• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra tüm sorunlar corona 🤐🤐🤐

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
33
Merhaba kizlar. Artik herkes neye karisacagini sasirdi coronadan dem vurmaya basladilar. Bu pazartesi oglumun okulu acildi gecen yil kres bolumune gonderdim bu yil ise anasinifi olarak devam edecek. Esimle bi muhasebe yapip gondermeye karar verdik. Sonucta bende surekli disardayim eninde sonunda gelecek bu hastalik dedi. Oglum pazartesi basladi ama gelgelelim tatile giderken, kisir partilerine ust duzeyden katilan eltim yanlis yapiyorsunuz demeye basladi. Bunlari yaparken yanlis degil kendilerine . Yok yani baskasi dese zoruma gitmeyecek. O kadar sinirlendim ki tepemden dumanlar cikti. Sonucta cocugumu ben daha iyi dusunurum kaldi ki bu hastaligin bi asisi cikmayana kadar hep tetikte olucaz alismak zorundayiz bu duruma. Tam izole olan biri soylese zoruma gitmeyecek ama gezmelere tatillere gidip okula gelince ben gondermeme gonderene de yanlis yapiyosun deyince bi degisik oldum haksiz miyim sinirlenmekte

Merhaba kizlar. Artik herkes neye karisacagini sasirdi coronadan dem vurmaya basladilar. Bu pazartesi oglumun okulu acildi gecen yil kres bolumune gonderdim bu yil ise anasinifi olarak devam edecek. Esimle bi muhasebe yapip gondermeye karar verdik. Sonucta bende surekli disardayim eninde sonunda gelecek bu hastalik dedi. Oglum pazartesi basladi ama gelgelelim tatile giderken, kisir partilerine ust duzeyden katilan eltim yanlis yapiyorsunuz demeye basladi. Bunlari yaparken yanlis degil kendilerine . Yok yani baskasi dese zoruma gitmeyecek. O kadar sinirlendim ki tepemden dumanlar cikti. Sonucta cocugumu ben daha iyi dusunurum kaldi ki bu hastaligin bi asisi cikmayana kadar hep tetikte olucaz alismak zorundayiz bu duruma. Tam izole olan biri soylese zoruma gitmeyecek ama gezmelere tatillere gidip okula gelince ben gondermeme gonderene de yanlis yapiyosun deyince bi degisik oldum haksiz miyim sinirlenmekte

Herkes bişeler der, kendine yazık bu kadar kafaya takıyorsan 😐

Haklisiniz gönderdiğiniz yer okul keyfi olarak gittiğiniz bir yer degil benim kızımda birinci sinifa başlayacak biz evden adım atmıyoruz eşim hariç oda mecbur çalışıyor bazen gondermesem mi diyorum ama eğitim bu asi bulunacak gibi görünmüyor yakın zamanda bi senesi boşa gecsin istemem

Henüz ne tatil ne arkadaş toplantısı daha dışarıda yemek yemiş değilim.
Ama Haziran'dan beri çocuğunu kreşe göndermek zorunda olan aileler var etrafımda. Çünkü çalışıyorlar. Onlara kızamıyorum maalesef herkesin şartları başka. Ama çocuğunu kreşe yollayan bir komşum geçen kahve içmeye gelmek istedi. Asla dedim, daha annemi evime sokmuyorum tedirgin oluyorum eşim de kalabalık yerde çalışıyor diye. Yüz yüze görüşmeyi doğru bulmadığımı söyleyip kabul etmedim.
Çekirdek aile olarak izole olun, kimseyle görüşmeyin. Kimsenin size bir şey demeye hakkı yok şu şartlarda.
Şuan camdan bakıyorum çocuklar havuzda, parkta. Yeme içme yerleri de uzaktan görüyorum böyle. Ama okul açılmasın. 🙄

Sen daha iyi izole oldun, ben daha iyi korundum, ben çift maske taktım, ben siperlikle geziyorum, ben galoş takıyorum, ben eldiven kullanıyorum yarısına ceviren herkesin emeklerini kutluyorum. Cidden bu ülke insanından baskası yapamazdı bunu:d salak her yerde salak ona bir sey diyemem virüs icin alınan önlemleri boykot eden bir ton insan var ama... bunu böyle yarıs haline getiren ancak bizim ülke insanı olabilirdi gercekten.

Amaaan hiç sallamayın var öyle tipler. Arkadaşım halen tatilde mesela ama okulların açılmasına aşırı karşı, herkesin çalışmasına aşırı karşı. Hükümet bizi öldürmek istiyor diye tweet falan atıyor marmaris konumundan :D

Bu duruma erken adapte olan kazanacak. Siz en doğrusunu yapıyorsunuz.

Haklisiniz gönderdiğiniz yer okul keyfi olarak gittiğiniz bir yer degil benim kızımda birinci sinifa başlayacak biz evden adım atmıyoruz eşim hariç oda mecbur çalışıyor bazen gondermesem mi diyorum ama eğitim bu asi bulunacak gibi görünmüyor yakın zamanda bi senesi boşa gecsin istemem
Bizde cikmiyoruz ama burada bir bilirkisi diyeyim tam izole olmadikca her zaman risk var deyince ginderdim. Esim isi geregi gunde 100 kisi ile muhatap oluyor temasli veya temassiz

Henüz ne tatil ne arkadaş toplantısı daha dışarıda yemek yemiş değilim.
Ama Haziran'dan beri çocuğunu kreşe göndermek zorunda olan aileler var etrafımda. Çünkü çalışıyorlar. Onlara kızamıyorum maalesef herkesin şartları başka. Ama çocuğunu kreşe yollayan bir komşum geçen kahve içmeye gelmek istedi. Asla dedim, daha annemi evime sokmuyorum tedirgin oluyorum eşim de kalabalık yerde çalışıyor diye. Yüz yüze görüşmeyi doğru bulmadığımı söyleyip kabul etmedim.
Çekirdek aile olarak izole olun, kimseyle görüşmeyin. Kimsenin size bir şey demeye hakkı yok şu şartlarda.
Şuan camdan bakıyorum çocuklar havuzda, parkta. Yeme içme yerleri de uzaktan görüyorum böyle. Ama okul açılmasın. 🙄
Esim yuzlerce kisiyle muhatap oldugu icin bende kimseye gitmiyorum vebal almak istemem acikcasi. Baslarda dikkat ettigim kadar yine ediyorum elimde olmayan sebeplerden de gelirse artik ne yapalim

Kesinlikle haklısın canm.. Bende göndereceğim kızımı.. Çocuklar evde çok bunalıyor.. Hem öğretmenler bizden daha çok bilinçli daha çok dikkat ederler

Sen daha iyi izole oldun, ben daha iyi korundum, ben çift maske taktım, ben siperlikle geziyorum, ben galoş takıyorum, ben eldiven kullanıyorum yarısına ceviren herkesin emeklerini kutluyorum. Cidden bu ülke insanından baskası yapamazdı bunu:d salak her yerde salak ona bir sey diyemem virüs icin alınan önlemleri boykot eden bir ton insan var ama... bunu böyle yarıs haline getiren ancak bizim ülke insanı olabilirdi gercekten.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ciddi anlamda oyle. Konu basligimda o yuzden bu zaten. Okullar bi acilsin ay benim cocuklarim geri mi kalsin diye kosa kosa gonderir ama okula

Amaaan hiç sallamayın var öyle tipler. Arkadaşım halen tatilde mesela ama okulların açılmasına aşırı karşı, herkesin çalışmasına aşırı karşı. Hükümet bizi öldürmek istiyor diye tweet falan atıyor marmaris konumundan :KK70:

Bu duruma erken adapte olan kazanacak. Siz en doğrusunu yapıyorsunuz.
Insan sagligi olmasada esim hayvan sagligi uzerine ugrasiyor ama viroloji dersi almis birisi o ne derse yapiyorum aynisini oda soyluyor asi vs imkansiz bulunmasi kendi kendine bi sekilde gidecek diyor o yuzden 10 yilsa bu sure 10 yili ne yapalim anlamadim gitti

bana da tatilde 100 kişilik köpük partisinden, beach partiden çıkıp gelen biri laf etmeye kalktı bozulursa bozulsun deyip verdim cevabını.ağzı olan konuşuyo işte
Cidden ama ben bunu baskasi dese bu kadar alinmicaktim. Yani kv bile dese haklisin derdim ama bunu hazmedemiyorum

Back
X