- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
eşim bu saat oldu kar nedeniyle yolda kaldı.bu gece büyük ihtimalde gelemicek.var mı benim gibi eşini bekleyen kardan dolayı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paylaşım olsun işte olacağı oVarsa ne olacak ki?![]()
Varsa ne olacak ki?![]()
adapazarında kaza olmuş önlerinde.kardan dolayıda trafik felç.beniizmitte oturuyorum kuru çeşmenin ilçesinde toki konutlarındayım şuanda burda yollarda kapandı.
Karda nerde kalıyo dışarda.
Ayrıca nerdesiniz o kadar kapandımı yollar bulunduğunuz ilde
Pijama partisi vereceklerdir belki kadın kadına.![]()
Belediyeyi mi arayalım ne yapalım?[/QUbi beklentim yokki paylaştım sadece tabiki bişey yapılmaz
Pijama partisi vereceklerdir belki kadın kadına.![]()
adapazarında takıldı kaldıNerede ki eşiniz?
adapazarında kaza olmuş önlerinde.kardan dolayıda trafik felç.beniizmitte oturuyorum kuru çeşmenin ilçesinde toki konutlarındayım şuanda burda yollarda kapandı.
o kadar çok konut varki bulmak zorAy canım kapı numarasıda yazdın sandım bi ara okurken eyvah dedirttin![]()
Bir gece de ayrı kalın özlersiniz işte birbirinizi. :)[/QUOTE arada iyi geliyor haklısnız :)
gel çay içerizCanım bina ve kapı numaranı da verseydin oturmaya gelirdim.![]()