- 18 Ekim 2018
- 8.147
- 33.809
- 548
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Bu saatten sonra yok saymak çok çocukça olur. Normal hayatınıza devam edinEvet suan bunun pismanligini yasiyorum sanirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatten sonra yok saymak çok çocukça olur. Normal hayatınıza devam edinEvet suan bunun pismanligini yasiyorum sanirim.
Hazırlanırken uyandi, noldu dedi neden gitmek icin acele ediyorsun dedi
Hicbir sey olmamis gibi konusmali miyim?Bu saatten sonra yok saymak çok çocukça olur. Normal hayatınıza devam edin
Normalde konuşuyorsanız evetHicbir sey olmamis gibi konusmali miyim?
Ondan da emin degilim aslinda cunku bu zamana kadar hic baska turlu bisey gecmemisti aramizda.Eeee niye gittin panpa? Belli ki adamin duygulari var, gitme demis. Kalip kahvalti yapcaktin
Bence bekle bir sey yapmadan, bu adam seni arar/konusur.
Evet normalde samimi arkadastikNormalde konuşuyorsanız evet
Siz bişey hissediyor musunuz hu arkadaşa?Ya sucluluk mu bilmiyorum ama arkadasiz sonucta surekli yuzyuze bakacagiz o an ne yaptik dusuncesi olustu bende. Rahatsiz hissettim kendimi
Beni uzen aslinda su. Biz cok samimiydik, arkadas grubumuz var beraber geziyorduk eğleniyorduk. Grupla olmasak bile beraber de iyi vakit geciriyorduk. Yani güzel bir arkadasligimiz vardi mahvolmus gibi hissediyorum.Siz bişey hissediyor musunuz hu arkadaşa?
Bence bunu bir sorgulayın kendi içinizde.
Arkadaşınızın da hisleri var gibi geldi bana.
Buyuksehirlerde yasak vardi. Buyuksehirde değilim. Boyle fake konu mu olurDün sokağa çıkmak yasaktı nasıl buluştunuz... fake misiniz acaba
Büyükşehir de değilim yazmışDün sokağa çıkmak yasaktı nasıl buluştunuz... fake misiniz acaba
Evet yeterince çarpıcı bir konu değilBuyuksehirlerde yasak vardi. Buyuksehirde değilim. Boyle fake konu mu olur![]()
Büyükşehir olmayınca pandemiden muaf mı olunuyor. Ben korkardım açıkçasıBüyükşehir de değilim yazmış
Bu konuda haklisinizBüyükşehir olmayınca pandemiden muaf mı olunuyor. Ben korkardım açıkçası
Sizin konumuza da gelirsek normal konuşmaya devam edin. O adamın duyguları var gibi geldi ama siz ne düşünürsünüz bilememBu konuda haklisiniz
Kurgu zayifEvet yeterince çarpıcı bir konu değil![]()
Yani nasil konusmaya devam edeceğimizi bilemedim. Samimi arkadastik ama sadece begeni duyuyordum.Tekrar görüşmek mi istiyorsun yoksa tek gecelik birşey mi ?
Yani hangisini istiyorsan ona göre davranmalısın.
Burada sana yüzüne bakma bir daha adamın desek ve sen çok hoşlanıyor olsan bizim sözü mü dinleyeceksin ?
Ben mi konuyu anlamadım