değil.
Neden zoruna gitti onu çözemedim..
Yaşlanıyorum demişsin,KV de evet demiş.
Sen pas atmışsın o da gelişine vurmuş işte
Yok biz azeriyizBen izlerim. Bunu diye. Kaynana Turk mu?
Demin internette baktım 27 yaşa yaşlı diyorlarmış çok üzüldümÖnce siz yaşlanıyorum demişsiniz oda öyle demiş kırılmışsınız ama önce kendinizle barışık olmalısınız bir işim kazancım yok demissiniz okul hayatınız nasıldı bir meslek bölümünden mezun musunuz veya ilginizi çeken bir meslek varsa eğitimlerine katılıp sertifika alıp bir yerde çalışmaya başlayabilirsiniz , her yaş kendine özeldir
Bence senin başka derdin tasan yok nilüfer..Sana komik gele bilir ama ben çok üzülüyorum ağlıyorum
Azeriler, İranlilar Türklerden cok farkli değil ki kulturel olarak.Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?