Erkek İnfertilitesi bunalımdayımmmmmmmmm.....yardım lütfen.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ccaaddee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
187
1
96
İstanbul
mrb kızlar ben 6 ay önce bebeğimi kaybettim down sendrumydu 6 gün yaşadı ve vafat etti şimdi tekrardan bebek düşünüyoruz ama eşim de varikosel çıktı morfolojisi:%12 sperm sayısı :33.000 doktor normal dedi normal yolla hamile kalmaya çalışın dedi..ama anormal sperm sayısı:%88 ameliyata gerek yok demiş doktor ve beim doktorumda bşzden kromozom testi istedi..ben nisanda testimi yaptırıcam ama şimdi korkuyorum bu teste sorun çıkarsa ben napıcammmmmmmmmm(

sorun çıkmadan sorunu düşünme bence testlerinizi yaptırın eşinin durumu gayet iyi
hem test çıkıp gelene kadar zaman geçer
inşallah tekrar gelir bebeğin sağlıkla

canım ne diycemi bilmiyorum allah sabır versin birdaha yaşatmasın:Saruboceq:hayatım bizdede sayı ve hareket normal, morfoloji bozuk bizede normal yolla olur diyolar ama1,5 senedir bekliyoruz.eşimdede varikosel var 1 aşam iki dr da ameliyata gerek yok dedi.senin eşininki hangi aşama acaba 1.aşamada ameliyatı önermiyorlar hayatım.kromozon testini bebeğinin down sendromu yüzünden istediler heralde bizden öle bir test hiç istenmedi.kalbini ferah tut arkadaşım derdi veren rabbim dermanınıda mutlaka verir.hani bir söz varya rabbine dönüp çok büyük derdim var deme derdine dönüp benim senden büyük rabbim var diye sende öyle düşün.allah sana umarım sağlıklı hayırlı bir evlat verir fazla bekletmeden.moralin doğurganlıkta önemli olduğunu unutma kötüyü değil iyiyi düşün canım:1hug:

cannım bence daha testi yaptırmadan endişelenme eşinin durumuda kötü deil bence canını sıkma dur bakalım ne olucak rabbim sanada tez zamanda sağlıklı sıhatli bir bebiş versin

çok teşekürler arkadaşlar allah hepinizi güldürsün......iyi akşamlar allahım ne olur güzel yarabbim isteyen herkese naip et bu duyguyu..

arkadaşım öncelikle başın sagolsun.hemen karamsar olma inşallah hiç bir sorun çıkmayacak ve bu sefer allahım sana saglıklı sıhatlı bir evlet nasip edecek inşallah kötü düşünme lütfen.

CANIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN.ÇOK ACI BıŞEY OLSA GEREK.RABBıM SABIR VERSıN.canım benim ,eşinin sperm durumu güzel.morf.%12 çok güzel. %2 %3 MORFOLOJıYLE bile sağlıklı gebe kalanlar var.sperm sayısı 33.000 yazmışın binmi milyon mu eğer 33binse sayı kolay yükselen bişey,zaten 33milyonsa eğer normaldir.hiç endişelenecek bişey yok.morf. çok güzel diğerleri kolay yükselen şeyler.inan teselli olsun diye söylemiyorum korkulacak hiç birşey yok.gör bak en kısa zamanda hamiş kalırsın.(tabi stres yapmazsan.)rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun,inş.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun canım
daha hiç bişey belli değilken bu kadar stres yapma kendine iyi düşün iyi olsun

başın sağolsun canım.testten korkma,o yapılsada yapılmasada sen bi daha anne olmak isteyeceksin ve deneyeceksin.sonuç iyi çıkar merak etme.her çocuğunda aynı şey olur diye bişey yok.down sendromlu çocukların normal kardeşleri vardır hep.araştır bak.hiç korkma.Allah hayırlısını,sağlıkla versin....

başınız sağolsun acın büyüktür mutlaka ama Allah böyle uygun görmüş hayırlısı buymuş demek ilk önce bunalımdayım falan deme olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun dr test istemesi gayet güzel bence önce sonuçlar çıksın o na göre değerlendirirsin canım allah hepimizin hakkında hayırlı şeyler versin

canımın içi başın saolsun.rabbim tekrardn sağlılı bi yawru sana nasip eder inşallah.sana söyleyeceğim hepsi hikaye ben we eşimtüp bebek denemesinden önce yaptırdık kromozm tesini normal çıktı.ama sonuç ne ikiz bebek kableri duruyo nedeni ne peki dediğimizde kromozomları bozuktu sakat gebelik.o yuzden canım benim hersy rabbimidilemesi hepsi para tuzağı yaptırsanda değisen bırsey olmuyo .o yüzden korkma tum bebişlerin dawn sendromlu doğacak değilya allahın izniyle bolca dua et gideceğimiz başka kapı yk

arkadaşlar çok teşekürler düşünceleriniz bir aa olsun rahatlattı beni.....nisanın 9 a randevu aldım bakalım testimi bakırköyde yaptırcam sonuçlar inşalah iyi gelir dua edin öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…