- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
- Konu Sahibi yasmin1985
Ah evet olabilir
Benim bir yakınım karda mahsur kalmadığı için kendimi konudan atıyorum.![]()
Ayyy benimki de kaldı , çok endişeliyim , ya yolda kalmayı fırsat bilip yoldan çıkarsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah evet olabilir
Benim bir yakınım karda mahsur kalmadığı için kendimi konudan atıyorum.![]()
Ayyy benimki de kaldı , çok endişeliyim , ya yolda kalmayı fırsat bilip yoldan çıkarsa![]()
amin tşk ederimAllah hayırlısıyla kavuştursun![]()
inş çok sagol :)Dert etme , inşallah sağlıkla döner eve :)
daha neler
tşk ederim inş.Erkekler için o kadar sorun değil bence de, kadınlar için çok zor olur herhalde yolda kalmak. Umarım hayırlısıyla döner eşiniz.
Baya açık adres vermişsinzadapazarında kaza olmuş önlerinde.kardan dolayıda trafik felç.beniizmitte oturuyorum kuru çeşmenin ilçesinde toki konutlarındayım şuanda burda yollarda kapandı.
amin tşk ederimHayırlısıyla kavuşun inşallah eşinize. Bol bol dua edin, Rabbim kazadan beladan korusun eşinizi ve diğer yolda kalanları...
hayır dönemedi maalesef.gece 12 gibi adapazarından dönüş yaptı fakat ama evimize gelemedi annem merkezde oturduğu için annemlerde kaldı.Eşiniz eve dönebildi mi?
yeni gördüm msjını ama bilgim yok halada öğrenmişsinizdir sanırım.Arkadaşlar çok alakasız olacak ama ,
İstanbul da okullar tatilmiş ama Ankara da tatil mi acaba ? Net bilgiye ulaşamadım ,
yok cnm çok konut var burda bişecikler olmazBaya açık adres vermişsinz![]()
Ayy keske bizim yollarda kapansaaaa buraya hic adam gbi kar yagmiyo tutmuyo kar keyfino cikaramadik kac senedr gitti ozendim valla bizim burda kar yagsa yollar kapansada benim kocam yollarda kalsa gelemese ayi
Parti mi vardı?Kaçırdım mı ?? nooooPijama partisi vereceklerdir belki kadın kadına.![]()