Bundan korkmalı mıyım

ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLAR.İKİ GÜNDÜR DAMLA UYKU UYUMADIM BUNUNDA VERMİŞ OLDUĞU BİR HALLE BU KADAR KORKTUM.İÇİME SU SERPTİNİZ KORKCAM HİÇ BİRŞEY YOK O ZAMAN ŞÜKÜR

Cok gecmis olsun canim korkma tam domuz gribi denmez gecen gun haberlerde gormustum doktor ustune basarak domuz gribi degil oyle geciyor ama daha basit bir turuymus salgin cok var aman dikkat edin yavrulariniza bisey olmaz gecicek ins.korkma

Oncelikle geçmiş olsun kuzum gribin çeşitli hastaliklari vardır ole bişi olsa doktor bırakmaz zaten kötü sen icinde kalmasin diye yinede hastanedeki hemsire acil doktor göster pazartesiyi bekle endolenme kuzum inşallah ilesir tosunum benim suan ortalık gribden geçilmiyor esimde yakalandi bende olmak üzereyim havalarda dikkat et.kuzum♥

Korkulacak birşey yok.
İlaçlarını düzenli kullanın bol bol emzirin. Çabucacık toparlar.
Geçmiş olsun.

ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLAR.İKİ GÜNDÜR DAMLA UYKU UYUMADIM BUNUNDA VERMİŞ OLDUĞU BİR HALLE BU KADAR KORKTUM.İÇİME SU SERPTİNİZ KORKCAM HİÇ BİRŞEY YOK O ZAMAN ŞÜKÜR
Çok geçmiş olsun, oğlum 2 yşında ve on gündür grip. 5 gün ateşliydi, sonrası öksürük, iştahsızlık
Doktora ateşi düşmeyince 3.gün gittik ve çok yoğun bir salgın olduğunu, basit bir grip gibi göründüğünü ama çok hızlı ilerleyip bronşite çevirdiğini söyledi. Ona uygun tedaviye başladı.
Şimdi şükür biraz daha iyi ama hala atlatamadı.
Siz gribin adını türünü boşverin, doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Kötüye gitmezse çağırdığı gün kontrole gidin

canım artık domuz gribi çok görülen bir hal almış griplerin çoğu artık domuz gribiymiş ve çoğunlukta iyileşiyormus 3 gun once okumustum sen dikkat et ama yine de içini ferah tut bence insallah iyilesecek yavrun :)

Grip virüsü

Şuanda influenza a salgını var, geçenlerde arkadaşımın 1.5 yaşındaki oğlu oldu hastanede yatti yalniz cok öksürüyordu ondan yatış yaptılar. Kusuyordu filan 2 gün yatti cikardilar.Şuanda salgin var kime sorsan hepsi bunu diyor.hatta yalniz domuz gribinin ilk çıktığı zamanlarda ki gibi değil şimdiki hali allah sifa versin. Odayi havalandirin, ellerinizi sık sık yıkayın. Ates gec düşüyor sanirim allah sifa versin

Malesef bu grip gecen hafta iki yegenimde de çıktı biri 1,5 diğeri 3 yasinda.Hakkaten salgın var yani.onları da atesleri 40 i gormustu ama 2 güne ilaçlar fayda etti gözlemleyin bence özellikle bebek olduğu için ateşine dikkat edin derim.Doktorun gözünden kaçtığını sanmıyorum salgın olduğu için normal karşılamıştır belki de.Tabi telefon numarasi faln varsa yine arayın sorun içiniz rahat etsin.Allah şifa versin.gönlünüzü ferah tutun siz sakin ve iyi olacaksınız ki bebis de hemen toparlayacak.Cok gecmis olsun

öncelikle geçmiş olsun.influenza a , b ve c olmak üzere 3 farklı tiptedir.sizinki a pozitif çıkmış.şöyle düşünün bunu, hastalığın genel adı "grip" olabilir ancak kendi alt başlıkları vardır.yani biri hastanede 1 ay süründürürken öteki çeşidi ayakta tedaviyle geçer.domuz gribi zaten genel olarak 5 günlük standart tedaviyle geçer.hastaneye yatmalık bir durumunuz olsa yatırırlardı zaten.korkup boşuna yıpratmayın kendinizi, bırakın interneti okumayın.google'a kalsa hepimiz ne hastalıklarla ölücez.

Geçmiş olsun. Belki gerçekten bir sorun yok belki de sizi telaslandirmamak adına bir şey söylemedi erken olduğunu düşündü. Ama içiniz rahat etmiyorsa ben olsam başka bir doktora daha sonuç gösterirdim

Başka bir doktora daha git.

domuz gribi atlatmis biri olarak yazayim egee domuz gribi olsaydi h1n1 yazardi direk kagitta

Geçmiş olsun abla.İnfluenza A grip yapan mikrobun adı :) yani korkmanızı gerektirecek bir şey yok,çocuğunuz doktorunuzun da dediği gibi grip olmuş.Ayrıca domuz gribi gibi şeyler biraz medyatik isimlendirmeler yani bildiğimiz gribin isimlendirilip meşhur edilmiş hali.Ki yavrunuzda da bu etken yok.Telaşlanmayın lütfen tekrardan geçmiş olsun

Kızım hastalandığında doktor tonsilit demişti. Bademcik olduğunu ben de sonradan öğrenmiştim. Doktorlar takılmıyorlar böyle şeylere. Sonuçta domuz gribi olduğunu bilmeseniz ilaçları düzenli kullanmayacak mısınız...

Kuzum pek bilgim yok , çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşâAllah... Rabbim size bağışlasın

İnfuenza pozitif çıkmış zaten doktor domuz gribi diye belirtmek zorunda değilki zaten influenza grip tarzı bir hastalık influenza b sanırım o ağır geçen domuz gribi

Çok sıkıntı yaratıcak durumda olsaydı yatırırlardı siZ sakin olun ama ateşlenirse hemen gidin yine

Benim kizima dr test yapmadan domuz gribi demisti. Grip belirtilerinin yaninda , karin agrisi, ishal , kusma oldugunda oluyormus. Hic ilac bile kullanmamistik .

Sivi almasina dikkat edin. Dr onemli olsa müdahale ederdi. Merak etmeyin.
Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…