- 22 Kasım 2015
- 802
- 862
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
EvetKorona varken mi?
Hazırlanırken uyandi, noldu dedi neden gitmek icin acele ediyorsun dediHemen çantanızı alıp neden çıktınız? Arkadaşınız uyanmış mıydı?
Siz ne dediniz?Hazırlanırken uyandi, noldu dedi neden gitmek icin acele ediyorsun dedi
Normal konusmaya devam edeyim mi yani nsil yapicam onu da bilmiyorum gerci de.Takilmamis gibi devam et bosver
Buyuksehirde degilizSokağa çıkma yasağı kalkar kalkmaz sigara kuyruğuna giren amcalar geldi gözümün önüne siz dün hangi ara alkol aldınız sokağa çıkma yasağı vardı 2 gün?
Eve gitmem lazim dedimSiz ne dediniz?
Ayni is yerinden hayatima kimseyi almadim simdiye kadar sirf bu yuzden ama isteKorona var korona
Büyükşehirde olmasanız bile dışarı çıkmamalısınız böyle keyfi bir durum için
Şu iş arkadaşlarıyla bir şeyler emin olamadan yaşayıp sonra pişman olanlar hak ediyorsunuz gerçekten. Hiç mi öngöremiyorsunuz yüz yüze bakacağınızı
Aynen oyle sanki boyle birsey yasamamis gibi devam et. Bahsetse bile insan sarhosken kendini kaybediyor konusmaya gerek yok bu konuyu dersin. Cunku hemen artik aranizda biseyler var gibi davranrsan kendini bisey sanip kacamaklari oynucak. Seni etkileyemedigini dusunsun. Ilerde sen kudurucagina o kudursun bosverNormal konusmaya devam edeyim mi yani nsil yapicam onu da bilmiyorum gerci de.
Almamaya devam etseydiniz o zaman. Hayatına alma gibi bir durum bile yok. Her şey çok belirsiz. Bunu başkasıyla yaşasanız çok daha rahat olabilirdiniz.Ayni is yerinden hayatima kimseyi almadim simdiye kadar sirf bu yuzden ama iste
Algılamak için soruyorum yargılamak için değil.Eve gitmem lazim dedim
Kusura bakmayın en son tüm şehirlerde uygulanacak falan diye duymuştum tekrar takip etmemişimBuyuksehirde degiliz
Ya sucluluk mu bilmiyorum ama arkadasiz sonucta surekli yuzyuze bakacagiz o an ne yaptik dusuncesi olustu bende. Rahatsiz hissettim kendimiAlgılamak için soruyorum yargılamak için değil.
Suçluluk falan mı hissettiniz? Neden aceleyle çantayı alıp çıkmak istediniz ki? Üstelik arkadaşınız sizden önce uyanmamış.Siz hazırlanırken uyanmış.
Evet suan bunun pismanligini yasiyorum sanirim.Almamaya devam etseydiniz o zaman. Hayatına alma gibi bir durum bile yok. Her şey çok belirsiz. Bunu başkasıyla yaşasanız çok daha rahat olabilirdiniz.
Cok tesekkur ederimAynen oyle sanki boyle birsey yasamamis gibi devam et. Bahsetse bile insan sarhosken kendini kaybediyor konusmaya gerek yok bu konuyu dersin. Cunku hemen artik aranizda biseyler var gibi davranrsan kendini bisey sanip kacamaklari oynucak. Seni etkileyemedigini dusunsun. Ilerde sen kudurucagina o kudursun bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?