• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra ne olacak peki?

xmelegimx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
110
0
46
İstanbul
Merhaba kizlar,

Kisaca ozet gecmem gerekirse buraya yeni uye oldum, internette gezinirken burayi kesfettim ve beni anlayan kisilerin yine bayan olacagini dusunerek uye oldum, bu fasili gecip direk konuya giriyorum...
Yarin yaklasik 6 aydir tanidigim ve aramizda acayip cekim gucu oldugunu hissettigim bir adamla cikacakdim. Evet aynen oldu 6 aydir her firsatta beni arayan ya da mesaj atan bulundugumuz her ortamda gozleriyle sadece beni izleyen hatta kiziyla erkegiyle butun arkadaslarimin ' bu sana yaziyor ' dedigi adamdan bahsediyorum, gecen hafta tesadufen karsilastik ve oturup konustuk bi yerde. Bana okul cikisinda beni gormek istedigini soyledi, kabul ettim ve bi gunde anlastik...
Ben de ne giyecegim konusunda cok kararsizdim o isten cikip beni alacakdi okulumdan. Spor mu, klasik mi yoksa siradan okul kiyafetleriyle mi karsilamaliydim onu, bilmiyordum... Hepiniz bilirsiniz ilk izlenim cok onemli ve aylardir cikma teklifi etmesini bekledigim adamdan bekledigim teklifi aldim, 1 hafta boyunca suratimda aptalca bi siritisla dolastim.. Bulusmanin gercekleseceginden 1 gun once bana mesaj atti ve aynen mesaj bu " yarin sehir disina cikiyorum, bulusma fikri aptalcaydi sehir disina cikacagimi unutmusum." Kendimi berbat hissediyorum su an, 5 saat oncesine kadar ne giyecegimi dusunuyordum yarin icin.. Hatta buraya da o niyetle uye olmustum ilk bulusmada ne giyilir diye sormak icin cunki gercekten onemsiyordum o adami. Herneyse bende "peki" yazip yolladim. Gercekte peki degil ama paramparca oldu icim..

hayır neden aptalca oldugunu düşünüyor anlamadım söz vermış sonuçta sıze ayıp yanı saygısızlık arayıp sorma gönlünü almasını bekle bu ne ya

"buluşma fikri aptalcaydı" boyle mi yazdı gerçekten:53: bu erkekleri ne yapmalı bilmiyorum. karşındaki erkek belli ki değişken karakterli ki bence o erkekten uzak durmak için yeterli bir sebep. muhabbeti kes . bi kere benimde başıma benzer bişey gelmişti bir daha görüşmedim. sende oyle yap sakın arkana bakma

arkadasa katılıyorum degısken karakterlı bırısı sanırım bu kişi sen kendı ıyılıgın .çin bence uzak dur ondan benden soylemesı daha cok uzulme bı dengesız yuzunden

Bulusma fikri aptalcaydi' mi? Neden ki iki insanin bulusmasindan daha normal baska ne olabilir ki? Bulusalim diyen kendisi ve de. Herhangi bir ozur ya da ne bilim baska bi gun gorusuruz muhabbeti bile olmadi aramizda ben sadece "peki" yazip yolladim, o'ndan da cevap gelmedi zaten..

haklısın gerçekten üzücü bir durum. değişken kelimesi hafif kalır, dengesiz bir erkekmiş kendisi. aptal olan da kendisi demek ki, bu fikri öneren kendisi olduğuna göre :41: bence boş ver ne hali varsa görsün, arayıp sorma hiç. yerine getiremeyeceği teklifleri de yapmamayı öğrensin :19:

Kesinlikle haklisiniz... Ben kendimi o kadar kotu hissettim ki sanki ben ona yapismisda zorla bulusmak istiyormus gibi... Erkekler cok garip davraniyorlar bazen.

Bulusma fikri aptalcaymis ona gore, bence degil yalan soyleyemem... onun fikrine de sadece peki demek zorunda kaldim. Hala etkisi uzerimde ve hala sinir oluyorum kendime, cok salagim ya!!

Rastgele konunu okudum ve belki de yakın bir örneğini yaşadığım için sana destek olmak istedim. Erkekler kaçan kovalanır oyununu oynamayı seviyorlar, sonra kendisiyle kovaladığı avını aynı karede görmekten hoşnut olmuyorlar.

Genelleme yapmak istemiyorum tabii ki eminim bambaşka insanlar, bambaşka hikayeler yaşayacağızdır ama bence kısa zamanda yaşadığın üzücü olayı kendi lehine çevirmenin yolunu bulmalısın.

Mesela bu olayın üzerine yapmak istediğin yada yapamadığın diyete başlayabilirsin yada en güzeli aynanın karşısına geçip gördüğün güzel kızla durumu değerlendirebilirsin.

Çok daha büyük hayal kırıklıkları yaşayan arkadaşlarımız oldu, yolun başında dengesizliğini sana gösterdiği için şükretmelisin.

Kendine iyi bak ve unutma hayat biri için üzülecek kadar uzun değil:32:

bosver ya hiçte takma erkek milleti geneli böyle.ne istediklerini bilmeyecek kadar karektersiz bi cocugu bence ucuz kurtulmuşsun sevinmelisin

Tesekkur ederim.. Cok iyisin:) Ama benim icimde hala bitmek bilmeyen bir ofke var, belki de bu yarim kalmisligin simgesi, cunki o gunden sonra herseyin degisicegine inanmistim su anda kendimi boslukta hissediyorum desem abarti olur farkindayim ama bu gercekten cok buyuk bir hayal kirikligi oldu benim icin.. Bazen O'nu ama cogu zaman kendimi sucluyorum ve en cok ayni seyi soyluyorum kendi kendime ' boyle olmamaliydi' o gunden beri ne aradi ne sordu... bende ayni sekilde aramadim da mesaj da atmadim. Bazen icimdeki herseyi tum ofkeyi ona kusmak istiyorum sonra da kendimi durduruyorum cunki kendimi kucuk dusurmek istemiyorum. Hayatima devam etmek de istemiyorum, belki kinciyim ya da kotu biriyim emin degilim bundan ama emin oldugum tek sey var ayni sekilde onun canini yakmak istiyorum..

Ozel olmazsa sizin ki nasil oldu, o da mi son saatlerde bulusmaktan vazgecti? Anlatmak istiyorsan ve ozel degilse dinlerim.

Tesekkur ederim.. Cok iyisin:) Ama benim icimde hala bitmek bilmeyen bir ofke var, belki de bu yarim kalmisligin simgesi, cunki o gunden sonra herseyin degisicegine inanmistim su anda kendimi boslukta hissediyorum desem abarti olur farkindayim ama bu gercekten cok buyuk bir hayal kirikligi oldu benim icin.. Bazen O'nu ama cogu zaman kendimi sucluyorum ve en cok ayni seyi soyluyorum kendi kendime ' boyle olmamaliydi' o gunden beri ne aradi ne sordu... bende ayni sekilde aramadim da mesaj da atmadim. Bazen icimdeki herseyi tum ofkeyi ona kusmak istiyorum sonra da kendimi durduruyorum cunki kendimi kucuk dusurmek istemiyorum. Hayatima devam etmek de istemiyorum, belki kinciyim ya da kotu biriyim emin degilim bundan ama emin oldugum tek sey var ayni sekilde onun canini yakmak istiyorum..

Ozel olmazsa sizin ki nasil oldu, o da mi son saatlerde bulusmaktan vazgecti? Anlatmak istiyorsan ve ozel degilse dinlerim.

sanırım bu soru banaydı :44: benim başıma gelen olayı kısaca özetleyeyim. Yıllarca yanımda olan(yaklaşık 8 sene) ve aynı kafa yapısında olduğum, en yakın erkek arkadaşlarımdan biri bana pat diye evlenme teklif etti. Üniversiteyi beraber okumuştuk,sırf ben sevineyim diye her buluşmamızda çikolatalarla gelen biriydi yıllarca.O zamanlar ben başka biriyle beraberdim ve hiç anlamamıştım bana karşı bir ilgisi olduğunu. Aslında hep söylemek istediğini ama beni kaybetmeyi göze alamadığını artık benden ayrı yaşamak istemediğini falan söyledi günlerce haftalarca.Bende şaşırdım, şok oldum,düşündüm düşündüm. Sonrasında aklıma benim için yaptıkları geldi, arkadaşlarımla ailemle konuştum. Farklı şehirlerde olduğumuz için görüşmek istediğimi ve kararımı yüz yüzeyken söylemek istediğimi belirttim. Neyse beyefendinin işleri uzadı, gelemedi, arayamadı falan falan. En son konuşmamızda da evlenmekten vazgeçtiğini ima etti ve bir daha sesi çıkmadı. Yaklaşık 2 ay falan oldu bunlar olalı. Ben belki boş bir anıma denk geldiği için belkide inanmak istediğim için saf saf oturup hayaller kurdum. Aileme durumu anlattım, planlar yaptım. Ama beyefendi ise sessizliğe gömüldü.

Bende 2 aydan beri,senin gibi resmen şok içindeyim.Ama ne yaparsam yapayım biliyorum ki kendim daha çok üzüleceğim. Bana iyi gelecek birinin çıkmasını bekleyeceğim karşıma. Ben ne olursa olsun kendime yakışanı yapıp, hiç yaşanmamış gibi davranıyorum herkese karşı. Biliyorum ki gün gelecek pişman olacak sonra ben mutluluğumla onu cezalandıracağım. Eğer affedersen onu rahatlayacaksın, içindeki öfke biraz olsun dinecek. Sakin ol ve sahip oldukların için Allah'a şükret.

Biliyorum ki, birgün bizimde değerimizi bilen biri tutup kolumuzdan götürecek hak ettiğimiz yere:3:

cnm fazla kaptırmışsın kendini hoşlanan seven adam zaten kendini tutamaz 6 ay olmadan adım atardı sana...ama biz kızlar ayy bana baktı vs.diye kuruntu yapıyoruz aslında öyle görmek istediğimizden..ilgilense dedim ya beklemez bu kadar süre...buluşalım demiş sonra üşenmiştir bahane üretmiştir.. salla gitsin yaaa

cnm fazla kaptırmışsın kendini hoşlanan seven adam zaten kendini tutamaz 6 ay olmadan adım atardı sana...ama biz kızlar ayy bana baktı vs.diye kuruntu yapıyoruz aslında öyle görmek istediğimizden..ilgilense dedim ya beklemez bu kadar süre...buluşalım demiş sonra üşenmiştir bahane üretmiştir.. salla gitsin yaaa

cok agir olmadi mi :(

Back
X