• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra tüm sorunlar corona 🤐🤐🤐

kaç gündür kısır günlerine gitmiyosundur dur sana bir kısır yapayım hemen deseydiniz ya

Kesin oyledir deseydin... kimsenin gozu kendisini gormuyor ama herkesi de yargilamakta ustlerine yok
Benim bişey dememe gerek kalmadı kendisi açtı ağzını yumdu gözünü 😁 nasıl bir yaraysa konuyu saptırdı abarttı falan baya sonra sildi de kurtuldum

Valla bu süreçte keyfine gore gezen tozan insanlar da yorum yapmasın bi zahmet! Benim komsum da dün bana yardim icin geldi dolap montelemek icin, karsi komsu da koyden yeni geldi o da uğradi. 5 aydır evde izoleyim onlar otururken ben kapi ağzında ayakta durdum gidince de diger odaya geçtim camları acip. Aniden gelince de hazırlıksızdim.maske takamadim. Insan korkuyor acikcasi. Bana da korona geçti artik biz bahcede otururken sen de gel diyorlar! He canim he kocaları çalışıyor gezip tozuyorlar maske takmazlar eee korona nasil bitti?

Isten bir arkadasim cocugunu mecbur okula verdi taa 2 ay önce kadar. 4 yasinda oglu var. Ozel anaokuluna gidiyor. Mecburum dedi. Izin de alamadi. Napsin bu insanlar kari koca çalışıyorlar. Bir ara kayınvalidesi idare etti ama olmuyor iste yasli insanlar da risk altinda.

Bu bakış açısıyla oğlunuzu göndererek vebal almış oluyorsunuz değil mi?
Yani eşiniz eve taşıyabilir, oğlunuz da taşıyıcı olabilir okuldakilere.
Pardon mesajlarimi begenmemeye devam edebilirsiniz ama diger cocuklarin da ailesi calisiyor bilmem farkinda misiniz. Kimisinin anne babasi polis kimisinin hemsire ya da ogretmen. Yani cok steril bi ortamdan gelmiyorlar. Bunu niye direk dert edip beni mesajlarimi begenmeyerek taslamaya calisiyorsinuz anlam veremedim. Isinize gelmediyse okumazsiniz konumdan cikarsiniz bu kadar basit

Pardon mesajlarimi begenmemeye devam edebilirsiniz ama diger cocuklarin da ailesi calisiyor bilmem farkinda misiniz. Kimisinin anne babasi polis kimisinin hemsire ya da ogretmen. Yani cok steril bi ortamdan gelmiyorlar. Bunu niye direk dert edip beni mesajlarimi begenmeyerek taslamaya calisiyorsinuz anlam veremedim. Isinize gelmediyse okumazsiniz konumdan cikarsiniz bu kadar basit
Konu açıyorsunuz yorum yapma hakkına sahibim. Sizin işinize gelmeyen yorumumu beğenmemeniz gibi bende bakış açınızı beğenmedim.
Konumdan çıkarsınız demek gibi bir hakkınız yok. Destekleyen mesajlar hoşunuza gidiyor, olumsuz eleştiri yapan zorunuza gitmesin, farklı açıdan bakmış olursunuz.

Konu açıyorsunuz yorum yapma hakkına sahibim. Sizin işinize gelmeyen yorumumu beğenmemeniz gibi bende bakış açınızı beğenmedim.
Konumdan çıkarsınız demek gibi bir hakkınız yok. Destekleyen mesajlar hoşunuza gidiyor, olumsuz eleştiri yapan zorunuza gitmesin, farklı açıdan bakmış olursunuz.
Ciddi anlamda oturup butun mesajlari begenmedim yaptiniz ya size guluyorum. Farkli bakis acisi derkende bunlari dusunmeyecek kadar cahil degilim ama durum bunu gerektiriyor neticede esimin de benim de isimiz belli. Napalim yani is mi degistirelim bizden daha riskli olan insanlar varken bu tutumu direk bana sergilmeniz hos degil. Siz bi yorum yaptiniz begenip begenmemek bana kalmis ama diger butun mesajlarimi da begenmeyerek elinize ne geciyor anlamiyorum keyfiniz bilir ister yazin, ister silin ,ister begenin ,ister begenmeyin polemik icin konu acmadim. Iyi gunler

Ciddi anlamda oturup butun mesajlari begenmedim yaptiniz ya size guluyorum. Farkli bakis acisi derkende bunlari dusunmeyecek kadar cahil degilim ama durum bunu gerektiriyor neticede esimin de benim de isimiz belli. Napalim yani is mi degistirelim bizden daha riskli olan insanlar varken bu tutumu direk bana sergilmeniz hos degil. Siz bi yorum yaptiniz begenip begenmemek bana kalmis ama diger butun mesajlarimi da begenmeyerek elinize ne geciyor anlamiyorum keyfiniz bilir ister yazin, ister silin ,ister begenin ,ister begenmeyin polemik icin konu acmadim. Iyi gunler
Bütün mesajlarınızı beğenmedim mi 😅
Her şey orta da izaha gerek duymuyorum bu konu da.
Ben size gayet samimi bir soru sormuştum , bu bakış açısıyla bu da risk diye. Buna cevap vermek yerine beğenmedim yapan siz oldunuz, yaptığınızın farkında değilsiniz sanırım.
Eşimin işi gereği biz de hep risk grubundayız, buna rağmen ben okullar açılsa da en azından ilk dönem okula göndermiycem çocuklarımı. Ben size neden gönderiyorsunuz gibi bir soru bile yöneltmedim, mesajım da art niyet gören sizsiniz.
Karşılıklı fikir alış verişi polemik değildir. Hiç öyle bir niyetim yok.

Back
X