Anneniz iyi niyetli bence, en azından size karşı
Şükredin şu halinizle üç çocukla anneniz gelmese ne yapacaksınız ?[/QUO
Benim annem ikizlerim 6 aylıkken geldi 2saat uzakta oturuyorlar
6gun anca dayandı
Kızım sana Allah yardım etsin dedi gitti:))
Şimdi arada gel falan diyorum eee ben oturuyorum orda bişey yapmıyorum ki diyo
Oysa birinin evde oturup bebeklerin birini kucağında tutması bile ne kadar önemli benim için
Konu sahibi arkadaşım annenin kıymetini bil gerçekten
sizinkiler daha yurumuyordur.onceden bende yapabiliyodum.yurudukleri icin heryeri dagitiyorlar vede tirmaniyorlar heryere.dipten bi temizlik lazim ama yapamiyorumAllah bağışlasın çocuklarınızı
İkizler kaç aylık??
Benimde 3 yaşında çocuğum ve 11 aylık ikizlerim var
Doğduklarından bu yana kendim bakıyorum
Eşim elinden geldiğince yardım ediyor yemek temizlik mama yedirme gibi
Tek bebek bile çok zor bizde 3tabe:)
Ben de rutin söyle oluyo
Sabah kalkıp mama ve kahvaltı bitene kadar saat 12 oluyo
Ondan sonra salona etrafa yastık koyup çocukların önüne oyuncak koyuyorum
Bende yatak odası salon mutfak topluyorum
Zaten sonrası öğle uykusu park akşam yemeği devam ediyor
Çoğu akşam bulaşıklarım kalıyor
Ama detaylı temizliğim 2 haftada bir mutlaka yaparım
Camlar silerim perdeler makinaya atarım koltukları çekerim gardrop düzenlerjm buzdolabı atılacak varsa atarım silerim aynı şekilde mutfak dolapları
Bide vaktimi alacak şeylerle meşgul olmuyorum
Alışverişimi stoklu yapıyorum
Dondurucuda hep hazır bişeyler koyarım
Sizin annenizde geliyormuş ne güzel
Ben birisi 1saat bebeklerimle ilgilense diyorum ama yok maalesef
Annenizin dediklerini duymayın artık o kadar geliyo varlığı yeter
Bide ev hep toplu duracak diye düşünmeyin
Anneannem TEMİZLİĞİN ANNESİ OLUNMAZ EVLATLARIN ANNESİ OLUNUR derdi
Pis olmasın yeter zaten ne kadar toplasan da dağılıyor illaki
Bı gün evime beklerim sizi emin olun halim daha betersizinkiler daha yurumuyordur.onceden bende yapabiliyodum.yurudukleri icin heryeri dagitiyorlar vede tirmaniyorlar heryere.dipten bi temizlik lazim ama yapamiyorum
onceden evim mis gibiydi simdi ustume ustume geliyor cok uzuluyorumBı gün evime beklerim sizi emin olun halim daha beter
Benimkiler emekliyorlar o halde heryer dağılıyor
Ne diyim Allah kolaylık versin
Çocuklar okula başlayana kadar tam manasıyla bı temiz düzenli olmaz zatenonceden evim mis gibiydi simdi ustume ustume geliyor cok uzuluyorum
malesef esim yardimci olamiyor.isten gelmesi dokuz dokuz bucuk.hersey benim uzerime.kendime ayiracak vaktim hic yok.heryerim dokuluyor.bu aralar yardimci almayi dusunuyorum baska turlu olmucakInan bana ayni benim annemi tarif etmişsin. Gelenime gidenime karışır. Bana cok aşırı düşkün canimannemcigim ama bazen cok bunaltiyor. 15 gunde birde olsa temizliğe bi bayan ayarlayabilirsen yükün biraz hafifler cnm. Eşin nasil yardimci oluyormu sana.
Maşallah , sizin gibi anneleri gördükçe nasıl gıptayla bakıyorum bilemezsiniz.Allah bağışlasın çocuklarınızı
İkizler kaç aylık??
Benimde 3 yaşında çocuğum ve 11 aylık ikizlerim var
Doğduklarından bu yana kendim bakıyorum
Eşim elinden geldiğince yardım ediyor yemek temizlik mama yedirme gibi
Tek bebek bile çok zor bizde 3tabe:)
Ben de rutin söyle oluyo
Sabah kalkıp mama ve kahvaltı bitene kadar saat 12 oluyo
Ondan sonra salona etrafa yastık koyup çocukların önüne oyuncak koyuyorum
Bende yatak odası salon mutfak topluyorum
Zaten sonrası öğle uykusu park akşam yemeği devam ediyor
Çoğu akşam bulaşıklarım kalıyor
Ama detaylı temizliğim 2 haftada bir mutlaka yaparım
Camlar silerim perdeler makinaya atarım koltukları çekerim gardrop düzenlerjm buzdolabı atılacak varsa atarım silerim aynı şekilde mutfak dolapları
Bide vaktimi alacak şeylerle meşgul olmuyorum
Alışverişimi stoklu yapıyorum
Dondurucuda hep hazır bişeyler koyarım
Sizin annenizde geliyormuş ne güzel
Ben birisi 1saat bebeklerimle ilgilense diyorum ama yok maalesef
Annenizin dediklerini duymayın artık o kadar geliyo varlığı yeter
Bide ev hep toplu duracak diye düşünmeyin
Anneannem TEMİZLİĞİN ANNESİ OLUNMAZ EVLATLARIN ANNESİ OLUNUR derdi
Pis olmasın yeter zaten ne kadar toplasan da dağılıyor illaki
bu aralar temizde degil.biraz hasta oldular ipin ucu kacti.kucagimdan inmiyorlar.gece yapayim diyorum onlardan once brn yamuluyorum.Çocuk varken evi temiz tutmak , kar yağarken kapı önünü süpürmeye benzer derler çok doğru. Benimde iki tane oğlum var üçüncü yolda inanın sizin gibi kaygılıyım nasıl yapıcam nasıl yetişeceğim diye.
Benim de annem de yakınımda Allah razı olsun hergün gelmese de ikigünw bir gelir yardımcı olur.
Boşverin , üzülmeyin birkaç sene sonra herşey düzene girecektir, şuan evlatlarınızı büyütmenin tadını çıkarın.
Ben çoğu zaman temizlik işlerimi akşam yapıyorum çocuklar uyuduğunda , evi düzenleyip dip köşe işleri yapıyorum dolap düzenleme, mutfak temizleme vs. Sadece makina tutup insanları rahatsız etmek istemiyorum, eğer uykuları düzenliyse sizde öyle yapabilirsiniz.
Bu durumda düzenli kalması imkansız zaten ama en azından temiz kalır evlerimiz.
Kolay gelsin
Sende haklısın ,insan bari biraz olsun gece nefes alıp dinlenip rahatlamak istiyor.o vakitte de temizlik yapmaya çoğu zaman taakati kalmıyorbu aralar temizde degil.biraz hasta oldular ipin ucu kacti.kucagimdan inmiyorlar.gece yapayim diyorum onlardan once brn yamuluyorum.
kimseden fayda yok.bugunlerde gececek insallahSende haklısın ,insan bari biraz olsun gece nefes alıp dinlenip rahatlamak istiyor.o vakitte de temizlik yapmaya çoğu zaman taakati kalmıyor
Allah razı olsun canımMaşallah , sizin gibi anneleri gördükçe nasıl gıptayla bakıyorum bilemezsiniz.
Acaba tembelmiyim diyorum , çok güzel düzenleme yapmışınız . Allah kolaylık versin sağlıkla büyürün kuzularınızı...
İki canavar oğlan var :)Allah razı olsun canım
Estağfurullah tembellik değildir o
Kaç çocuğunuz var?
Ben ikizlerim gelene kadar hep bı dağınık hiç bişey e yetişemezdim
ama baktım üç çocuk şimdi daha düzenliyim
Bide zamanı iyi değerlendirmek lazım
Cok faydasini görursun cnm. En azindan büyük temizlikten kurtulursun. Yada bebisler icin bi oyun ablasida olabilir. Hem kendine hem evine zaman ayirabilirsinmalesef esim yardimci olamiyor.isten gelmesi dokuz dokuz bucuk.hersey benim uzerime.kendime ayiracak vaktim hic yok.heryerim dokuluyor.bu aralar yardimci almayi dusunuyorum baska turlu olmucak
Ooo sürpriz bebekleri severim:)İki canavar oğlan var :)
Üçüncüye sürpriz bir şekilde spiralle hamile kaldım. Çok haklısınız düzen ve plan çok önemli bebekli evlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?