• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalimdayim :'(

herşeye koşacak gücün yok sanırım bir sıkıntı olmalı doktora görünsen iyi olur böylelikle erkenden uyumazsın bir şeyleri düzeltmene yardımcı olur bu durum

Eş, baba, abi bu üçlüden araba kullanmayı ğretmesini istemek en büyük hata. Gerekirse bir direkiyon hocası tut daha iyi. Sende çok erken yatıyorsun eşin haksız sayılmaz. Vitamin takviyesi al. Balık yağı hapı, Arı sütü hapı kullanmaya başladım ben. Evli eğilim ama çok yoğun çalışıyorum. Aileme burada değil, çok yoruluyorum ama kullandığım haplar çok fayda gösterdi.
Biraz fedakarlık yapmak lazım. 1-2 saatini ona ayırmalısın.

F fatmasu bir abimiz soyle demisti vakti zamaninda ben esime ev islerinde yardim ediyorum cunku bana daha cok vakit ayirmasi

herşeye koşacak gücün yok sanırım bir sıkıntı olmalı doktora görünsen iyi olur böylelikle erkenden uyumazsın bir şeyleri düzeltmene yardımcı olur bu durum
Aslinda evet kendimi hep yorgun hissediyorum enerjim olmuo aksam isten glnce evt bi doktora danissam iyi olur tesekkurler cnm

Eş, baba, abi bu üçlüden araba kullanmayı ğretmesini istemek en büyük hata. Gerekirse bir direkiyon hocası tut daha iyi. Sende çok erken yatıyorsun eşin haksız sayılmaz. Vitamin takviyesi al. Balık yağı hapı, Arı sütü hapı kullanmaya başladım ben. Evli eğilim ama çok yoğun çalışıyorum. Aileme burada değil, çok yoruluyorum ama kullandığım haplar çok fayda gösterdi.
Biraz fedakarlık yapmak lazım. 1-2 saatini ona ayırmalısın.
Kesinlikle ogrenilmiyor aslinda gecen gun bir hocayla gorustum bir hafta snra gors dedi ders almam sart.vitamin haplarini cevremde cok kullanan var hic dusunmemistm ama arastrp alcam cok tesekkurler erken de yatmicam inss :-D

Kizima yemek yedir,kendimize yemek hazirla, bulasiklar
bunların yarısını niye kocanız yapmıyo yapmıyosa da o zaman neden evlisiniz ona ihtiyacınız yokmuş zaten siz kendinizi niye bu kadar parçalıyonuz inat etti yapmıyor ne demek öyle kocayı parçalardım herhalde ben

Saat 10'da uyumak yerine 11'e kadar uyanık kalıp cinsellik yaşayabilirsiniz. Sonrasında uyursunuz, eşinizin de hakkına girmemiş olursunuz.
Ben süper anneyim her şeye enerjim var deyip vitaminler alın açın camları perdeleri gündüz, içeri hava alsın sürekli.

şimdi yorumları okudum da her yere yetişmeye çalışmak yerine kocana ağırlığını koy restini çek super anneler 40ından sonra kanser oluyor :) benim anneciğim gibi :) iş işten geçtikten sonra da kocalar g.tlerini kaldırmaya başlıyor o da g.t korkusuna herhalde :) babamı çok severim o benim bir tanem ama bencilin önde gideniydi ben küçükken aynı sizin koca gibi

Ben cidden yorumları anlamıyorum. Git vitamin al demek neyin kafası, bu kadın gücünü 1 insandan 1.5 insana neden çıkarmaya çalışsın? İşleri bölüp insanca yaşamak yerine kendini neden paralasın hele ki kocası oralı değilken?

Bu kadın vitaminle takviyeyle nereye gider ki? Vücut olmasa yorgunluktan zihinsel tükenirsin bir müddet sonra.

Hatun paralansın , kimin için? Şehzade köşede g.t büyütüyor, sen çocuğuna bak, evi mükemmel yap her şeyi mükemnel yap diyip kendi hiçbir işten oralı olmuyor. Ben olsam da bu adamdan soğurum, cinsellik yaşamak istemem. Beni düşünmeyen, yorgunluktan öldüğümü görüp başka kadınlar mükemmel diyen herif gider köşede eliyle takılır, benden yakınlık beklemesin. Bu kadar bencil bir herif için ne yemek ne ev işi yaparım. Paşaya da bakın hele.

Kimi erkekler dusunceli olamiyor ev islerinde sen kesinlikle haklisin arkadasim :(

Ama evlilik gercekten cinsellige bagli birsey. Onu saglam tuttuktan sonra geri hersey guzel oluyor yolunda gidiyor.. O yoksa gerisi zor.. Bence once cinsel hayatinizi duzene sokun birbirinize vakit ayirin.

Canım bak bende senin gibiydim şimdi söyle yapiyorum en azından haftanın 4 günü eve gelince yemek pratik şeyler yapıyorum zor olanları hafta sonuna bırakıyorum mesela pasta börek 3 aydır yapmadım sonra sofrası kaldırıp biraz kizimla oynuyorum sonra kızımı uyutup genelde 10 da uyumuş oluyo eşimin yanına gidiyorum ve kizim uyuduktan sonra hiçbir is yapmıyorum zaten 11 de gözüm kapanmaya basliyo 12 de yatıyorum

Kizima yemek yedir,kendimize yemek hazirla, bulasiklar
bunların yarısını niye kocanız yapmıyo yapmıyosa da o zaman neden evlisiniz ona ihtiyacınız yokmuş zaten siz kendinizi niye bu kadar parçalıyonuz inat etti yapmıyor ne demek öyle kocayı parçalardım herhalde ben
Aynen zaten.evliligimi zorlastiran esimin davranislarii.ben de parcalicam bu gidislee yakinn :-D

Kimi erkekler dusunceli olamiyor ev islerinde sen kesinlikle haklisin arkadasim :KK43:

Ama evlilik gercekten cinsellige bagli birsey. Onu saglam tuttuktan sonra geri hersey guzel oluyor yolunda gidiyor.. O yoksa gerisi zor.. Bence once cinsel hayatinizi duzene sokun birbirinize vakit ayirin.
Kesinlikle bu konuda daha dikkatlii olcammm bugun gec yatarak basladim bakalimmm birbirimize vakit ayirmaya ;-)

Canım bak bende senin gibiydim şimdi söyle yapiyorum en azından haftanın 4 günü eve gelince yemek pratik şeyler yapıyorum zor olanları hafta sonuna bırakıyorum mesela pasta börek 3 aydır yapmadım sonra sofrası kaldırıp biraz kizimla oynuyorum sonra kızımı uyutup genelde 10 da uyumuş oluyo eşimin yanına gidiyorum ve kizim uyuduktan sonra hiçbir is yapmıyorum zaten 11 de gözüm kapanmaya basliyo 12 de yatıyorum
Ben de artik planli programli hareket etcem bakalim canim islerimi duzene koymaliyim bugun dip kose temizlik de yaptimm umarim yemek.isini de duzene koyarimm pratik seylerle bi tek kilo veripp fistik gibi olmaya kaldii:-)

tatlım hem çalışmak hem ev hem çocuk hem eş illaki çok zor oluyor bende çalışan bi anneyim ve inan 2,5 yaşında bi oğlum var ve 5 çocuğa bedel her şeyin kolayına kaçmaya çalışıyorum mesela yarının yemeğini bi önceki akşam yapıyorum yatmadan ortalığı topluyorum oğlum uyuyunca çayımı kahvemi yada meyve tabağımı yapıp soluğu eşimin yanında alıyorum beraber ne kadar vakit geçirebilirsek kardır diyorum sende hayatını daha da kolaylaştırmaya çalış ve eşinle zaman geçirmeye bak çünkü eşler sen anneymişsin çalışanmışsın yada o evin hizmetçisi gibiymişsin anlamıyorlar

tatlım hem çalışmak hem ev hem çocuk hem eş illaki çok zor oluyor bende çalışan bi anneyim ve inan 2,5 yaşında bi oğlum var ve 5 çocuğa bedel her şeyin kolayına kaçmaya çalışıyorum mesela yarının yemeğini bi önceki akşam yapıyorum yatmadan ortalığı topluyorum oğlum uyuyunca çayımı kahvemi yada meyve tabağımı yapıp soluğu eşimin yanında alıyorum beraber ne kadar vakit geçirebilirsek kardır diyorum sende hayatını daha da kolaylaştırmaya çalış ve eşinle zaman geçirmeye bak çünkü eşler sen anneymişsin çalışanmışsın yada o evin hizmetçisi gibiymişsin anlamıyorlar
Cok dogru soyluyorsn cnm bnm kkizimda asiri mizmiz surekli kucakta durmak isteyen bir bebek.aksama kadar ayri kaldgm icin hep onunla ilgilenmek istiyorum eve gidince.Onun da yatmasi saat onu buluyor.Yorgun da olsam aksamdan halletcem ins islerimi senin gibi, esime de vakit ayircam.

Cok zor degil gozunde büyütme yeter hergun ev isi dag gibi olmaz zaten belli bi duzene koyarsan herseyi yorulmazsin kizin uyuunca dagit adama sirnas bir iki bak hersey guzel olur ayrica iliski yorgunluga strese bas agrisina iyi gelir rahatlarsin bunu da bi is olarak görürsen olmaz zaten

Cok zor degil gozunde büyütme yeter hergun ev isi dag gibi olmaz zaten belli bi duzene koyarsan herseyi yorulmazsin kizin uyuunca dagit adama sirnas bir iki bak hersey guzel olur ayrica iliski yorgunluga strese bas agrisina iyi gelir rahatlarsin bunu da bi is olarak görürsen olmaz zaten
Erken yattigim icin ev isi birikiyordu artik islerimi de halletcem esime zaman ayircam bakalim ben elimden geleni yapcam esimi de yardimci olmqya mecbur birakcam bi bahanesi olamicakk :-D

Back
X