• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalimdayim :'(

Bence kendinize bir konu açın. Bu sizi gördüğüm ikinci konu. Sıkıntınızı konunuzda açık açık yazarsanız fikirler bulmanıza yardımcı olunabilir yada dertleşirdiniz
Biliyorum aslında bebegimin olmaması beni geriyor asıl neden belkide budur

Canim bi suru bayan var hem calisip,hem cocuk buyuten,evine kocasina yetisen hemen girme oyle bunalima!calisma saatlerinize gore bi cizelge yapin mesela haftada bi dip kose evinizi temizleyin,esinize rica edin o sirada cocukla ilgilensin sizde acin soyle hareketli bi muzik canlanirsiniz hem esinizde sizi boyle gorunce keyiflenir,aksamlari mesela isten geldiniz,cok yorgun olmanizi anliyorum kolay degil ama biraz cabayla asabilirsiniz,pozitif olun guler yuzlu olun,eve girince opun esinizi guzellikle deyin ben yemek yaparken bebisimizle ilgilenirmisin babasi vs yedikten sonra beraber kaldirip isleri bolusup,birbirinize daha cok vakit ayirmayi deneyin,butun bu isleri yapinca cok yoruluyorum ve uyuyakaliyorum deyin esinize ondan size yardimci olmasini isteyin yani.valla inanin bazen benimde elimi kolumu kaldiracak halim kalmiyo valla insan hali yani ama yinede zorluyorum kendimi,cocuklari erken yatiriyorum sonra hemen bi dus,bi cay yada kahve yapiyorum atistirmalik biseyler esimle beraber tv karsisinda zaman geciriyoruz ee haliyle esimde ona zaman ayirmaya calistigimi gorunce daha da memnun oluyor biraz caba canim duzenli gunluk planlarla yola koyabilirsiniz cok zor degil
Herkesin ole olmuyo malesef

Canım bu sorunların bazılarını ben de yaşadım. Mesela hem çalışıp hem de ev işlerinin hepsi sana kalıyorsa o zaman sıkıntı var. Ben de eşimi buna alıştırmam zaman aldı. Hayatı paylaşıyorsak, ev işlerini de paylaşıcaz dimi ;)
Senin kızına bakıp,yemek bulaşıkla uğraşırken eşin ne yapıyorki? Madem erken uyumandan şikayetçi o da erken işlerin bitmesini sağlasın o zaman dimi yani. Mesela o kıza yemek yedirsin, oynayıp yorsun iyice, sen de yemek yap.
Saat 10 da yatmak problem değil. Uyku düzeni ile ilgili birşey. Bazı insanlar erken yatıp kalkmaya alışkındır. Ben de, kardeşim de aynı şekildeyiz mesela. En ufağımız gece üçe kadar uyumaz, sabah da kaldırmak işkencedir. İzin günlerimde bile tık diye sabahın köründe kalkıyorum mesela.
Benim eşim bana çemkirmedi ama ben bu durumu şöyle çözdüm, mesela eve gelir gelmez önce birbirimize vakit ayırırız. Bazen kısa bazen uzun vakit :oops:Uykum geldiğinde istemediğim halde oturur vaziyette bile uyuyabiliyorum. Bazen de nadir de olsa uyku saatime yakın sert bir kahve içiyorum. Bünye alışkın olmayınca uykumu açıyor. Beni bir iki saat daha ayakta tutuyor.

Ev iş çocuk eş derken nereye bölüneceğimizi şaşırdık kadınlar olarak bende cok bocalamıştım zamanında ama vitamin takviyesi ile biraz daha toparlanmıştım.Ayrıca canım eşinden araba sürmeyi öğretmesini bekleme inan hayattan soğutuyorlar insanı..

Elbette olmuyo malesef ama konu sahibinin biraz cabalamasi lazim bence,insan kendini bi saldimi toparlamasida zor oluyor valla
Olede gercekten gucu yetmeyebilir bnimde kendime ayiracak vaktim olmuyo bebekten dolayi

Bir de ev işlerini çok kafaya takmayın kızlar. Bugün pırıl pırıl yapıyorsun yarın yine aynısı oluyor. Değişmez kural. Ama eşle geçen zaman öylemi. İnsana ayrı bir enerji haz katıyor. :KK60:
Tabi çöplükte gibi yaşamamak lazım ama ne demişler bazen bırak dağınık kalsın...

Bir de ev işlerini çok kafaya takmayın kızlar. Bugün pırıl pırıl yapıyorsun yarın yine aynısı oluyor. Değişmez kural. Ama eşle geçen zaman öylemi. İnsana ayrı bir enerji haz katıyor. :KK60:
Tabi çöplükte gibi yaşamamak lazım ama ne demişler bazen bırak dağınık kalsın...

Ben çocuk doğmadan böyle dağı bi evim varsa çocuk doğduktan sonra nasil olur kim bilir :)))

Hepiniz de cok guzel seyler yazmissiniz cok tesekkur ederim.Musait olamadigim icin tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin.ASlinda sikinti surdan basliyor.Benim isim esimin isine gore cok daha yorucu.Ama ev islerine yetisemedigini gordugu halde hic yardimci olmuyor bunu konusmayi denedigimde de inat ediyor bir suru kadin var hem calisip hem evini tertemiz yapan ben yapmiyorum diyor.snra bu konusmanin sonu kavgayla bitiyor ve soguyorum ondan her kavga sonrasi.cocuga yemek yedir derim kizim zaten yemek yiyen bir cocuk degil oyunla falan yedirrim o bir kasik verir almadimi yemiyor der kenara cekilir.Dogumda da abarti kilo aldim kilo asiri yoruyor beni vermem sart.Kendime de eskisi gibi bakamiyorum yeniden baslicam kendim icin.Saat onda uyumaya gelince de o benim icin hic fedakarlik yapmio elinden net dusmuoo ben de inat ediorum galiba bira asiri derecede cinsellige onem veriyor ben o kadar duskun degilim acikcasi ozellikle cocuk olduktan sonra bu konuda hataliyim galiba.Araba konusunda da bana demdigi laf kalmadi sen asla suremezsin yok ya senden bsy oolmaz die cok kavga ettik ama onu hakli cikariyorum bi gelisme yok.

Hepiniz de cok guzel seyler yazmissiniz cok tesekkur ederim.Musait olamadigim icin tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin.ASlinda sikinti surdan basliyor.Benim isim esimin isine gore cok daha yorucu.Ama ev islerine yetisemedigini gordugu halde hic yardimci olmuyor bunu konusmayi denedigimde de inat ediyor bir suru kadin var hem calisip hem evini tertemiz yapan ben yapmiyorum diyor.snra bu konusmanin sonu kavgayla bitiyor ve soguyorum ondan her kavga sonrasi.cocuga yemek yedir derim kizim zaten yemek yiyen bir cocuk degil oyunla falan yedirrim o bir kasik verir almadimi yemiyor der kenara cekilir.Dogumda da abarti kilo aldim kilo asiri yoruyor beni vermem sart.Kendime de eskisi gibi bakamiyorum yeniden baslicam kendim icin.Saat onda uyumaya gelince de o benim icin hic fedakarlik yapmio elinden net dusmuoo ben de inat ediorum galiba bira asiri derecede cinsellige onem veriyor ben o kadar duskun degilim acikcasi ozellikle cocuk olduktan sonra bu konuda hataliyim galiba.Araba konusunda da bana demdigi laf kalmadi sen asla suremezsin yok ya senden bsy oolmaz die cok kavga ettik ama onu hakli cikariyorum bi gelisme yok.
Canım anlayışsız bir koca için yapacak çok fazla birşeyimiz yok malesef. Sana sabır ve kolaylıklar dilerim.

Ben daginik rahat edemiyorum canim sikilyo dagnik gorunce ortaligi

Ooo herşeye yetişen süper kahraman kadınlar sarmış burayı..... Hem akşama kadar çalıs, sonra ev işi yemek, EE bir de bebek bakımi, onda değil dokuzda perti çıkar adamın.... Sehzademiz de yerinden şikayetçi olsun.... Bebeginizin bakıcısı varsa ondan yemek yapmasını ve bebek uyudugunda şöyle bir etrafı toplamasını isteyin, bunun için de ayrı bir ücret verin....
Bu imkansizsa haftalık başka birini tutun, temizlik ve ütü işini halletsin.... Yemeklerimiz basit ama besleyici olsun, balık haşlama et, vs gibi ayrıntılı şeylerle ugrasmayin.... Size de yazık, ben yarım gün çalışıyorum, zor yetisiyorum....6 da eve gelip herşeye yetmeye çalışmayın.....

Ooo herşeye yetişen süper kahraman kadınlar sarmış burayı..... Hem akşama kadar çalıs, sonra ev işi yemek, EE bir de bebek bakımi, onda değil dokuzda perti çıkar adamın.... Sehzademiz de yerinden şikayetçi olsun.... Bebeginizin bakıcısı varsa ondan yemek yapmasını ve bebek uyudugunda şöyle bir etrafı toplamasını isteyin, bunun için de ayrı bir ücret verin....
Bu imkansizsa haftalık başka birini tutun, temizlik ve ütü işini halletsin.... Yemeklerimiz basit ama besleyici olsun, balık haşlama et, vs gibi ayrıntılı şeylerle ugrasmayin.... Size de yazık, ben yarım gün çalışıyorum, zor yetisiyorum....6 da eve gelip herşeye yetmeye çalışmayın.....
Kizima annem bakior anneme birakiyoruz her sabah.annem her zaman dior evini temizlim hafta sonu yemek yptm gotur dior ama zaten kizima cok zor bakmasi yoruluyor kendi sorumluluklarimizi bilelim istiyorum esimle ortak yapsqm zaten sikinti olmaz ama en mantiklisi temizlikci cagrmak arada.

Dogru bn calismadgim halde yetisemiyorum oglum dogalidan beri duzgun yemek yiyemiyorum odada gecyo tum zamanim

Back
X