• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra nasıl olmaliyim bilmiyorum hazmedemesemde

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
5 aya dugunum 1 aya nisanim var. Ama sozlumun sulalesi kuzeni herseye burnunu soktugundan (benim getircegim ceyiz konusunda)kuzeniyle tartosmistik benden kucuk ama saygisiz. Kuzeni de Onun annesi de bana agir hakaretler etti. Kayinvalidem de beni aradi sacmasapan konustu tavır aldi.gorumcemde tavirli eminim. Ben bu olaylarda sözlum beni korumadigi icin yuzugu bile atmayi dusundum buradada paylastim. Megerse durum oyle degilmis sozlumle yuzyuze konusunca anladim o bana herseyi oyle anlatmaz ama agizlarinin payini vermis kuzenine falanda . Itle kopekle bizim evimiz hakkinda bir daha konusmicaksin biz karar veririz kimene diceksin yoksa sanada kizarim kimse bizi mutsuz edemez dedi.butun gun beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti sakindi aman nazar değmesin. Bu sozleri beni cok mutlu etti konusmadan ani kararlar aldigim icin pisman bile oldum. Ama kayinvalidemlerin yaptiklarini dediklerimi unutamiyorum. Bizde gelin damat once tutulur ki hakliyimda kirilmasin elden gelme amann diyerek. Ailemde damatlarina bu durumda bile hep aumi davrandilar moral bile verdiler bana düşkün olmalarima rağmen. Her neyse kayinvalidem lerle biraraya gelmekten korkuyorum resmen . Kaynimda nisanli ama o gelin hiç istenmiyor onlar sevgiliykrn kayinvalidem eltime demedigini birakmamis agir laflar etmis. Ne namussuzlugu kalmis ne seytanlgi.hicbir şey e onlara danışmaz ama o hep o evde guluyor ediyor, hizmet ediyor . Bense yuzlerini gormek istemiyorum onun gibi yutamiyorum. Çünkü her konuda danistim saydim ben degerliyim hazmedemem. Napmaliyim bu surecte sözlum cok üzülüyor aile toplantilari var ciftler katiliyor ben hayatta gelmem cekemem laf tavır dedim kahroldu.cok uzaklasiyosun ailemden dedi. Bide kayinvalidem lerle ayni blokta oturcaz

Nisanlin senin yaninda destekcin olduğu sürece ve arada ki dengeyi saglam tutarsa biraz alttan al derim..

ısın cok zor Allah yardımcın olsun..daha oncekı konundan olayları bıldıgımden arkadasınla tekrar barısman ve senı ıkna etmesıne bırsey dıyemıyorum ben olsam boyle ıkna olurmuydum,hayır..o yuzden sana saygı duyuyorum ama ısın zor

ısın cok zyaşadıh yardımcın olsun..daha oncekı konundan olayları bıldıgımden arkadasınla tekrar barısman ve senı ıkna etmesıne bırsey dıyemıyorum ben olsam boyle ıkna olurmuydum,hayır..o yuzden sana saygı duyuyorum ama ısın zor
Babamla da konustum sen bilirsin ama bizde bu tarz durumlari cok yasadik ama gecti gitii cok ailemle annen arasinda kaldim ama asil olan sizin mutlulugunuz oyle kolay pes etmeyin falan dedi cok etkilendim bidetepkisini gormekde hosuma gitti ama isim cok zor Nisanlik provam var kv cagirmaya cekiniyorum

siz geçen de yazmıştınız nerdeyse herkesin ortak fikri ayrılmanızdı malesef siz bu nişanlıyla o nikah defterine mutsuzluğa imza atmaya kararlısınız
sorun inanın kuzende yengende kaynanada değil sorun nişanlında belki böyle bakmalısın yaşadıklarına neyse hayırlı olsun dim

Sana sadece Allah yardimcin olsun diyebiliyorum.

Isin cok zor. Sözlünün yaninda olmasi elbette güzel ama bu durumun ilerde degismeyeceginin garantisi yok. Hep o aileyle karsi karsiya geleceksin, muhatap olacaksin.

Gercekten Allah yardimcin olsun.

Nisanlinin simdi tavrina güvenme...

Cunku bu tavri degisecek emin ol , vee Yine annecigini tutucak...

Daha simdiden ailesiyle bu kadar sorun varken , emin ol hayirli bir evlilik olmayacak..

Ki ayni apartmanda oturucaksiniz..
Ben bu evlilikte bir gelecek goremiyorum.

kimseye saygıda kusur etme..

asgari düzeyde seviyeli Bi ilişki düzeyi kur..

Tatlim hic nisanlinin hareketlerine kanma.. erkekler evlenince tam ana kuzusu oluyor..kac ksi de gordum..ben senin yerinde olsam asla ama asla ayni blokta oturmam..disini goster saygi cercevesinde..cok iclerine girme..hicbi zaman onların evladi olamiyosun malesef gelin onlar icin el demek..sessiz kaldikca ezerler konusursann ben bunu boyke istiyorum yada istemiyorum dersen kafan rahat okur..ayrica kaynanan sana hangi samikiyetke Cilveli ol vs diyo..benimki asla diyemez..dedirtme yuz verme bukadar..yanlarında cocuk gibi davranirsan eger seni cocuk gibi görürler evli barkli kafin olamazsin onlarin gozunde..herseyine karisirlar ederler..ailenin sozunu dinke inan pişman olmazsın aileni susturma kv ne karsida bırak konussunlar sustukca tepesine cikar..tecrube konuşuyor..

5 aya dugunum 1 aya nisanim var. Ama sozlumun sulalesi kuzeni herseye burnunu soktugundan (benim getircegim ceyiz konusunda)kuzeniyle tartosmistik benden kucuk ama saygisiz. Kuzeni de Onun annesi de bana agir hakaretler etti. Kayinvalidem de beni aradi sacmasapan konustu tavır aldi.gorumcemde tavirli eminim. Ben bu olaylarda sözlum beni korumadigi icin yuzugu bile atmayi dusundum buradada paylastim. Megerse durum oyle degilmis sozlumle yuzyuze konusunca anladim o bana herseyi oyle anlatmaz ama agizlarinin payini vermis kuzenine falanda . Itle kopekle bizim evimiz hakkinda bir daha konusmicaksin biz karar veririz kimene diceksin yoksa sanada kizarim kimse bizi mutsuz edemez dedi.butun gun beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti sakindi aman nazar değmesin. Bu sozleri beni cok mutlu etti konusmadan ani kararlar aldigim icin pisman bile oldum. Ama kayinvalidemlerin yaptiklarini dediklerimi unutamiyorum. Bizde gelin damat once tutulur ki hakliyimda kirilmasin elden gelme amann diyerek. Ailemde damatlarina bu durumda bile hep aumi davrandilar moral bile verdiler bana düşkün olmalarima rağmen. Her neyse kayinvalidem lerle biraraya gelmekten korkuyorum resmen . Kaynimda nisanli ama o gelin hiç istenmiyor onlar sevgiliykrn kayinvalidem eltime demedigini birakmamis agir laflar etmis. Ne namussuzlugu kalmis ne seytanlgi.hicbir şey e onlara danışmaz ama o hep o evde guluyor ediyor, hizmet ediyor . Bense yuzlerini gormek istemiyorum onun gibi yutamiyorum. Çünkü her konuda danistim saydim ben degerliyim hazmedemem. Napmaliyim bu surecte sözlum cok üzülüyor aile toplantilari var ciftler katiliyor ben hayatta gelmem cekemem laf tavır dedim kahroldu.cok uzaklasiyosun ailemden dedi. Bide kayinvalidem lerle ayni blokta oturcaz

kendi ailesinden it köpek olarak bahsediyor? bir şey diyeyim mi, tepki verdiğin için seni bu şekilde kandırıyormuş gibi geldi bana nedense. bana da böyle oldu evlenirken. beni savundu annesini ağlattı, abisinin karısını susturdu güya. evlendiğimiz ilk gün o benim annemdi ağlattığıma pişmanım diyerek konuyu açtı sonra da hep en önemlisi ailesi oldu.

bence kandırıyor seni.

sıkıntılı süreçler bunlar
birde insanlar sıkıntılı olunca
PİŞMİŞ AŞA SU KATILIYOR İŞTE

3. kişilere b.k yemek düşer sen takılma.
Nişanlının hatırna ve köprüyü geçene kadar ayıya dayı de. Ama taviz vermeden. Kendini değersizleştirmeden.
İnsanların yanında gülümse. Hizmetini yap geç. Onlar yaptıklarından utansınlar. Nişanlına da laf getirme. Bu ne biçim kız saygısız demesinler.
Evlendikten sonra kapıyı kapattıktan sonra herkes dış kapının mandalı.
Sen eşinle aranı iyi tut gerisi tırıvırı ;)

Back
X