bundan ne anlaşılır?

aramızda soğukluk var demesen hani bu söylediğinde bişey yok diyeceğim ama sanki seninle mantık evliliği yaptım demeye getirmiş gibi anladım. birde yanlış anlamazsan yatak odasındaki ilişkiniz nasıl yine mi soğuk. bu erkekleri anlamak ne kadar zor. mesela bende sarışınım ama eşimin ideal tipi aydan şener ben öyle düşünüyorum çünkü aydan şeneri çok beğendiğini söyler.

esiniz evlendigine gore, ve size dogrulari soyledigine gore ,sizi gercekten sevdigi icin evlenmis.
kalici olanda sevgi saygidir, size saygi duymasa basindan savarak biseyler soylerdi sanirim, gercekleri soylemezdi, elestiri yaptigina gore, saginiza solunuza dikkat ediyor, demekki akli sizde zemuszemus ask yasayip evlenenlerdenim bende, cok sukur opuyorumnanaktan....evliligimiz suresince askimizin yanisira guclesen bir bag olustu bizde, evlilik sozlulukten nisanliliktan flort doneminden tamamen farkli birsey, sevgi saygi alt yapisi oldugu vakit iliskiniz sarsilmaz, esiniz durust davranip asik olmadim ,sevdim demis ..bu asik olmiyacak anlamina gelmez, kendinize asik edebilirsiniz (kimbilir??)

Aslında sevinmelisiniz.
Aşk güzel bir duygudur, ama kimse her daim uzun süre aşktan ölmez.
Tabi ilişkilerin ve evliliklerin aşk la başlaması da güzel bir durum,
ama her böyle başlayanda mutlu olmuyor.
Sevgi aşka göre daha ağır bir duygu.
İnsan zamanla paylaştıkça, daha çok seviyor.
Tabi eşinizin bahsettiği durumun adı sevgi değilde, alışkanlık değil ise.
Sanki ben sana alıştım der gibi demiş.
Evlilik başka birşey, insan aşık olmasa da, zamanla çok sevebiliyor.
Eşiniz bu durumu yaşıyor belki de.

ben eşinizin dürüst olduğunu anlıyorum.

ama sadece bu diyalogtan yola çıkarak.yani yapısı mı soğuk yoksa sadece size mi soğuk davranıyor onu siz anlayabilirsiniz ancak.

erkekler bazen fazlaca düşünmeden konuşabiliyorlar.her laflarını didik didik edip her söylediklerinin analizini yapmaya kalkarsak işin içinden çıkamayız.

sevgi ve saygıyla kurulan evlilik idealdir.gönül isterki içinde aşk ta olsun.işte o zaman mükemmele eriştik demektir.ama mükemmelliyet olmadan ideal bir evlilikte pekala sürebilir diyorum ben

Bana da öyle geldi, eşinin yaşı kaçtır acaba..

Bir yaştan sonra erkekler aşktan ziyade daha farklı beklentilerle evleniyor. Bir eşte aranacak özellikler şunlardır ha bu kızda buna uygundur e ben de az biraz seviyorum, kanım ısındı düşüncesiyle yapıyorlar evliliği.

Songul hanım :) çok güzel anlatmış. Aşk anlıktır en fazla 3 yıllıktır ama sevgi ömürlüktür. Eşiniz sizi seviyorsa, değer veriyorsa, saygı duyuyorsa tüm bunları size hissetiriyorsa, e ilgileniyorsa daha kurcalamayın da kendinizi daha da muysuz etmeyin derim :)

Son düzenleme:
bende rachid taha ya aşığım ama eşimle evliyim bu kötü bir şeymi eşimi seviyorum oda beini bu evliliğe çok emek verdik

boshayallersmilebilmiyorumkismileCADIARZU:uhm:

kusura bakmayın kızlar garip oldu biraz demek istediğim aşk geçici bir his sevgi daha önemli eşimin varmış örn bir kız ona aşıkmış ama onu terk etmiş şimdi diyor tercih yapmak zorunda olsam seni seçerdim sana güvenebilirim sırtımı dayayabilirim diyor

evlilikte fedakarlık anlayış güven özveri ile birbirine dahada bağlanır seversin evlilikte birbirinin sevgisini kazanmak önemli değilmi aşık olup sevmediğimiz pek çok yönü olsa yine o evlilik yürümez aşkta nefrete dönüşebilir diye düşünüyorum

bazı erkekler eşiyle,kızarkadaşıyla yada nişanlısıyla limoni oldugu zamanlarda aşk konusunda zayıf görünmek istemezler.deli gibi severler ama sadece hoşlanıyorum derler...bence aranız soguk oldgu bi dönemde sordugun için böle bi cvp vermiştir..

Canım evlilikte asıl önemli olan sevgi ve sadakattır.
Bunun yanısıra aşk da olursa ne güzel,
aşk ilişkiye bambaşka bir renk katar,
ama mutlu bir evlilik için
olmazsa olmaz da değil tabi ki...

Eşin sana aşığım dememiş, bence bu söze değil de,
uzun zamandır eşinle aranızda olan soğukluğun nedenlerine yoğunlaş.
Eşin sana aşık olsa bile;
aranızda yine soğukluk oluşabilir.
Aranızdaki soğukluğun aşk dışında başka nedenleri vardır.

aşık olan insan eşini görünüş veya karakter olarak ağır bir şekilde eleştirmez..onu olduğu gibi kabul edersin..bende esmer olan erkeklerden hoşlanıyordum evlenmeden önce hep öyle bir eşim olucağını hayal ederdim..ama kocam sarışın..ne alak dimi.:))) evet çok farklı ama aşk işte:)

ben kocama hiç bana aşıkmısın diye sormam
bazen neden beni sevdiğini söylemiyorsun derim.o da bilmiyormusun der:hulya:
bence evlilikte önemli olan saygı sevgi güvendir.aşk zaten geçicidir kalıcı olduğunu düşünmüyorum ben
ama seven insanda esmerine sarışınına boyuna teninin rengine takmaz eşini sürekli eleştirmez.eğer eşin bunu yapıyorsa yolunda gitmeyen birşeyler var demektir
bunu da en iyi sen bilirsin.a.s

dış görünüşünüzle onu heyecanlandırmıyosunuz ama karakterinizle tam onun istediği bir bayansınız yorumu çıkardım ben, aşkın rengi olmz ya saçı teni ne bileyim aşk işte ota da konar...da hesabı kritersiz olur aşk

ben eşime ilk görüşte aşık oldum hala da deliler gibi aşığım 1 senelik evliyim ve yeni değil çok oldu eşim bana sana aşık değilim ama seviyorum dedi napıyım ben şimdi oturup ağlıyım mı :roflol:

Demekki başka şeyler vardı aklında, belki dediğin gibi kariyerin, toplum içindeki durumun çekmiştir onu.. Erkekler de gayet mantık evliliği yapabiliyor sonuçta. Ama sana kendini iyi hissettirmiyorsa bu insan, evliliğini gözden geçir bence. Şu hayata bir kere geliyoruz ve hepimiz aşkı, tutkuyu ve nihayetinde mutluluğu hakediyoruz. Boşa geçen günleri bize kimse geri getirmeyecek.

Ha şunu da anlarım zamanla aşk biter, doğrudur. Aşk güzel bir hastalık hali zaten, geçidir. Ama her evlilik ilişkisi aşkla başlamalı, sevgiyle yürümelidir. Yoksa eksik hissedersin, böyle bigün bi yerlerden patlar mutlaka.

aşk cok tutukulu bi süre sonrada hastalık halini alan bi duygu buna katılıom ama arkadasın konusunu actığı konuda bence sıkıntısı kendisinin hisleri diye düşünüom .yani en doğrusunu siz hissedersiniz eşinizin sizi sevip sevmediğini en iyi siz anlarsınız biraz soguk bir evlilik ilikisi gibi geldi bana acıkcası yanılıyormuyum bilmem.

kimse kimseyi zorla yanında evinde tutmaz canım begenmese aynı yataga girmez adam senle..sen ona aşık olmulsun o da seni sevmiş ne var bunda..kavga cıkarıyor mu üstüne yürüyor mu yok..belki duygularını ifade edemiyordur..mesela bi elbise aldım herkes bayıldı akşam eşime giydim ve şişko görünmüşsün bununla yakışmamaış dedi gittik birlikte iade ettik o sırada başka bi elbise giydirid bana bu cok güzel dedi onu aldık yani olabilir begenmeyebilir ne va rbunda..millet saçına nezaketen güzel demiştir belki el alem sonucta ama eşin dürüst davranmıştır ...takma kafana
o sarılmıyorsa işten gelince sıkıca sarıl öp şöyle uzun uzun:))biraz da naz şart..

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…