bunaliyorum

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
merhaba arkadaslar.canim cok sikkin.bir yasinda ikizlerim ve bir tane daha cicugum var.sikintim ev isleeine yetisemiyorum.bebekler cok hareketli vede buyuk olan onlari iyice kudurtuyor.arasira anneme birakip dip bucak temizlik yapiyorum.tabi onuda annwmin cani bakmak isterse.cunku surekli yarin bakayim yap temizligini yarin oluyor bin dereden su geturiyor yok ole yok bole kaliyor.surekli oyaliyor.ev okadar batikki boguluyorum.nevar evinde diyor.cocuklardan yapamiyorum zaten.her sabah aruyor ben birazdan gelicem ben gelunce yaparsin o gelene kadar iki uc oluyor.cunku beklersem islerim kaliyor.genelde hergun geluyor.bi ise baslasam yapma temiz.bugun yap yarin yap.okadar isum aksiyoeki.oturuyoruz butun gun.evime gelen her arkadasima esime dostuma bi mana buluyor.yok o iyi niyetli degil bu iyi niyetli degil.cogu kisiye mesafe koydum.annem bendeyken biri gelicek diye odum kopuyo artik.gelenede hissettiriyor.biyere gitsem ona gitme buna gitme.kirmak istemiyorum hadi idare edeyum edeyim .kendimi sikmaktan artik hastalik kapicam zaten kendi stresim kendime yetiyor.zaten zirta pirtada cocuklari ona birakmiyorum.allah razi olsun iyilik yapiyo ama burnumdan geliyor.bundan sonrada bakayim dediginde gondermeyi dusunmutorum.sizce nasil bi yol izleyim

Allah bağışlasın çocuklarınızı
İkizler kaç aylık??
Benimde 3 yaşında çocuğum ve 11 aylık ikizlerim var
Doğduklarından bu yana kendim bakıyorum
Eşim elinden geldiğince yardım ediyor yemek temizlik mama yedirme gibi
Tek bebek bile çok zor bizde 3tabe:)

Ben de rutin söyle oluyo
Sabah kalkıp mama ve kahvaltı bitene kadar saat 12 oluyo
Ondan sonra salona etrafa yastık koyup çocukların önüne oyuncak koyuyorum
Bende yatak odası salon mutfak topluyorum
Zaten sonrası öğle uykusu park akşam yemeği devam ediyor
Çoğu akşam bulaşıklarım kalıyor

Ama detaylı temizliğim 2 haftada bir mutlaka yaparım
Camlar silerim perdeler makinaya atarım koltukları çekerim gardrop düzenlerjm buzdolabı atılacak varsa atarım silerim aynı şekilde mutfak dolapları

Bide vaktimi alacak şeylerle meşgul olmuyorum
Alışverişimi stoklu yapıyorum
Dondurucuda hep hazır bişeyler koyarım

Sizin annenizde geliyormuş ne güzel
Ben birisi 1saat bebeklerimle ilgilense diyorum ama yok maalesef

Annenizin dediklerini duymayın artık o kadar geliyo varlığı yeter

Bide ev hep toplu duracak diye düşünmeyin
Anneannem TEMİZLİĞİN ANNESİ OLUNMAZ EVLATLARIN ANNESİ OLUNUR derdi

Pis olmasın yeter zaten ne kadar toplasan da dağılıyor illaki

sizinkiler daha yurumuyordur.onceden bende yapabiliyodum.yurudukleri icin heryeri dagitiyorlar vede tirmaniyorlar heryere.dipten bi temizlik lazim ama yapamiyorum

sizinkiler daha yurumuyordur.onceden bende yapabiliyodum.yurudukleri icin heryeri dagitiyorlar vede tirmaniyorlar heryere.dipten bi temizlik lazim ama yapamiyorum
Bı gün evime beklerim sizi emin olun halim daha beter
Benimkiler emekliyorlar o halde heryer dağılıyor
Ne diyim Allah kolaylık versin

Eşiniz yardım etmiyor mu?
Maddi durumunuz uygunsa dip köşe bi seferlik yardımcı alsanız.sonra birikmeden yapsanız ufak ufak

onceden evim mis gibiydi simdi ustume ustume geliyor cok uzuluyorum
Çocuklar okula başlayana kadar tam manasıyla bı temiz düzenli olmaz zaten
Büyük oğlum ikizlerden beter
Yatağımı bile günde 3-4 kere topluyorum
Ki salon oyun odası mutfak herşey yerde

Bı kere genel temizlik yaparsınız gerisi daha kolay olur
Onlar illaki dağıtacak
Çok da yıpratmayın kendinizi
Durumunuz varsa ayda 1 yardımcı çağırın
Bide park gerçekten işe yarıyor biz günde 2-3 saat parka çıkıyoruz yoruluyorlar ardından yemek uyku
O kalan zamanda da temizlik yapıyorum
Mesela şimdi Çamaşır sercem makina bitsin diye bekliyorum

Inan bana ayni benim annemi tarif etmişsin. Gelenime gidenime karışır. Bana cok aşırı düşkün canimannemcigim ama bazen cok bunaltiyor. 15 gunde birde olsa temizliğe bi bayan ayarlayabilirsen yükün biraz hafifler cnm. Eşin nasil yardimci oluyormu sana.

malesef esim yardimci olamiyor.isten gelmesi dokuz dokuz bucuk.hersey benim uzerime.kendime ayiracak vaktim hic yok.heryerim dokuluyor.bu aralar yardimci almayi dusunuyorum baska turlu olmucak

Çocuk varken evi temiz tutmak , kar yağarken kapı önünü süpürmeye benzer derler çok doğru. Benimde iki tane oğlum var üçüncü yolda inanın sizin gibi kaygılıyım nasıl yapıcam nasıl yetişeceğim diye.
Benim de annem de yakınımda Allah razı olsun hergün gelmese de ikigünw bir gelir yardımcı olur.

Boşverin , üzülmeyin birkaç sene sonra herşey düzene girecektir, şuan evlatlarınızı büyütmenin tadını çıkarın.
Ben çoğu zaman temizlik işlerimi akşam yapıyorum çocuklar uyuduğunda , evi düzenleyip dip köşe işleri yapıyorum dolap düzenleme, mutfak temizleme vs. Sadece makina tutup insanları rahatsız etmek istemiyorum, eğer uykuları düzenliyse sizde öyle yapabilirsiniz.
Bu durumda düzenli kalması imkansız zaten ama en azından temiz kalır evlerimiz.
Kolay gelsin

Maşallah , sizin gibi anneleri gördükçe nasıl gıptayla bakıyorum bilemezsiniz.
Acaba tembelmiyim diyorum , çok güzel düzenleme yapmışınız . Allah kolaylık versin sağlıkla büyürün kuzularınızı...

bu aralar temizde degil.biraz hasta oldular ipin ucu kacti.kucagimdan inmiyorlar.gece yapayim diyorum onlardan once brn yamuluyorum.

bu aralar temizde degil.biraz hasta oldular ipin ucu kacti.kucagimdan inmiyorlar.gece yapayim diyorum onlardan once brn yamuluyorum.
Sende haklısın ,insan bari biraz olsun gece nefes alıp dinlenip rahatlamak istiyor.o vakitte de temizlik yapmaya çoğu zaman taakati kalmıyor

Allah razı olsun canım
Estağfurullah tembellik değildir o
Kaç çocuğunuz var?
Ben ikizlerim gelene kadar hep bı dağınık hiç bişey e yetişemezdim
ama baktım üç çocuk şimdi daha düzenliyim
Bide zamanı iyi değerlendirmek lazım

İki canavar oğlan var :)
Üçüncüye sürpriz bir şekilde spiralle hamile kaldım. Çok haklısınız düzen ve plan çok önemli bebekli evlerde..

malesef esim yardimci olamiyor.isten gelmesi dokuz dokuz bucuk.hersey benim uzerime.kendime ayiracak vaktim hic yok.heryerim dokuluyor.bu aralar yardimci almayi dusunuyorum baska turlu olmucak
Cok faydasini görursun cnm. En azindan büyük temizlikten kurtulursun. Yada bebisler icin bi oyun ablasida olabilir. Hem kendine hem evine zaman ayirabilirsin

İki canavar oğlan var :)
Üçüncüye sürpriz bir şekilde spiralle hamile kaldım. Çok haklısınız düzen ve plan çok önemli bebekli evlerde..
Ooo sürpriz bebekleri severim:)
Benim ikizlerim de sürpriz geldiler
Kondomla:))
Oğlan çocuğu daha zor daha aksi oluyo yada benim oğlum öyle
Ama ben ikizler olmasaydı bu kadar düzenli olamazdım
Şimdi el mahkum ya yapacağım yorulup yada ev perişan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…