Canim bi suru bayan var hem calisip,hem cocuk buyuten,evine kocasina yetisen hemen girme oyle bunalima!calisma saatlerinize gore bi cizelge yapin mesela haftada bi dip kose evinizi temizleyin,esinize rica edin o sirada cocukla ilgilensin sizde acin soyle hareketli bi muzik canlanirsiniz hem esinizde sizi boyle gorunce keyiflenir,aksamlari mesela isten geldiniz,cok yorgun olmanizi anliyorum kolay degil ama biraz cabayla asabilirsiniz,pozitif olun guler yuzlu olun,eve girince opun esinizi guzellikle deyin ben yemek yaparken bebisimizle ilgilenirmisin babasi vs yedikten sonra beraber kaldirip isleri bolusup,birbirinize daha cok vakit ayirmayi deneyin,butun bu isleri yapinca cok yoruluyorum ve uyuyakaliyorum deyin esinize ondan size yardimci olmasini isteyin yani.valla inanin bazen benimde elimi kolumu kaldiracak halim kalmiyo valla insan hali yani ama yinede zorluyorum kendimi,cocuklari erken yatiriyorum sonra hemen bi dus,bi cay yada kahve yapiyorum atistirmalik biseyler esimle beraber tv karsisinda zaman geciriyoruz ee haliyle esimde ona zaman ayirmaya calistigimi gorunce daha da memnun oluyor biraz caba canim duzenli gunluk planlarla yola koyabilirsiniz cok zor degil