• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalimdayim :'(

Ooo herşeye yetişen süper kahraman kadınlar sarmış burayı..... Hem akşama kadar çalıs, sonra ev işi yemek, EE bir de bebek bakımi, onda değil dokuzda perti çıkar adamın.... Sehzademiz de yerinden şikayetçi olsun.... Bebeginizin bakıcısı varsa ondan yemek yapmasını ve bebek uyudugunda şöyle bir etrafı toplamasını isteyin, bunun için de ayrı bir ücret verin....
Bu imkansizsa haftalık başka birini tutun, temizlik ve ütü işini halletsin.... Yemeklerimiz basit ama besleyici olsun, balık haşlama et, vs gibi ayrıntılı şeylerle ugrasmayin.... Size de yazık, ben yarım gün çalışıyorum, zor yetisiyorum....6 da eve gelip herşeye yetmeye çalışmayın.....
Bravo vallahi ya. Bende diyordum ki ne kadınlarımız var ve ben neyim. Eş yapmadıktan sonra biz ne yapalım, her zaman kavga etmektense kendimizi bir rutine bağlar devam ederiz yani. Yemek, ütü iş temizlik vs yap sonra süperman gibi ayakta dur, çevik ol. Yok artık yani. Ben eve 6 da geliyorum, yorucu bir işte çalışıyorum. mutfaktan çıkmak 1-1,5 saatimi alıyor. Çocukla ilgilen derken, kahve bilmem ne, ne fayda yani. Birde dört dörtlük ol, kocanla sevişeme diye kocan sana kızsın. Kadınlarımızda desteklesin, yok öyle bir dünya.

Bravo vallahi ya. Bende diyordum ki ne kadınlarımız var ve ben neyim. Eş yapmadıktan sonra biz ne yapalım, her zaman kavga etmektense kendimizi bir rutine bağlar devam ederiz yani. Yemek, ütü iş temizlik vs yap sonra süperman gibi ayakta dur, çevik ol. Yok artık yani. Ben eve 6 da geliyorum, yorucu bir işte çalışıyorum. mutfaktan çıkmak 1-1,5 saatimi alıyor. Çocukla ilgilen derken, kahve bilmem ne, ne fayda yani. Birde dört dörtlük ol, kocanla sevişeme diye kocan sana kızsın. Kadınlarımızda desteklesin, yok öyle bir dünya.
Ben de aksam beste cikiyorum evjm uzak gtmem altiyi buluyor iste hc bsy yapmadan otursam bile eve gdinc cok yoruliyorum ben de ayni sizin gbi dusunuorum ama madem.skntmz esimle vakit gecirmedigimzden cikiyor gayret gostercem ben ama ondan da karsiligini isticem.mesela artik evi daha duzenli kullancaz cikardigi kiyafetleri rastgele atmicak bana yardimci olacak soz vrdi bakalimm ;-)

Erken yattigim icin ev isi birikiyordu artik islerimi de halletcem esime zaman ayircam bakalim ben elimden geleni yapcam esimi de yardimci olmqya mecbur birakcam bi bahanesi olamicakk :-D
işlerin bırıkmemesı ıcın en basıt yol dagıtmamak mesela bı bardak da olsa hemen calkalar makıneye atarım ama eskıden bırıktırırdım dag gıbı olurdu dağıtmayınca toplaması çok kolay oluyo

işlerin bırıkmemesı ıcın en basıt yol dagıtmamak mesela bı bardak da olsa hemen calkalar makıneye atarım ama eskıden bırıktırırdım dag gıbı olurdu dağıtmayınca toplaması çok kolay oluyo

evet bır bardık ıkı bardak derken dünya bulasık cıkıyordu.benim kızım asırı dağıtıyor ya her seyin yerini değistırmem gerekıyor cekmecelerı acıp acıp ne bulsa getırıyor bızım ayakkabıları ayakkabılktan cıkarıp giyip gelıorr :D dağınıklığı toplarken basım dönüyorr :D

Selam kizlar.Bu aralar esimle aramiz hic iyi degil bir gun kotu olsak bir gun iyi oluyoruz.Aksam isten gelince cok yorgun oluyorum.Kizima yemek yedir,kendimize yemek hazirla, bulasiklar derken kizimin uykusu geliyor.Onu uyuturken benim de uykum geliyor ve saat on gibi uyuyorum genelde.Ama esim gece ikilere uclere kadar tv izlioo, netde geziyor.Asiri internete girmesine kizinca da senle vakit mi geciriyoruz da cinsel hayatimiz da kalmadi diye savunmaya geciyor.Boyle dusununce hakli geliyor ama bana hic ev islerinde yardimci olan birisi degil bikac kez soleyince de inat etti yapmiyor.Kisacasi hem kendime hem esime hem evime hem kizima vakit ayirip kendime ceki duzen vermek istiyorum ama yapamiorum :'( kendimi cok gucsuz hissediyorum ev islerini duzenli yapamiyorum, dogum kilolarini hala veremedim, araba surmeyi ogrenmeye kalktim onu da esimle kavga etmekten beceremedim sikintimm cokk :'( nerden baslamaliyim :'(
Canım sıkma kendini,bu şekilde yorolup uyuman normal bende geçirdim bu dönemi ve kendimi bi süre sonra işe yaramaz beceriksiz ve değersiz hissetmeye başladım.
Eşini al karşına konuş seni anlamasını sağla inatlaşma! Vijdan sömürüsüde yap hatta :KK66:

Canım sıkma kendini,bu şekilde yorolup uyuman normal bende geçirdim bu dönemi ve kendimi bi süre sonra işe yaramaz beceriksiz ve değersiz hissetmeye başladım.
Eşini al karşına konuş seni anlamasını sağla inatlaşma! Vijdan sömürüsüde yap hatta :KK66:

aynen canım konuyu actığım gün resmen bir patlama yasadım hangı sorunumu yazacağımı sastım.konustum canım söz verdı iyiyiz bakalım çok sükür ne kadar gider bılmıyorum ama :D bugün sağlıklı beslenmeye de basladm ıns.

evet bır bardık ıkı bardak derken dünya bulasık cıkıyordu.benim kızım asırı dağıtıyor ya her seyin yerini değistırmem gerekıyor cekmecelerı acıp acıp ne bulsa getırıyor bızım ayakkabıları ayakkabılktan cıkarıp giyip gelıorr :KK70: dağınıklığı toplarken basım dönüyorr :KK70:
az daa buyusun o yardım eder toplanmana :D

Back
X