aramızda soğukluk var demesen hani bu söylediğinde bişey yok diyeceğim ama sanki seninle mantık evliliği yaptım demeye getirmiş gibi anladım. birde yanlış anlamazsan yatak odasındaki ilişkiniz nasıl yine mi soğuk. bu erkekleri anlamak ne kadar zor. mesela bende sarışınım ama eşimin ideal tipi aydan şener ben öyle düşünüyorum çünkü aydan şeneri çok beğendiğini söyler.
bende rachid taha ya aşığım ama eşimle evliyim bu kötü bir şeymi eşimi seviyorum oda beini bu evliliğe çok emek verdik
boshayallersmilebilmiyorumkismileCADIARZU:uhm:
kimse kimseyi zorla yanında evinde tutmaz canım begenmese aynı yataga girmez adam senle..sen ona aşık olmulsun o da seni sevmiş ne var bunda..kavga cıkarıyor mu üstüne yürüyor mu yok..belki duygularını ifade edemiyordur..mesela bi elbise aldım herkes bayıldı akşam eşime giydim ve şişko görünmüşsün bununla yakışmamaış dedi gittik birlikte iade ettik o sırada başka bi elbise giydirid bana bu cok güzel dedi onu aldık yani olabilir begenmeyebilir ne va rbunda..millet saçına nezaketen güzel demiştir belki el alem sonucta ama eşin dürüst davranmıştır ...takma kafana
o sarılmıyorsa işten gelince sıkıca sarıl öp şöyle uzun uzun:))biraz da naz şart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?