Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sakın dini nikah kıymayın; TC kanunlarının geçerli saymadığı, herkese ilan edilmeyen nikah Allah katında da geçersizdir. Suistimale çok açık!
Nişanlınızla zaten konuşmuşsunuz, kendi kendime bir yemin ettim de diyebilirsiniz.
Ben de dini hassasiyetleri olan biriyim .Cidden dikkat de ederim yani lafta bırakmıyorum yorumum net anlaşılsın diye söyledim. Bence vesvese yapıyorsunuz . Bundan sonra önlemini alırsınız olur biter . Bir ay zaten kısa bir süre . Adam da kötü bir şey yapmamış ,herkes aynı derecede iradeli olacak diye bir şey yok. Bu onu sizden daha az dindar biri yapmaz yani. Önleminizi aldıktan sonra sıkıntı yapmayın.
Ben bir ara çok dindar , işte beş vakit namaz kılan vs biriyle görüşmüştüm . Çocuk bugüne kadar bi günaha girdiysem hep kadınlar üzerine oldu demişti mesela. Çok dürüst biriydi sağolsun Kız arkadaşları da olmuştu . Benim bulunduğum şehre gelmişti, ben de tek yaşıyordum o zaman. İşte bir ara yapacak bir şey bulamadık. Ben de şimdi arkadaşlar olsaydı beraber eve giderdik de seni çağırmak istemiyorum demiştim. Sen sevgililerin evine gitmiş miydin hiç dediğimde tek yaşamıyorlardı olsaydı giderdim demişti . Bence bana göre daha muhafazakardı ama böyle demesine şaşırmıştım. Bu konuda ben daha iradeli çıkmıştım. Ama başka dini bir meselede ise o çıkıyordu. Yani bunlar değişken. Nişanlınızın değerini gözünüzde küçültmeyin derim.
Güvenin sarsılacağı birşey yok 1 ay sonra evleniyorsunuz seninle cinsellik içinbirlikte olmadığı aşikar. Belli Bi sınırı geçince aşmış hassasiyetleri işte. Erkekler biraz daha bu konuda sınırlarını aşmada meyilli oluyor. Bu durum seni üzüyorsa düğüne kadar başbaşa kalmamaya çalış. Zaten 1 aycık kalmış, sonra yansın geceler.
Merhaba, forumu çok eskiden beri takip ediyorum günlerdir içimi kemiren bir meseleyi danışmak için üyelik açtım. Objektif bir şekilde yorum yaparsanız sevinirim. 3 aydır nişanlıyım. Nişanlım da ben de dini hassasiyetleri olan iki insanız ve iyi anlaşıyoruz. Geçen haftalarda evimize eşyalar geleceği gün sarılmak için yaklaştı ben de başta itsem de sonrasında karşılık verdim. O günden sonra bana daha çok yaklaşmaya başladı. Vicdanen çok rahatsızım. Kendimi kötü hissediyorum ve ona karşı güvenimin de giderek azaldığını farkettim. Hatalı olduğunu söylese de aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Benim de hatam var tabii ki. İlk anda ona çok sinirlendiğimi ve kırıldığımı belli etsem de bu tavrımda istikrarlı olamadım. Aynı hassasiyetlere sahip olanlar ne hissettiğimi anlayacaktır eminim. Durumun içinden çıkamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
yani ben nişanlımın o hislerini hissetmeyi tercih ederdim, düşünseize evlenince belki istediğiniz gibi bir cinsel hayatınız olmazsa daha büyük hayal kırıklığı. o yüzden suçluluk duymanızı anlamadım? ee evlenmeye karar vermişşssiniz böyle yakınlaşmalar olur ki olmalı.
eğer ileri gitmek isteniyorsa imam nikahını öne alabiirsiniz sonuçta iki yetişkinsiniz .