Bundan sonra ne yapmalıyım?

Aslında sizin ne demek istediğinizi anladım.
Sorun sanki sarılması değil.
Daha çok sizin istemediğiniz ve bunu belirttiğiniz bir durumu önemsemeyip tekrar etmesi. Yanılıyor muyum?

Bunu bence evlenmeden detaylı konuşun. Neden ısrarla istemediğiniz bu hareketi tekrar ettiğini sordunuz mu? Ne cevap veriyor?
Ben anlatamadım ama siz anlamışsınız sağolun. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama bir anda kendimi kaybediyorum gibi bir cevap aldım.

Karşılık vermeseydiniz sizi herkes anlardı da karşılık verdikden sora adama olan güveninizin sarsılması tuhaf oyuzden ben anlamıyorum anlayanlar yorum yapsın madem
Sorun ben yaklaşma dediğim halde yaklaşmaya devam etmesi. İstemem yan cebime koy gibi bir tavırla da söylemiyorum bunu ciddi bir şekilde itiyorum. Ama kendini tacizci gibi hissetmesini de istemiyorum hem de seviyorum o yüzden bu tepkim uzun sürmüyor o kısım da benim hatam

*Güncelleme: Nişanlımla açık açık tekrar konuştum. Buradaki yorumlar sayesinde sormam gereken net soruyu bulmuş oldum. Ben sana istemem yan cebime koy gibi bir ifadeyle mi söylüyorum ya da sen beni önemsemiyor musun diye sordum. O da hayır öyle söylemiyorsun ben kendime engel olamadığım yerde sen beni engelle lütfen sana hiçbir şekilde zarar vermek istemiyorum kendimi kötü hissediyorum dedi. İkimiz de kendimize düşen neyse onu yapıp bekleyeceğiz inşallah. Herkese teşekkür ederim.

Benim fikrim acaba ben hassasiyetleri var mı zannettim. Ve benim fikirlerimi önemsemiyor mu?
Fikirlerinizi önemsemiyor demeyelim. Yani bu kadad net ve kalın bir çizgiye gerek var mı sizce?
Ateşle barutsunuz. İster istemez çekim oluyor. Siz daha dirayetli çıkmışsınız.

Salona mavi koltuk alalım diyorum. Fikrimi önemsemedi gitti kırmızı aldı gibi bir durumla kıyaslamayın.

Cinsellik bu sonuçta. Çok büyük bir dürtü var.

Diğer konuları düşünün. Eğer diğer şeylerde de sizin dediklerinizi önemsemiyorsa o zaman soru işaretidir.

Fikirlerinizi önemsemiyor demeyelim. Yani bu kadad net ve kalın bir çizgiye gerek var mı sizce?
Ateşle barutsunuz. İster istemez çekim oluyor. Siz daha dirayetli çıkmışsınız.

Salona mavi koltuk alalım diyorum. Fikrimi önemsemedi gitti kırmızı aldı gibi bir durumla kıyaslamayın.

Cinsellik bu sonuçta. Çok büyük bir dürtü var.

Diğer konuları düşünün. Eğer diğer şeylerde de sizin dediklerinizi önemsemiyorsa o zaman soru işaretidir.
Diğer konularla ilgili hiçbir problemimiz yok çok şükür. Olsa da konuşarak halledebiliyoruz. Ben sorunu doğru ifade edebilirsem çözüyoruz o konuda da ben zorluk yaşıyorum. Kendimi net ifade edemiyorum bu konuda da olduğu gibi.

Diğer konularla ilgili hiçbir problemimiz yok çok şükür. Olsa da konuşarak halledebiliyoruz. Ben sorunu doğru ifade edebilirsem çözüyoruz o konuda da ben zorluk yaşıyorum. Kendimi net ifade edemiyorum bu konuda da olduğu gibi.
Koltuk kanepeden bile en önemli konu cinsellik, evliliğin en önemli konusu bu. Sarılınca günah olmaz merak etmeyin benim hesabıma yazsınlar

Nefsime hakim olamamak benim de hatam. Kendi üzerime düşeni düzeltmeye gayret ederim. Ama onunla ilgili olan kısım hakkında ne düşünüyorsunuz? Amacı farklı vs diyebilir miyiz?

Amacı farklı derken. Olması gereken amacı.
Ya işte insan karşısındakini sevince tabiki dürtüleri ortaya çıkar. Bundan daha doğal bir şey yok.
Dini, sosyal vs değerlerimiz sadece davranış şeklimizi belirler. Yine arzu ederiz sadece bekleriz. Mesele bu.

Merhaba, forumu çok eskiden beri takip ediyorum günlerdir içimi kemiren bir meseleyi danışmak için üyelik açtım. Objektif bir şekilde yorum yaparsanız sevinirim. 3 aydır nişanlıyım. Nişanlım da ben de dini hassasiyetleri olan iki insanız ve iyi anlaşıyoruz. Geçen haftalarda evimize eşyalar geleceği gün sarılmak için yaklaştı ben de başta itsem de sonrasında karşılık verdim. O günden sonra bana daha çok yaklaşmaya başladı. Vicdanen çok rahatsızım. Kendimi kötü hissediyorum ve ona karşı güvenimin de giderek azaldığını farkettim. Hatalı olduğunu söylese de aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Benim de hatam var tabii ki. İlk anda ona çok sinirlendiğimi ve kırıldığımı belli etsem de bu tavrımda istikrarlı olamadım. Aynı hassasiyetlere sahip olanlar ne hissettiğimi anlayacaktır eminim. Durumun içinden çıkamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Daha çok yaklaşmak istedi ne demek sarilmaktan öteye geçip dokunmak falan mı istiyor? İsteye bilir bence çok doğal ve hatta heyecanlı ya. Vicdanen kötü bir durum tabi hassas iseniz. Ama bu tip erkekler önce sarılır sonra evlenince sen sarildin der dikkat edin siz kendinize hakim olun bari.

Herkes her şeyi bize bıraktı maalesef. Siz kendinizi bilirsiniz diyorlar sürekli ama yaşadığım zorluktan haberleri yok. Düğünden nişandan kınaya kadar her detayı biz düşünüyoruz. Bir yandan güzel kimse bize karışmıyor ama bir yandan da kendimi yalnız hissediyorum. Üstüne yaşadığım bu duygu durum bozukluğu ekleniyor

Yardım alsanız ya çevrenizden? Düğüne kadar tek başına bunun stresini çekmeyin.

Nişanlınız için de onunla net konuşun. Sınırınızı çekin.

Bu durum benim başıma gelse ve uyardığım halde devam etse gözümde değeri düşerdi büyük ihtimalle. İlerisi için acabalar oluşurdu. Tabii dini hassasiyetiniz var dediğiniz de günümüzde öznel olduğu için ona göre normaldir. Bilemiyiciim.

dini nikahı kıyın, hatta resmi nikahıda kıyın. 1 ay kalmış zaten. Biz öyle yaptık

Yasadiginiz seyin guven problemiyle ne alakasi var basbasa kaldiginda tabiki yakinlasmak ister insan nefsine nekadar hakim olabilir gidipte baskasina yaklasmadi sonucta. Zaten bir ay kalmis birkac sarilmadan bisey olmaz onun disinda bir ay sonra evli olacaginizi biraz daha dikkat etmesini rica edin sonucta oda ayni gorusteyse dikkatli olmaya devam edicektir ama muhtemelen nikaha cok az kaldi zaten evlenicez gozuyle bakiyodur

Merhaba, forumu çok eskiden beri takip ediyorum günlerdir içimi kemiren bir meseleyi danışmak için üyelik açtım. Objektif bir şekilde yorum yaparsanız sevinirim. 3 aydır nişanlıyım. Nişanlım da ben de dini hassasiyetleri olan iki insanız ve iyi anlaşıyoruz. Geçen haftalarda evimize eşyalar geleceği gün sarılmak için yaklaştı ben de başta itsem de sonrasında karşılık verdim. O günden sonra bana daha çok yaklaşmaya başladı. Vicdanen çok rahatsızım. Kendimi kötü hissediyorum ve ona karşı güvenimin de giderek azaldığını farkettim. Hatalı olduğunu söylese de aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Benim de hatam var tabii ki. İlk anda ona çok sinirlendiğimi ve kırıldığımı belli etsem de bu tavrımda istikrarlı olamadım. Aynı hassasiyetlere sahip olanlar ne hissettiğimi anlayacaktır eminim. Durumun içinden çıkamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Sarılmanın boyutu nedir. Kolu omuza atıp sıkmak vardır. Bir de yüz yüze temas vardır. Anladığım kadarıyla sizinkisi yüz yüze olmuş. Sizin rahatsız olduğunuzu anladı mı? Size açıklama yaptı mı? Nefs denen birşey var. Kendisini tutamamış sarılmış. Çok kafaya takmayın. Olan olmuş

Adamin amacı niye farklı olsun? Siz neden böyle adamı suçlar gibi konuşuyorsunuz? Sonuçta sevdiği bir insansınız ve karşı cinssiniz. Yüzünüze bakmasa daha mı iyiydi? Tamam dinen caiz değil. Ama kibar dille uyarsanız daha yapmaz. Bunun güvenle ne alakası var. Abartmayın
Nefsime hakim olamamak benim de hatam. Kendi üzerime düşeni düzeltmeye gayret ederim. Ama onunla ilgili olan kısım hakkında ne düşünüyorsunuz? Amacı farklı vs diyebilir miyiz?

O gün çok ağladım sinirlendim. Bir daha aynı şey tekrar ederse sorunlar yaşayacağımızı söyledim. Buna rağmen aynı şeyler tekrar etti. O yüzden.. Yoksa ben kendi hatamı da kabul ediyorum ama o esnada yüzüne bir tokat vurup yüzüğü atmak da fazla bir hareket gibi geldi. Seviyorum çünkü. Düzeltilmesi gereken bişey varsa beraber düzeltelim istedim
Yahuu karşınızdaki erkek... Elini verirsen kolunu alır 😅😅 tabii ki devam edecek. Adamın evlenmesine şurada kalmış 1 ay. Ne yapsın kilise gibi soğuk mu olsun. Ohaaa tokat vurup yüzük atmak mı😳😳 siz iyi misiniz? Gören de diyecek ki adam gayri meşru ilişki istemiş tobe.. Böyle yapmayın evlenince adam kafaya takar. Erkekler böyle konuda hassastırlar. Onlar için cinsel ilişki çok önemli.

Bende senin gibi dinme düşkünüm de bahane üretiyosunuz yok şehir dışındayım yok şöyle yok böyle anneniz kardeşiniz olmasın senin ya da nişanlının bi arkadaşı gelsin dursun yanınızda bi de hiç el ele tutuşmuyonuz mu onu çok merak ettim

• Beğen
Reactions: Wqy
Eve dair işlerimiz bitti. Nikaha da az kaldı. Dediğim gibi ortada bir hata varsa tek taraflı değil ama karşımdaki insana karşı güven problemi yaşamakta haklı mıyım vesvese mi yapıyorum?
Daha ne yaptığınızı anlamadık ki, noldu seviştiniz mi? Memenizi mi sıkt? o öptü siz karşılık mı verdiniz? Yoksa siz istemediğiniz halde mıncıkladı mı sizi? güvenle ne alakası var anlamadım. İkiniz birlikte bi şey yapmışsanız adama niye sadece suç atıyorsunuz

Back
X