• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra tüm sorunlar corona 🤐🤐🤐

Kesinlikle haklısın canm.. Bende göndereceğim kızımı.. Çocuklar evde çok bunalıyor.. Hem öğretmenler bizden daha çok bilinçli daha çok dikkat ederler
Evet. Egitim uzmanlarini dinledim tv de avmler plajlar her yer acikken okullarin kapali olmasi abes demisti cocuklarda evde duracak gibi degiller teknoloji delisi bi cocugum olsun istemiyorum. Corona bi ihtimal ama cocugun hayatini mahvetmek istemiyorum bu ihtimal icin

Bizim insanımızın ikiyüzlülüğünü bu koronada bir kez daha gördüm herkes bir başkasının açığını arama peşinde yok o gezmiş yok o tatile gitmiş yok o okula göndermiş sürekli bu muhabbetler dönüyor bakıyorum eleştirenlerin hepside aynı şeyi yapıyor ama bi günah keçisi aranıyor herkesin şartları farklı insanlar çalışmak zorunda çocuklarını kreşe vermek zorunda bende tatile çıktım dağ taş gezdim insanların olmadığı yerlerde şimdi tatile gittim diye tü kaka oluyorum ama şimdi iş yerindeyim bir sürü firma elemanı geliyor sürekli evrak alıp veriyoruz korona kapmamam mucize olur ama olurda kaparsamda aaaa tatile gitti ya ondan oldu işte dicekler ki tatile gidip geleli 14 günü geçti.

Babamda ayni. Kizim pazartesi krese baslayacak. Gondermemi istemiyor. Babam esnaf surekli insnalarla ic ice. Kizimida cok sevdigi icin surekli onunla. Yani asil bulas riski kendisinde ama krese israrla karsi. Ama eltinizin aksinr ben babamin kizima sevgisinden yaptigina eminim bu baskiyi.

Sizin cozumunuz sananeden geciyor. Sanane de gec.

Bizim insanımızın ikiyüzlülüğünü bu koronada bir kez daha gördüm herkes bir başkasının açığını arama peşinde yok o gezmiş yok o tatile gitmiş yok o okula göndermiş sürekli bu muhabbetler dönüyor bakıyorum eleştirenlerin hepside aynı şeyi yapıyor ama bi günah keçisi aranıyor herkesin şartları farklı insanlar çalışmak zorunda çocuklarını kreşe vermek zorunda bende tatile çıktım dağ taş gezdim insanların olmadığı yerlerde şimdi tatile gittim diye tü kaka oluyorum ama şimdi iş yerindeyim bir sürü firma elemanı geliyor sürekli evrak alıp veriyoruz korona kapmamam mucize olur ama olurda kaparsamda aaaa tatile gitti ya ondan oldu işte dicekler ki tatile gidip geleli 14 günü geçti.
Evet ama baskasina da karismazsin mesela sen yaptigin seyi neden baskasina yapma dersin ki iste bu gercekten iki yuzluluk.

Babamda ayni. Kizim pazartesi krese baslayacak. Gondermemi istemiyor. Babam esnaf surekli insnalarla ic ice. Kizimida cok sevdigi icin surekli onunla. Yani asil bulas riski kendisinde ama krese israrla karsi. Ama eltinizin aksinr ben babamin kizima sevgisinden yaptigina eminim bu baskiyi.

Sizin cozumunuz sananeden geciyor. Sanane de gec.
Babanizin ki samimiyetten ve sevgiden gercekten.
Calismak ekmek parasi icin bi yil okula gitmese bisey olmaz mantigi var ama anlamiyorlarki kimse evden cikmiyor degil iste . Evet belki daha riskli ama bi sekilde evden cikan bir kisi dahi olsa risk var ama

Merhaba kizlar. Artik herkes neye karisacagini sasirdi coronadan dem vurmaya basladilar. Bu pazartesi oglumun okulu acildi gecen yil kres bolumune gonderdim bu yil ise anasinifi olarak devam edecek. Esimle bi muhasebe yapip gondermeye karar verdik. Sonucta bende surekli disardayim eninde sonunda gelecek bu hastalik dedi. Oglum pazartesi basladi ama gelgelelim tatile giderken, kisir partilerine ust duzeyden katilan eltim yanlis yapiyorsunuz demeye basladi. Bunlari yaparken yanlis degil kendilerine . Yok yani baskasi dese zoruma gitmeyecek. O kadar sinirlendim ki tepemden dumanlar cikti. Sonucta cocugumu ben daha iyi dusunurum kaldi ki bu hastaligin bi asisi cikmayana kadar hep tetikte olucaz alismak zorundayiz bu duruma. Tam izole olan biri soylese zoruma gitmeyecek ama gezmelere tatillere gidip okula gelince ben gondermeme gonderene de yanlis yapiyosun deyince bi degisik oldum haksiz miyim sinirlenmekte
Kesinlikle haklısın, mesala ben plates salonuna gidiyorum normalde 1 saatti, ama bir hafta önce sağlık bakanlığından karar gelmiş neymiş korona nedeni ile artık spor salonları saatlik aktiveler 40 dakika olacakmış.
Bana bu çok saçma geldi. Sanki Korona 40 dakikada bulaşmıyor.
Koronayı öne sürerek yapılan tutarsız çalışmalar artık can sıkıcı boyutta.

Ayni sey yegenim icinde gecerli,annesi calisiyor ,babasi calisiyor ,cocuk krese gidince ne farkedecek ki ,herkes kendi isine baksin
Herkes kendi isine baksa keske zaten boyle olmayacak. Esimin getirmedigine sasiyorum suan da o yuzden oglumun gitmesinde de bi fark yok

Kesinlikle haklısın, mesala ben plates salonuna gidiyorum normalde 1 saatti, ama bir hafta önce sağlık bakanlığından karar gelmiş neymiş korona nedeni ile artık spor salonları saatlik aktiveler 40 dakika olacakmış.
Bana bu çok saçma geldi. Sanki Korona 40 dakikada bulaşmıyor.
Her haliyle risk var zaten. Sen ha 1 saat gitmissin ha 40 dk. Benim evimden ha esim cikmis ha oglum cikmis kaldi ki bizim kresin zaten 30 ogrencisi ya var ya yok sinifi zaten 8 kisi.

Ben demiyorum ki hastaligi hice sayalim linc yemek de istemiyorum tabi ki ama tam izole olmadikca hepimiz ayni riski tasiyoruz. Bu hastaliginda asi veya ilaci biraz zor olacak en azindan uyum surecine basladigimizi var sayiyorum artik

Bu konuda en çok aslında dikkat etmeyen ahkam kesiyor.
Bir komşumuz bayram ziyareti için şehir dışına gitti kırk evi gezdi alışveriş yapıp bize de geldi malesef.Bir de sarıldılar falan 🤦🏻‍♀️
Sonra otobüste maske takmayan birini nasıl azarladklarını anlatmaya başladılar.
Bir arkadaşım yasağın ilk günü ekmek almak için evden çıkanlardandı.Sonra "yemin ederim iki pandemiyle savaşıyoruz biri covid biri pandemi"diye bı yazı alıntılamış.Ben de dün ekmek bulabildiniz mi bari dedim. çünkü hem boğaz derdine düşüp saniyesinde sokağa fırlıyo hem ahkam kesiyor.İyi laf soktun ama annemden aldım kalabalığa girmedim eşim ekmeksiz doymuyor da bilmem ne de ..
Biri düğüne gider şehir dışına her hafta sonu pikniğe gider insanlar da ne kadar rahat der.
Sonuna kadar haklısınız.

Evet ama baskasina da karismazsin mesela sen yaptigin seyi neden baskasina yapma dersin ki iste bu gercekten iki yuzluluk.
En başta benim müdürüm var tatilede gitti düğünede gitti ama hala sosyal medyadan insanları takip ediyor yok o şuraya gitmiş yok o buraya gitmiş yok insanlar dikkat etmiyor falan bi kendine bak önce

Bu konuda en çok aslında dikkat etmeyen ahkam kesiyor.
Bir komşumuz bayram ziyareti için şehir dışına gitti kırk evi gezdi alışveriş yapıp bize de geldi malesef.Bir de sarıldılar falan 🤦🏻‍♀️
Sonra otobüste maske takmayan birini nasıl azarladklarını anlatmaya başladılar.
Bir arkadaşım yasağın ilk günü ekmek almak için evden çıkanlardandı.Sonra "yemin ederim iki pandemiyle savaşıyoruz biri covid biri pandemi"diye bı yazı alıntılamış.Ben de dün ekmek bulabildiniz mi bari dedim. çünkü hem boğaz derdine düşüp saniyesinde sokağa fırlıyo hem ahkam kesiyor.İyi laf soktun ama annemden aldım kalabalığa girmedim eşim ekmeksiz doymuyor da bilmem ne de ..
Biri düğüne gider şehir dışına her hafta sonu pikniğe gider insanlar da ne kadar rahat der.
Sonuna kadar haklısınız.
Kesin oyledir deseydin... kimsenin gozu kendisini gormuyor ama herkesi de yargilamakta ustlerine yok

En başta benim müdürüm var tatilede gitti düğünede gitti ama hala sosyal medyadan insanları takip ediyor yok o şuraya gitmiş yok o buraya gitmiş yok insanlar dikkat etmiyor falan bi kendine bak önce
Kendini bilen susar zaten ama sanirim biraz aciklarini kapatmak icin insanlara yuruyorlar

Kendini bilen susar zaten ama sanirim biraz aciklarini kapatmak icin insanlara yuruyorlar
Bence de vicdanlarını susturmak için hedef şaşırtma çabası kesinlikle
Söyleyince aa ne kadar da duyarlı diye düşüncez zannediyorlar
Laf ve icraate çok güzel örnek 🤣lafta herkes alim maşallah

Mecbur bazı şeyler. Adapte olmak zorundayız. Bir şeklide bu kadar çalışan insan ne yaptı yada ne yapacak? Sağlıkçılar, market çalışanları, sanayi çalışanları ölelim üretim dursun. Okullar açılmasın cahil kalalım. Tatile, gezmeye gidelim ama keyfimizden ödün vermeyelim. Ki çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu herşeyden daha önemli bir mecburiyet.

Esim yuzlerce kisiyle muhatap oldugu icin bende kimseye gitmiyorum vebal almak istemem acikcasi. Baslarda dikkat ettigim kadar yine ediyorum elimde olmayan sebeplerden de gelirse artik ne yapalim
Bu bakış açısıyla oğlunuzu göndererek vebal almış oluyorsunuz değil mi?
Yani eşiniz eve taşıyabilir, oğlunuz da taşıyıcı olabilir okuldakilere.

Back
X