Allah razı olsun. AminKonu hakkında bilgi sahibi değilim. Sadece çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin demeye geldim.
Sadece dediki salgın gribi olmuş dedi evde üşüyüp olmamiş misafir falan geldiyse yada siz bir yere gittiyseniz ordan geçmiş dedi. Domuz gribi demediÇok geçmiş olsun öncelikle .Doktounuza tekrar gidip sorma şansınız yok mu?
belkide verdiği iğne ve serum yeterli gelecek ihml edebileceğini düşünmek istemiyorum.ama yinede temkinli olmakta fayda var.
Çok sagolun. Özel hastaneye gittim.Doktor çok iyi bir doktor diger oglumuda hep ona goturdum hastalandiginda bisey oldugunda ama bu gribal teşhisin adınin domuz gribi oldugunu soylemedi soylememesi beni korkuttu.Ya bu çok olan birşey hemen atlatca birsey o yuzden demedi. Yada iğne bittiginde bisey diycek.Kafam cok karisikAllah şifa versin..bilgim yok ama.bence sonuclarla tekrar gidin bir sorun derim..yada baska bir doktora gosterin
Canım ben geçen haberlerde denk geldim hastaneler de bir sürü hasta oluyormuş artık çoğu çocukmuş hep grip şikayetiymis ama gribin adına domuz gribi değilde paçavra gribi diye duymuştum sanırım yanlış hatırlamiyorsam rabbim şifasını versin bian önce çocuğun insallahMerhaba kızlar
Lütfen başına böyle birşey gelen varsa içimi rahatlatsın.İki gündür 7 aylık oğlum ateşliydi ama bu sabah daha da ateşi yükseldi.
Eşimle hemen hastaneye götürdük.Doktor muayne etti ateş 39 dedi sonra ben söyledim bir kez kustu.Gece boyu hiç uyuyamadı.İshal ek gıdayı kabul etmiyor.Memeyide sadece ağzında tutmak istiyor dedim.Doktor da tamam hemen kan testi alalım.Serum bağlansın.Hava da verilsin dedi. Sonra o işlemler halloldu tabi mahfoldu yavrum ağlamaktan.Asıl konuya yani sormak istediğim soru ya geleyim. Kan testi sonucu İNFLUENZA A : pozitif çikmiş. Ben bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum o yüzden serum ve hava verimi bittiginde sonuçlarla beraber doktora geçtik.Doktor iğne ilaç yazdı. Bunları düzenli kullan 5 gün sonra gel dedi.Ama bana bu testin domuz gribi testi oldugunu ve sonucun pozitif çıktıgıni söylemedi. Ben eve gelince bu ne diye araştirinca öğrendim. Kizlar nolur bu artık normal birşey deyin ben çok kötü ağlıyorum elimde olmadan. Rabbim tüm yavrularımızı korusun.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Uzun oldu okuyan herkese teşekkür ederim.
Çok sagolun. Özel hastaneye gittim.Doktor çok iyi bir doktor diger oglumuda hep ona goturdum hastalandiginda bisey oldugunda ama bu gribal teşhisin adınin domuz gribi oldugunu soylemedi soylememesi beni korkuttu.Ya bu çok olan birşey hemen atlatca birsey o yuzden demedi. Yada iğne bittiginde bisey diycek.Kafam cok karisik
Benim kızımda geçen sene grip olmuştu doktora götürdük Ve domuz gribi dedi.Ama korkmayın salgın şu anda okuldan geçmiştir dedi.Bikaç şurup yazdı.çok şükür geçti.Bi sıkıntı olsa doktor mutlaka önlem alırdı.Sadece dediki salgın gribi olmuş dedi evde üşüyüp olmamiş misafir falan geldiyse yada siz bir yere gittiyseniz ordan geçmiş dedi. Domuz gribi demediİlgisiz de degildi yavrumla çok güzel ilgilendi ama internetten bakınca görünce korktum. Gidicem doktora ama muayne saati bitti yarinda pazar 5 gun sonra gel demisti napcam bilemedim simdi
Çok çok geçmiş olsun canım benimm❤ eğer güvenilir daha önceden gittiğiniz bir doktor ise ciddi bir durumu aksatacağını sanmıyorum yani salgın demis Allah korusun öyle bir şey olsa söylerdi internete kalsa her durumu mübalağayla anlatıyor bakıp vesvese yapma derim Rabbim şifa versin gerçektende salgın var evdeki herkes hasta bende dahil olmak üzere içini ferah tut ❣Merhaba kızlar
Lütfen başına böyle birşey gelen varsa içimi rahatlatsın.İki gündür 7 aylık oğlum ateşliydi ama bu sabah daha da ateşi yükseldi.
Eşimle hemen hastaneye götürdük.Doktor muayne etti ateş 39 dedi sonra ben söyledim bir kez kustu.Gece boyu hiç uyuyamadı.İshal ek gıdayı kabul etmiyor.Memeyide sadece ağzında tutmak istiyor dedim.Doktor da tamam hemen kan testi alalım.Serum bağlansın.Hava da verilsin dedi. Sonra o işlemler halloldu tabi mahfoldu yavrum ağlamaktan.Asıl konuya yani sormak istediğim soru ya geleyim. Kan testi sonucu İNFLUENZA A : pozitif çikmiş. Ben bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum o yüzden serum ve hava verimi bittiginde sonuçlarla beraber doktora geçtik.Doktor iğne ilaç yazdı. Bunları düzenli kullan 5 gün sonra gel dedi.Ama bana bu testin domuz gribi testi oldugunu ve sonucun pozitif çıktıgıni söylemedi. Ben eve gelince bu ne diye araştirinca öğrendim. Kizlar nolur bu artık normal birşey deyin ben çok kötü ağlıyorum elimde olmadan. Rabbim tüm yavrularımızı korusun.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Uzun oldu okuyan herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?