• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdayım...:(

george clooney i al sen o boşta:27:
eletrik teli olmaz kız
öpecek zaman aramızda büyük engel olur:50:
carşafa bürütürüm:27::27:

teli dışarı çıkarken yapcan dışarda da öpmeyiver diycem de dayanamaz insan :1: george yaşlandı ya napim onu:ssz:

Bende aynı şeyi düşünüyordum ... gerci nişandan sonra biraz begenmiş resimlerine bakınca felan gülüyormuş ya....

arkadaş cidden bunalımda o zaman :44: çevrenin beğenmeyeceğini düşünmekten kendi hislerini bloke etmiş :ssz:

dayanamiyremmmmmm:1:
der şap öperim oyyyyy
akşam gidimde filmini izliyelim aşkımla :37:

yaşlandı ama karizma kız yinede:27:

yok kız izlemeyin filmde herkesle öpüşüp duruyor hır çıkartırsın sen hehe jasona trip atarsın döner arkanı yatarsın:1::1::1:

yok kız izlemeyin filmde herkesle öpüşüp duruyor hır çıkartırsın sen hehe jasona trip atarsın döner arkanı yatarsın:1::1::1:

bu kıza niye behlül behlül baktın derim
behlül kim derse allahhh izletirip bizden bi aşkı memnu görsün
türk kadının neler yapıcagını görsün elin gavuru :51::1::1::1::1:

bu kıza niye behlül behlül baktın derim
behlül kim derse allahhh izletirip bizden bi aşkı memnu görsün
türk kadının neler yapıcagını görsün elin gavuru :51::1::1::1::1:

yok kız birde behlülü öğretme örnek teşkil etmesin :1:

İçine sinmiş, ilk zamanlar alışamamışsın ama sonradan sevmişsin...
Ve artık belli süreçleri aşıp nişanlanmışsınız bu çok özel bi durum.
Daha iyileri gibi bi düşüncen varsa yazık, üzme umutlandırma çocuğu daha fazla.
Ama huzurlu bi evliliğin yolu sorumluluk sahibi, sahiplenici ve anlayışlı bi eşten geçiyo. Ki aranızda saygı da daim oldu mu, varsın çokta yakışıklı olmasın.
Gönlün sevdikten sonra gözün her türlü haline alışıyo zaten. Takma kimsenin söylediğini, ilişkini yaşa 3.kişileri umursamadan.

Bazen evde makyajsiz sac bas daginik dolasiyorumda,bu tiple iyi koca bulmusum diyorum kendime.ask yok bu mevzuda...o yüzden ne desek ne yazsak sana yardimci olamayiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yakışıklı erkeğin beğeneni rahatsız edeni çok olur..çirkin olsa nolur nişanlın o senin..hayat arkadasın olacak..sana ait
böyle düşündüğünü bilse ne kadar üzülürdü
onun için üzüldüm..

arkadaş cidden bunalımda o zaman :44: çevrenin beğenmeyeceğini düşünmekten kendi hislerini bloke etmiş :ssz:

Bunalımda mı bilemem ama hep daha fazlasını isteyen kararsız biri galiba ... Bence bir hisside yok nişanlısına üzüldüm sadece

Ya huy daha önemli açıkçası bana yakışıklı olanlar itici geliyor kendini beğenen tavır oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?:(:(

ah canım ya keske onla degılde brad pittle nişanlanaydın nasıl olduda nişanlandın sen o insanla...kusura bakmayın ama siz o kişiyi haketmiyorsunuz umarım çok geç olmadan farkına varır nişanlınız!!:ssz:

Back
X