- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 98
- 32
5 aya dugunum 1 aya nisanim var. Ama sozlumun sulalesi kuzeni herseye burnunu soktugundan (benim getircegim ceyiz konusunda)kuzeniyle tartosmistik benden kucuk ama saygisiz. Kuzeni de Onun annesi de bana agir hakaretler etti. Kayinvalidem de beni aradi sacmasapan konustu tavır aldi.gorumcemde tavirli eminim. Ben bu olaylarda sözlum beni korumadigi icin yuzugu bile atmayi dusundum buradada paylastim. Megerse durum oyle degilmis sozlumle yuzyuze konusunca anladim o bana herseyi oyle anlatmaz ama agizlarinin payini vermis kuzenine falanda . Itle kopekle bizim evimiz hakkinda bir daha konusmicaksin biz karar veririz kimene diceksin yoksa sanada kizarim kimse bizi mutsuz edemez dedi.butun gun beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti sakindi aman nazar değmesin. Bu sozleri beni cok mutlu etti konusmadan ani kararlar aldigim icin pisman bile oldum. Ama kayinvalidemlerin yaptiklarini dediklerimi unutamiyorum. Bizde gelin damat once tutulur ki hakliyimda kirilmasin elden gelme amann diyerek. Ailemde damatlarina bu durumda bile hep aumi davrandilar moral bile verdiler bana düşkün olmalarima rağmen. Her neyse kayinvalidem lerle biraraya gelmekten korkuyorum resmen . Kaynimda nisanli ama o gelin hiç istenmiyor onlar sevgiliykrn kayinvalidem eltime demedigini birakmamis agir laflar etmis. Ne namussuzlugu kalmis ne seytanlgi.hicbir şey e onlara danışmaz ama o hep o evde guluyor ediyor, hizmet ediyor . Bense yuzlerini gormek istemiyorum onun gibi yutamiyorum. Çünkü her konuda danistim saydim ben degerliyim hazmedemem. Napmaliyim bu surecte sözlum cok üzülüyor aile toplantilari var ciftler katiliyor ben hayatta gelmem cekemem laf tavır dedim kahroldu.cok uzaklasiyosun ailemden dedi. Bide kayinvalidem lerle ayni blokta oturcaz