Bundan sonra ne yapmalıyım?

Daha ne yaptığınızı anlamadık ki, noldu seviştiniz mi? Memenizi mi sıkt? o öptü siz karşılık mı verdiniz? Yoksa siz istemediğiniz halde mıncıkladı mı sizi? güvenle ne alakası var anlamadım. İkiniz birlikte bi şey yapmışsanız adama niye sadece suç atıyorsunuz
Bu platformda anonimim diye bu kadar açık ve utanmadan yazabiliyorsunuz sanırım. Birlikte felan olmadık yakınlaşmak istiyor ve ben de kendimi rahatsız hissettiğimi söylediğim halde, onun da hassasiyetleri olmasına rağmen yaklaşmaya sarılmaya dokunmaya devam ediyor. Sonrasında da çok pişman oluyor üzülüyor ama yine aynı. Mesele bundan ibaretti.

Siz istmediğinizi söylediğiniz halde yapmaya devam etmesi sonra da kendimi tutamıyorum demesi sinir bozucu haklısınız peki diyelim ki bir kere uyardınız ikinci buluşmada yine yakınlaşmaya çalıştı siz ne yapıyorsunuz? Bence bir kere uyarıdan sonra devam ediyorsa sert şekilde reddetmeniz lazım eğer Sizde istemem yan cebime koy edasnda karşılık veriyorsanız bu karşılıklı bir şeydir adamı tek taraflı suçlamak olmaz

Hassasiyetleri de olsa o bir erkek. Din bunun için harika bir kıstas koymuş. Zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor. Yani bakın birleşmeyin demiyor öncesinde birleşme kısmına gelecek noktaya dahi gelmeyin diyor. Bu ayete göre kadın erkek başbaşa kalınmaması gerekiyor zaten. Evet nişanlınız yanlış bir harekette bulunmuş ama güven kırıcı bir durum değil. Benim eşimde muhafazakar ben pek değilim. Benim için bunlar sorun olmazdı ama o nişanlınızın durumunu yaşamamak adına başbaşa kendisini nefsen zor durumda bırakacak bir ortamda bulunmamaya çalıştı. Ev eşyamız gelirken kardeşimide yanımıza çağırdık mesela. Demek ki erkek kendisini biliyor. Bu ortama girmemek için çabalıyor. Nişanlınıza güveniniz kırılmasın ama ortamınıza daha dikkat edin.

Hassasiyetleri de olsa o bir erkek. Din bunun için harika bir kıstas koymuş. Zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor. Yani bakın birleşmeyin demiyor öncesinde birleşme kısmına gelecek noktaya dahi gelmeyin diyor. Bu ayete göre kadın erkek başbaşa kalınmaması gerekiyor zaten. Evet nişanlınız yanlış bir harekette bulunmuş ama güven kırıcı bir durum değil. Benim eşimde muhafazakar ben pek değilim. Benim için bunlar sorun olmazdı ama o nişanlınızın durumunu yaşamamak adına başbaşa kendisini nefsen zor durumda bırakacak bir ortamda bulunmamaya çalıştı. Ev eşyamız gelirken kardeşimide yanımıza çağırdık mesela. Demek ki erkek kendisini biliyor. Bu ortama girmemek için çabalıyor. Nişanlınıza güveniniz kırılmasın ama ortamınıza daha dikkat edin.
Evet ben de bundan sonra o ortam oluşmasın diye daha çok dikkat edeceğim. Başbaşa kalma durumu evin içerisinde olmuyor zaten. Birimiz evdeyken diğeri kapıda bekliyor mesela. Ama işte bundan sonra o evde yokken gelip işleri öyle tek başıma halletmeyi dusunuyorum bana düşen kısmı.

Eve dair işlerimiz bitti. Nikaha da az kaldı. Dediğim gibi ortada bir hata varsa tek taraflı değil ama karşımdaki insana karşı güven problemi yaşamakta haklı mıyım vesvese mi yapıyorum?
Neden güven problemi yaşadığınızı hiç anlamadım evlenmeden sarılmak öpmek yakınlaşmamak istemiş olabilirsiniz çok normal ama size sarıldı diye güveninizin azalması baya saçma geldi bana

Neden güven problemi yaşadığınızı hiç anlamadım evlenmeden sarılmak öpmek yakınlaşmamak istemiş olabilirsiniz çok normal ama size sarıldı diye güveninizin azalması baya saçma geldi bana
Mesele bana sarılması değil. Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde buna devam etmesi. Bir de aynı hassasiyetlere sahibiz, evlenirken onu tercih etmemin en büyük sebebi buydu.

Mesele bana sarılması değil. Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde buna devam etmesi. Bir de aynı hassasiyetlere sahibiz, evlenirken onu tercih etmemin en büyük sebebi buydu.
Sizi sevdiği için size sarılıp öpmek istemesi çok normal ama sizin evlenmeden istememeniz de çok normal bence dini nikah kıyabilirsiniz zaten nikahada az kalmış ikinizde daha rahat olursunuz en azından

Güveniniz sarsılmasın. Sinirlenmeden güzel güzel konuşup ben de bazı şeyleri istiyorum az daha sabretmemiz lazım deyin. Bu şekilde olunca kendimi kötü hissediyorum şeklinde açıklayın. Ama adama çok da suç bulmayın. Yani sizi kötü emelleri için falan kullanmıyor içiniz rahat olsun 😊 sadece kendini tutamıyor büyük ihtimal bu da onu kötü niyetli ya da guvenilmez bir insan yapmaz. Boş yere kendinizi doldurmayın lütfen. Tabii ki dini hassasiyet noktası çok farklı bir durum ama demek istediğim kendinize de nişanlınaza da haddinden fazla yüklenip suçlu aramayın.

Bulusmalarinizi da aynen şu şekilde ayarlayabilirsiniz. Evde olunca ikimizde kendimizi tutamıyoruz sonra ben çok kötü oluyorum en iyisi mi dışarda buluşalım deyin 1 ay kalmis zaten sonra rahat olursunuz 🤗

Bu platformda anonimim diye bu kadar açık ve utanmadan yazabiliyorsunuz sanırım. Birlikte felan olmadık yakınlaşmak istiyor ve ben de kendimi rahatsız hissettiğimi söylediğim halde, onun da hassasiyetleri olmasına rağmen yaklaşmaya sarılmaya dokunmaya devam ediyor. Sonrasında da çok pişman oluyor üzülüyor ama yine aynı. Mesele bundan ibaretti.
bu soyledigim hic bir sey ayip degil ki, bir tane argo yok icinde. siz daha bekar oldugunuz icin size iyrenc geliyor muhtemelen.

ayrica yukaridaki uyeye de katiliyorum, ikiniz de muhafazakar ve hassassaniz basbasa kalmamaniz gerekir. biz nisanlilik suresince el ele bile tutmadik, bulustugumuzda da disarida bulustuk hep. bir sey olacak degil, prensip meselesi oldugu icin. sizin boyle bir sey olmus, ama cok kafaniza takiyorsunuz bence, bundan sonra dikkat etmeye calisin.

Demek ki adam rol yapıyor. Bu durumları çok abartmayın siz de son dönemlerin muhafazakar genç modasına uymayın* sonuçta beşer şaşarsınız.

Güveniniz neden zedeleniyor ileride sizi aldatabileceğinden mi korkuyorsunuz?

Hasasiyeti.olsun olmasın bir şeyler yaşamak isteyen muhafazakar bile olsa bir çok örneğini de gördük işi öyle kılıfına uyduruyorlar ki şaşarsınız.

Sevişmeyi falan bilmem de öpüp sarılmayacağım ve hatta elini bile tutmayacağım adamla asla evlenemezdim. Süpriz kutusu gibi ya ten uyumu yoksa? Asıl o zaman zindan olur hayat.

Güvenin sarsılacağı birşey yok 1 ay sonra evleniyorsunuz seninle cinsellik içinbirlikte olmadığı aşikar. 😂 Belli Bi sınırı geçince aşmış hassasiyetleri işte. Erkekler biraz daha bu konuda sınırlarını aşmada meyilli oluyor. Bu durum seni üzüyorsa düğüne kadar başbaşa kalmamaya çalış. Zaten 1 aycık kalmış, sonra yansın geceler. 😂

Ben bu yola Allahın rızasını gözettiğim huzurlu bir yuva isteğiyle çıktım. Ama şimdi her şeyi mahvetmiş gibi hissediyorum gerçekten böyle mi? Veya nasıl düzeltebilirim bunun derdindeyim. Karşımdaki insanla yola devam edebilir miyim gibi sorular..
bence kesinlikle bu konuda erkeklerle kadınlar arasında fark var. O senden daha çok yenik düşmüş. Ateşle barut misali. Dini hassasiyeti olsa da bu kadar hakim olabiliyor demek ki. Bu dini hassasiyeti olmadığı numara yaptığı anlamına gelmiyor. Senin de var dini hassasiyetin ama Bi kadın olarak sen de karşılık vermişsin, kısmen sınırlarını sen de aşmışsın, böyle düşün.

Back
X