Tesekkur ederim.. Cok iyisin:) Ama benim icimde hala bitmek bilmeyen bir ofke var, belki de bu yarim kalmisligin simgesi, cunki o gunden sonra herseyin degisicegine inanmistim su anda kendimi boslukta hissediyorum desem abarti olur farkindayim ama bu gercekten cok buyuk bir hayal kirikligi oldu benim icin.. Bazen O'nu ama cogu zaman kendimi sucluyorum ve en cok ayni seyi soyluyorum kendi kendime ' boyle olmamaliydi' o gunden beri ne aradi ne sordu... bende ayni sekilde aramadim da mesaj da atmadim. Bazen icimdeki herseyi tum ofkeyi ona kusmak istiyorum sonra da kendimi durduruyorum cunki kendimi kucuk dusurmek istemiyorum. Hayatima devam etmek de istemiyorum, belki kinciyim ya da kotu biriyim emin degilim bundan ama emin oldugum tek sey var ayni sekilde onun canini yakmak istiyorum..
Ozel olmazsa sizin ki nasil oldu, o da mi son saatlerde bulusmaktan vazgecti? Anlatmak istiyorsan ve ozel degilse dinlerim.
cnm fazla kaptırmışsın kendini hoşlanan seven adam zaten kendini tutamaz 6 ay olmadan adım atardı sana...ama biz kızlar ayy bana baktı vs.diye kuruntu yapıyoruz aslında öyle görmek istediğimizden..ilgilense dedim ya beklemez bu kadar süre...buluşalım demiş sonra üşenmiştir bahane üretmiştir.. salla gitsin yaaa
cok agir olmadi mi
Simdi nasil hissediyorsun. Hala ayni mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?