bunalımdayım :(

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
merhabalar canım çok sıkkın uzun zamandır
25 yaşındayım bütün arkadşlarım evlendi sayılır 2 çocuklu olanlar dahi var 3 gün önce en yakın arkadaşım sandığım kişide sözlenceği akşam ben sözleniyorum yazmış çok şaşırdım
benimde evlenme imkanım vardı ama 3 yıldır sevdiğim biri vardı internetten üzerinden tanıştık en ufak hatasını görmedim
yaklaşık 2 ay önce bitti annem istemedi işi gücü uzaklık felan herşeyi koydu araya bende söledim istemeyerek bitirdim artık acı çekmiyorum eskisi gibi
kimi görsem nişanlı evli sözlenen arkadaşım ise ayağımı sürtüyom acele ete diyor
o kadar bunaldım ki sanki ben hiç evlenemicekmişim sürekli insanların hayatlarına özenecekmişim gibi geliyor
kimsem yok sanki kimi arkadaşım görsem hata yaptığımı anlıyorum
evlenince de multu olmucam bunu da biliyorum
bu düşünceler beni çok boğmaya başladı

Son düzenleme:
merhabalar canım çok sıkkın uzun zamandır 25 yaşındayım bütün arkadşlarım evlendi sayılır 2 çocuklu olanlar dahi var 3 gün önce en yakın arkadaşım sandığım kişide sözlenceği akşam ben sözleniyorum yazmış çok şaşırdım
benimde evlenme imkanım vardı ama 3 yıldır sevdiğim biri vardı internetten üzerinden tanıştık en ufak hatasını görmedim
yaklaşık 2 ay önce bitti annem istemedi işi gücü uzaklık felan herşeyi koydu araya bende söledim istemeyerek bitirdim artık acı çekmiyorum eskisi gibi
kimi görsem nişanlı evli sözlenen arkadaşım ise ayağımı sürtüyom acele ete diyor
o kadar bunaldım ki sanki ben hiç evlenemicekmişim sürekli insanların hayatlarına özenecekmişim gibi geliyor
Daha çok gençsin evlenirsin
Bekarlıgın tadını cıkart bence
Hayatı kendine neden zehir ediyorsun
Benim de cocugum yok, çocugu olanlara bakıp bakıp üzüleyim mi?

Daha çok gençsin evlenirsin
Bekarlıgın tadını cıkart bence
Hayatı kendine neden zehir ediyorsun
Benim de cocugum yok, çocugu olanlara bakıp bakıp üzüleyim mi?
ben herşeye üzülüyorum inan saçım bile beyazlamaya başladı herşeyi kafama takmaktan

Gençsin daha bu kadar milletin baskisi altinda kalma.Geç olsun güç olmasın.
Zamani gelince seninde kapini çalar kısmet:)

ben herşeye üzülüyorum inan saçım bile beyazlamaya başladı herşeyi kafama takmaktan
Ben de çok ince düşünürüm kırılganım ama hayatta hersey kader kısmet biraz manevi yönden düşünürseniz belki daha az takarsınız

25 yasında ben de evli değildim bu arada

Senden daha buyuk ve bekariz ben ve Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti kader boyle seyler.ayrica evlenmis olmak.icin evlenilmez.dogru insan cikar bi gun gelinligini suruyerek cikarsin baba evinden takma boyle seyleri yasin daha kucuk

Senden daha buyuk ve bekariz ben ve Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti kader boyle seyler.ayrica evlenmis olmak.icin evlenilmez.dogru insan cikar bi gun gelinligini suruyerek cikarsin baba evinden takma boyle seyleri yasin daha kucuk
tabiki haklısın ama en yakın arkadaş bildiğim insan bile sözlenmek üzere olduğu anda yazıyor ben evleniyorum diye
isteseydim evlenirdim çok küçük yaşta taliplerim oldu ama istemedim
yine var nasip demekkki diyorum ama insanların yapmacık hareketlerine katlanamıyorum

Üzülme ben 31 yasinda evlendim (kendi istegimle) hatta esim evlendikten sonra kizmisti bana daha erken evlenseydik bak bunca sene kayip ettik diye :)

Bosver. Cekecegimiz cileleri erteliyoru. Heo oyle dusunerek evlenmedim. Cunku cevremde butun evlenenler aman nerden evlendim derdi. Gozum korkmusti baya :)

tabiki haklısın ama en yakın arkadaş bildiğim insan bile sözlenmek üzere olduğu anda yazıyor ben evleniyorum diye
isteseydim evlenirdim çok küçük yaşta taliplerim oldu ama istemedim
yine var nasip demekkki diyorum ama insanların yapmacık hareketlerine katlanamıyorum
Seni son anda hatirlayani sen unut;) evlenmek.marifet degil ayrica.kismet olunca herkes evlenir onemli.olan mutlu olabilmek.ins ck guzle evlilik yaparsin mutlu olursun

merhabalar canım çok sıkkın uzun zamandır 25 yaşındayım bütün arkadşlarım evlendi sayılır 2 çocuklu olanlar dahi var 3 gün önce en yakın arkadaşım sandığım kişide sözlenceği akşam ben sözleniyorum yazmış çok şaşırdım

Konu sahibi arkadasim ipeqbojuqu ipeqbojuqu nunde dedigi gibi biz senden buyuguz hatta toplum icinde arada sirada evde kalmis goxuyke bile bakiliyoruz ornek patavatsiz yenfem gecen bunu cok guzel bi sekilde ima etti

Örnek misal baska bi yengem közlarina cikan talipleri ballandira ballandira anlatir tabi ben bana talip olanlari oetalik yerde herkeslere yaymadigim icin ben evde kalmis muamelesi gorurum

Ama emin ol isterse bin talibimiz ciksin nasip kismet hersey

Ben ve ipeqbojuqu ipeqbojuqu de artik evlenio barklanmak coluga cocuga kavusmak istiyoruz ama onemli olan senin kendin icin istemen baskalari ne diyor diye istemen degil

Kendi adima konisayim evet bazen insanlarin dusunceleri kırıyor uxuyor ama onemli olan baskalarinin dusuncelerinden once senin duygularin olmalı

Allah tez zamanda jakkinda hayirlisini versin

Bu arada mutlu olmayacagim diye kendinj sartlandirma bazen dusuncelerimiz yasadiklarimiza etki edebiliyo

Bak mubarwk ramazan ayindayiz bol bol dua et

Back
X