Bundan sonra nasil davranmaliyim?

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
802
862
103
31
Merhabalarrrr.
Calistigim firmada bir arkadasim vardi, bastan beri begendigim biriydi ama aramizda arkadasliktan ote hicbir konusma gorusme olmadi dune kadar.
Dun beraber alkol aldik bir miktar. Daha sonra yakinlastik, hatta olay beraber uyumaya kadar bile gitti. Sabah uyandim hemen cantami aldim ciktim.
Simdi biz bu bey ile surekli ayni ortamda olacagiz ben bundan kacamam malesef. Onu gordugumde bir sey yokmus gibi mi davranmaliyim? Onu yok mu saymaliyim?
Ne yapacagimi nasil davrancagimi bilmiyorum...

Sokağa çıkma yasağı kalkar kalkmaz sigara kuyruğuna giren amcalar geldi gözümün önüne siz dün hangi ara alkol aldınız sokağa çıkma yasağı vardı 2 gün?

Ayni is yerinden hayatima kimseyi almadim simdiye kadar sirf bu yuzden ama iste

Normal konusmaya devam edeyim mi yani nsil yapicam onu da bilmiyorum gerci de.
Aynen oyle sanki boyle birsey yasamamis gibi devam et. Bahsetse bile insan sarhosken kendini kaybediyor konusmaya gerek yok bu konuyu dersin. Cunku hemen artik aranizda biseyler var gibi davranrsan kendini bisey sanip kacamaklari oynucak. Seni etkileyemedigini dusunsun. Ilerde sen kudurucagina o kudursun bosver

Eve gitmem lazim dedim
Algılamak için soruyorum yargılamak için değil.
Suçluluk falan mı hissettiniz? Neden aceleyle çantayı alıp çıkmak istediniz ki? Üstelik arkadaşınız sizden önce uyanmamış.Siz hazırlanırken uyanmış.

Buyuksehirde degiliz
Kusura bakmayın en son tüm şehirlerde uygulanacak falan diye duymuştum tekrar takip etmemişim
Beyefendinin yaklaşımına göre hareket edin bence kötü birşey yasanmadiysa. Utanılacak birşey yok sonuçta

Ya sucluluk mu bilmiyorum ama arkadasiz sonucta surekli yuzyuze bakacagiz o an ne yaptik dusuncesi olustu bende. Rahatsiz hissettim kendimi

Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…